icon

Ako reagovať na komentáre pri páde dieťaťa?

13. feb 2024

Ahojte, hneď na začiatok píšem že to neberieme ako veľký problém, ako by ste reagovali na mojom mieste?
Dcéra 9 mesiacov, stáva sa a chodí okolo nábytku, pekne si vie sadnúť zo stoja, keď občas spadne, spadne do šedú ani neplače stavia sa ďalej, samozrejme som opatrná ale nechávam ju. Svokra je zo mňa nervózna že dcéru nechávam takto padať a sadat si samu... vždy keď príde k nám alebo my k nej tak dcéru stále drží, tá je tiež nervózna z toho, plače a nechce sa postaviť lebo svokra ju pevne drží okolo pása, už som z toho nervózna keď jej poviem ja alebo muž aby ju nedržala hneď je problém že ona musí lebo spadne a zabije sa a hlavu si buchne. Ako odpovedať na tieto jej poznámky? Minule jej hovorím že je naučená padať a dávam pozor keby niečo a svokra hneď že aj ja sa naučím keď dcéra tak padne že umre, stále spomína tu smrť...a potom druhá vec keď sa otočí l dcére a hovorí ty láska moja obuchana, no rodičia chcú aby si si odtrhla orgány, babka by ťa vodila za ručičku a držala ale rodičia nie, moja láska zas ťa nechávajú obuchat babka ťa prišla zachrániť
Ako reagovať na tieto reči

Strana
z2
eva8
16. feb 2024

Rozumiem ti

Strana
z2