icon

Ako reagovať, keď partner nezavolá na pohreb?

25. nov 2024

S priateľom sme spolu 5 rokov. Nebývame spolu. Zomrela mu teta a ja som čakala,že spolu pôjdeme na pohreb rovnako,ako jeho sestra, ktorá tiež ma priateľa a všade chodia spolu. No priateľ ma nezavolal. Vlastne ma nikdy nevolá na žiadne ich rodinné stretnutia. Ako by ste sa cítili?

Strana
z2
maranco
26. nov 2024

Aj ti to nejako zdôvodnil prečo musíš byť tajná priateľka a nikto o tebe nesmie vedieť?
Ak naň tlačí rodina, že ty "nie si dosť dobrá" preňho tak je to mamľas, že si nestojí za tebou.
Vôbec nepočíta s tebou do života a založenie rodiny, si mu dobrá len na sex alebo vyplnenie voľného času aby nebol sám.
Má inú priateľku a ty si len bokovka.

Poznal som jedného čo izoloval všetky priateľky od každého čo ho poznali, ale tam bol dôvod aby sa nedozvedeli aký on je v skutočnosti, pred nimi hral dokonalé divadielko.

Možno bude psychopat a od jeho rodiny a kamarátov by si sa dozvedela čo je v skutočnosti zač.

bielasovicka
26. nov 2024

Véd keď si tajná, tak jasne ze ta nezavola, prečo sa tomu čudujes? to ma logiku nie?

prasiatko30
26. nov 2024

A kolko mate rokov? Obaja? 14?

zic
26. nov 2024

@prasiatko30 asi by jeho zene vadilo, keby si sa zjavila na pohrebe... ale teda tu na MK vzdy vie niekto prekvapit... nie ze po 5 rokoch spolu nebyvate, ale ty si 5 rokov tajna priatelka a este sa cudujes, ze ta nepozyva na pohreb...

prasiatko30
26. nov 2024

@zic ja?🤔co sa ja nedozviem na tom mk - ze mamdokonca 5 rokov tajneho milenca - ¿mohol by si mi ho aj identifikovat a poslat aspon telefonne cislo? 😂😂😂😂😂

klip0
26. nov 2024

Keď si tajná tak potom prečo sa cudujes že ťa tam nezavolal ? Či ako by si si predstavila že vysvetlí rodine že kto si ? Ak chces vyjsť zo zóny "tajná známosť" treba sa porozprávať o tomto a nie o pohrebe. Pohreb aj tak nieje vhodná príležitosť na predstavenie partnerky rodine

sidicek
26. nov 2024

Tak možno je aj iná priateľka, ktorá nie je tajná a chodí na pohreby, alebo dokonca manželka🙂

jankak055
26. nov 2024

Citila by som sa ako 3 koleso na voze...

danieli
26. nov 2024

Raz som na svadbe zazila oznamenie o tehotenstve, ktore zatienilo nevestu, trapas ako mraky, tak toto by bolo podobne…
Dalsia vec, nepristupila by som byt tajna…to je uz hanba sama o sebe…
Vlastne ozaj nerozumiem otazke, nepatris do rodiny, nechodis na akcie, nezoznamil ta asi s nikym, ty chces ist na pohreb? S nim?

zic
27. nov 2024

@prasiatko30 oops, asi zly klik (alebo skriatok)... to nemalo ist tebe ale autorke 🙂

svetlonos
27. nov 2024

Autorka a inak to máš v hlave upratané ci mas viacero problémov? To odkedy sa 5 rokov tajné- ani nemám oslovenie - pozývajú na rodinné udalosti? Ci by ste sa tvárili, ze sa nepoznáte? Prečo chceš íst na pohreb k cudzím ľuďom??
Nemáš iné naplnenie v živote?

autor
28. nov 2024

@svetlonos daj si xanax

gribka1
28. nov 2024

Normálna otázka, hlúpa odpoveď.

svetlonos
29. nov 2024

Ty si tajná milenka 5 rokov, robíš drahemu ústupky, hráš druhe husle chceš ísť ake na pohreb jeho tety - a ja si mam dat xanax ? 🤣🤣🤣 Tento for sa ti fakt vydaril!

Strana
z2