icon

Ako psychicky podporiť manžela?

2. dec 2022

Mali sme dve fenky jedna 11 rokov, druhá 10 rokov,obidve križence.
Tento rok na jar zostala jedna z nich veľmi chorá, mala aj liečbu na vete.klinike, podľa ich slov seniorka, nedali nádej, mala už krvácanie do žalúdka a museli ju uspať. Účet za máj 350€.
Teraz je december a zostala chorá aj posledná fenka 11 ročná. Len leží. Dali nám domov infúzie na zavodnenie, robil je RTG, sono, krv a nič na nej nenašiel. Stále leží. Každý druhý deň sa máme hlásiť u veterinára a to je každý krát aj veľa peňazí, už teraz po tri dni tam máme účet cez 200€ a to tam ešte máme chodiť. Ide o to, že ja som MD a proste nemáme už toľko peňazí na veterinára a to ešte nie je isté či sa fenka pozbiera lenže vyzerá to tak, že nie. Je to už senior, muž za každú cenu ,, idem s ňou veterinárovi,,
Ja mu nehovorím nič, ale zdá sa mi to, že veterinár len ťahá peniaze i keď vie, že sa fenke nedá pomôcť

Strana
z2
vikisukik
2. dec 2022

ako chapem aj teba. ty sa na to pozeras proste inak ako on. niektori aj ked vedia, ze sa takto len predlzuje ich trapenie, si to nejak v duchu nepripustaju a idu hlava nehlava

mk1111111111
2. dec 2022

Nechaj to rozhodnutie na muza. Je to pre neho tazke, aj ked Tebe sa to zda drahe, aby si to potom on nevycital, ze mohol este predsa len nieco pre nu spravit, stym sa potom tazko zije a clovek si to stale spatne premieta. Mozno sa stav fenky zhorsil aj preto, ze stratila tu druhu fenku, tak smuti za nou a mozno za nou aj rychlo odide.

ahhola
2. dec 2022

Ach bože, títo novoľudia...
Do chromeho psa vrážajú prachy....no nebudem to tu rozpitvavat.
Tiež mame psa... ale odtiaľ-potiaľ.

zojazoja
2. dec 2022

@ahhola dospelá žena a taketo vyjadrovanie...úbohé a smutné!

autor
2. dec 2022

@ahhola my máme člena rodiny. 🙂 Prajem Ti všetko dobré.

sabca99
2. dec 2022

@ahhola odtiaľ po tiaľ? Neviem, či je toto zvlášť dobré vyjadrovanie na túto tému. Pokiaľ je možnosť, tak si nemyslím, že by poriadny človek a majiteľ nechal choré zviera len tak napospas osudu

autor
2. dec 2022

@sabca99 tak ona to myslela asi tak, že by do svojho psa nevrážala peniaze. Neviem teda ako by pristupovala k tomu, ak by im ten pes zo dňa na deň ochorel.

andrejkaadrian
Odpoveď bola odstránená
zmrzlinka2021
2. dec 2022

@zooeynka kazdy chce zarobit, preto vykonava aj svoje povolanie

zojazoja
2. dec 2022

@zmrzlinka2021 presne tak..cieľom podnikania je vytvárať zisk..a nie stratu😃

ahhola
2. dec 2022

@andrejkaadrian nieje chudák, vzali sme ho z bazosa, lebo nepodporujem mnoziarenske a utulkovske biznisy ale neplníanovane pocatia😃🐕‍🦺 kebyže oňho nezavolam, na ďalší deň sa išli zbaviť zvyšku vrhu, lebo ich už isli zožrať.
Chudáci boli ti, co ostali po našom.

zooeynka
2. dec 2022

@zmrzlinka2021 ale je rozdiel davat falosnu nadej (infuzkami, atd), za mastne sumy, namiesto toho aby muzovi normalne povedal ze psov stav sa nezlepsi ani keby mu pichli krv jednorozca a je cas sa pripravit na jeho odchod vzhladom na vek. Ved ten veterinar vie ze ten pes sa zazracne neuzdravi. Len mu predlzuju agoniu. Aj psovi, aj majitelovi.

evelyn246246
2. dec 2022

to chapem.. ale teraz len dufaj, ze tie peniaze nebudete potrebovat ako rodina ..

nicegirl369
2. dec 2022

Moj laicky nazor- psik umiera a toto kvazi liecenie a tahanie po veterinaroch mu to akurat predlzije. Ja si myslim, ze to to trapenie zvierata. O peniazoch za veterinara ani nevravim.

aandrea9
2. dec 2022

@ahhola chudák pes

ahhola
2. dec 2022

@aandrea9 tak mu nerob zle🐕‍🦺

Strana
z2