icon

Ako prežiť Vianoce bez deti?

16. dec 2022

Ako to mám prežiť? Mám citlivú povahu,neviem ako to zvládnem,určite sa rozplačem.Žijem s ex zatial v jeho dome a toto budu prve Vianoce ktoré budem sama v izbe.Odmietam si s ním sadnúť za spoločný stôl.Síce navarím všetko ako ma byť na Vianočnú večeru ale jesť to nebudem.Už teraz nemám chuť.Približne 2 týždne nespím poriadne ani jednu noc.On o tom ešte nevie! Neustále ma uz vela rokov fyzicky napadá,vulgarne mi nadáva a deptá ma.Povedala som si dosť! Rodinu nemám,takže nemám ku komu ísť,budem sama.Jediné čo ma teší ze neskôr keď deti zjedia večeru a rozbalia si darčeky od muža tak prídu na chvílu za mnou.Vedia o tom a chápu to,len rozmýšlam či im nezničim mojim rozhodnutím Vianoce.Deti sú už staršie,v puberte ale tak či tak si to budú pamätať.

Strana
z7
apolka77
18. dec 2022

@miadi asi si si ma s niekým pomýlila a ak nie, tak si prečítaj ešte raz čo som napísala. Nikde nepíšem že odísť nemá píšem o úplne niečom inom. A prečo by som ja mala byť ticho? Ty buď !
Mimochodom môj príspevok som nepisala tebe ale
@luizina pretoze ona nechápe prečo jej to tak dlho trvá sa rozbehnúť. Snáď môže niekto aj iný sa vyjadriť nielen Ty.

karolinakr
18. dec 2022

@apolka77 🤣

karolinakr
18. dec 2022

Prosím ťa autorka, zas mazanie komentarov? To si si z prvej diskusie v marci nič nezobrala? Dojdeš, poĺutuješ sa, zamkneš do izby a zmažeš komentare? Svoj život maš vo svojich rukach..prečo už nie si odsťahovana? Tamtie buliky čo si nám na nos vešala, že ťa sestra vyplatila, bývaš inde, potom si sa odmlčala...to ja som ti chcela pomôcť sťahovať sa, ty si to odmietla...
Zavri sa v izbičke a fňukaj ! To ti pomôže vyriešiť tvoju situaciu !
Ja odsudzujem nasilie či na ženach, na zvieratach, ale aj na mužoch, ale ak ty si nedáš pomôcť, nič sa v tvojom živote nezmení..Ja nerozumiem celkom, čo ťa pri chlapovi drží, aj som ti postla video, kde Češky žili vo vzťahu s tyranom, zavolali do centra pre týrane ženy, dokončili si vysokú školu, boli voĺné a šťastne.A ty nie.
V prvej diskusii som ťa veĺmi lutovala, teraz už nie..
Ako si si ustlala, tak budeš spať..

cacianka
18. dec 2022

@karolinakr už mi to pripadá, že si z nás robí debilov

karolinakr
18. dec 2022

@dadis ano

karolinakr
18. dec 2022

@cacianka 🤣 no radšej si kusnem do jazyka

ceklis
25. dec 2022