Ako presvedčiť nevďačnú dcéru, aby pomohla rodine?
ahojte,moja dcéra si s manželom kúpili piate auto za veľmi veľký peniaz ale ked jej brat si chcel od nej pozicat 5000 na novu kuchynu povedali nie ,ani mne nepozicali ked som potrebovala pri tom som jej dala cely zivot a ked potrebujeme pomoc tak nam neda ale kupi si auto co zozerie strasne vela a hlavne keď ma doma styri no naco to bolo treba,ako jej mozem dohovoriť aby sa zacala starat aj i vlastnú rodinu? ďakujem za tipy
@anonym_autor hehe no možno bol problém práve vo výchove, lebo keď si nad ňou stála s vareškou, že MUSÍ sa podeliť s bratom o svoje, aj keď NECHCELA, tak si to dobre zapamätala a v duchu si povedala, že jedného dňa si budeš môcť tú varechu tak akurát dakam strčiť. Nechaj ju žiť a nerieš jej autá a synovu kuchynskú linku. Čo nemáš vlastné problémy, že máš potrebu riešiť takéto kraviny?
To je hotovy kriz mat takuto rodinu.A vlastna matka toto...Ja som presvedcena ze tam zatrhol aj muz poziciavat vasim smerom.Mne to pride ze ty aj syn ste dost jednoduchsi.
@cacianka to skôr on bude musieť odísť lebo dom je jej, ona ho zdedila. 🤣
@bielasovicka no vidíš, ešte aj to je bonus. Ľahko prelahko sa môže stať, že pôjde z domu šupom, a práve on bude plakať materi na pleci. Autorka sa len potom bude čudovať, tej výmene. Dcéra si skôr poradi
To v dnešnej dobe mať sa dobre je hriech … hneď sa supy zbehnú … a to si hovoria “vlastná rodina” …
@anonym_autor toto mi strašne pripomína moju svokru a brata mojho muža ... on chudáčik málo zarába, tak mu pchala vrchom spodkom. Dom mu prerobila. My, len preto, že sme mali dve autá, sme tých peňazí mali podľa neho s prepáčením po k.......Od vlastnej matere si nechával vyúčtovať do centu, keď jej nakúpil, keď ju odviezol, lebo on chudáčik .... raz mu chcela požičať peniaze na auto za podmienky, že bude zmluva a peniaze vráti, že si to teda rozmyslí. Tak sa vyplakal mamičke, tá vytasila peniažky ... keď zomrel, tak svokra vykrikovala, že má auto, veď mu dala peniaze .... jasne, mala z opice r..... a z koláča dieru .....
Nechápem, prečo by Tvoja dcéra s mužom museli niekomu požičať. Sú to ich peniaze, ktoré zarobili, a môžu si s nimi robiť, čo chcú ....
@anonym_ffb81b aj mne pripomína moju babku. Mama až po rokoch prehovorila, ako babka protezovala dcerinu rodinu, pred našou. Oni potrebujú, veď majú málo lebo 2 chalani niečo stoja, lebo stavajú, lebo 🐻.
Naši stavali asi 3- 4r pred nimi, tiež sme dve deti, nedostali sme ani bicykel ale tam auto. A kto dochoval babku ? Naša mama, nie ich, a to bývali bližšie. Ešte aj po úmrtí ju obriadila naša mama s krsnou, vybavili komplet pohreb, zaplatili a teta ledva vymackla koruny na svoj podiel. Aj hotovosť zmizla, čo mala babka na uhlie, ukazovala mame aby vedela vyplatiť dovoz.

Peniaze si zarobila alebo ich ma vdaka muzovi?Hadam muz ma co hovorit tiez co do toho ci vam pozicia jeho manzelka peniaze.Lebo to nie je tak ze potrebujem,tak idem vyplakavat k rodine.Ale hladam sposoby ako ich cestne zarobit.