Ako reagovať na mužovu známu?
Ako by ste sa správali keby sa mate stretnúť s mužovou známou na ktorú tak trošku ziarlite a dávnejšie ste kvoli jej urobili mužovi scénu a on hlupák jej to vykecal. ( Vraj sa tomu smiala ...) Je na pohľad arogantná a horenos, nevidela sommju usmiať sa ani raz co sme sa stretli , ale na muza je ako med.a slniečko.. preto ju nemam v láske ale inak sa osobne nepoznáme. No a teraz sa budeme musieť stretnúť ,ja už teda neriešim žiarlivosť atď, (bola som tehotná a dosť mi hrabalo) ja sa skor hanbím za tú scénu a najma sa veľmi hnevám ze jej o tom povedal a že sa so mňa smiali.. a neviem co si ona o mne myslí,ako na mna zareaguje a ako mam ja reagovať na ňu?
Moja rada: buď sama sebou, zbytočne sa moc nehádz do hala ak tam budú iné ženy len tak v nejakých normálnych šatách (neviem aky je dresscode) ale ak iné budú normalne a ty tam nabehnes v nejakých riadne elegantných šatách, stekloch s nejakým komplikovaným účesom a make úpon, skôr sa podľa mňa zhodis a len potvrdis to, že ešte stále ziarlis a berieš ju ako konkurenciu. Opakujem, ak je taký dress code tak v poriadku. Ale ako tu už bolo spomenuté, sebavedomá žena to jednoducho ma v sebe a nie je dobre vždy tlačiť na pílu. Drzim palce aby ste si to medzi sebou vyriešili 🙂
Tak píšem aktuálne info, večierok prebehol výborne. Zabavila som sa. Mužova známa opäť ignorovala, tak aj ja ju a bolo to fajn. Zoznámila som sa s viacerými.kolegami, paradoxne muz trošku žiarlil, ked ma jeho kolega vzal tancovať a celkom často sa snažil somnou nadväzovať rozhovory 😀
V podstate ja som aj zabudla ze tam ta zena je a ona tiež neriešila mňa. Takže som sa obávala zbytočne 🙃

Daj vediet ako to dopadlo ☺