Ako reagovať na nepochopenie zo strany švagrinej?
Caute 😀 ja len taký vylev zaujímajú má Vaše názory . Včera som bola so švagrinou zarytou vegankou ktorá v tehotenstve bola vegetariánkou kvôli malému 😀 raz potratila prirodzene, odvtedy sa im nedarilo a asi (nepreháňam ) na tretí alebo štvrtý pokus im vyšlo umelé oplodnenie. Včera sa tak zadivala na moju dcéru či sa nebojím že bude autistka alebo inak postihnutá. Že nás všetky ĽUTUJE čo mame prirodzene dieťa pretože “bohvie čo im môže v budúcnosti byt”. Že ona by už inak ako po umelom oplodnení deti nechcela že tam vyberá najlepsi geneticky materiál a jej syn bude totálne zdravý nikdy mu nič nebude lebo vybrali tu správnu spermiu a vajíčko 😀 a ešte že ja jem mäso a mlieko no proste normálne jem žiadne obmedzenia a že keď to budem dávať malej no dovidenia. Jej vlastný muž (moj brat) jej na to a že ty nekojis a dávaš to umelé mlieko to veganstvu nevadí ? Ja neviem nechápem. Ja iba tak čo by ste jej povedali vy som z toho stále trosku vedla. Pekný deň
Hmmm a citala co jej pri ivf dali podpisat?....píše sa tam niečo ako ze si si vedomá že tak ako pri prirodzenom tak aj pri umelom počati sa môže narodiť postihnute dieťa a preto centrum nepreberá žiadnu zodpovednosť za choré dieťa.
Aj keby mala genetiku embryí môže sa narodiť postihnute dieťa pretože genetika sa Nerobi na trilion možných diagnóz co existujú.
Povedz jej ,že ty si radšej dobre zatrtkas a tak si spravíš dieťa a aj sa dobre najesť mäsa aby si mala silu na ďalší sex,,pica to je korunovaná.Nabuduce jej povedz nech si múdra nechá pre svoju rodinu a tvoju s tým nech neotravuje
Som rada, ze ju nepoznam... ma este babatko, nespi po nociach? Mozno casom zacne uvazovat logicky?
Ja by som jej povedala, že jej držím palce a verím, že bude mať pravdu. Nech je jej dieťa zdravé ako buk a múdre, aby vynašlo liek na smrteľne choroby. A že ty svoje dieťa budeš ľúbiť aj keby mu rohy na hlave vyrástli.♥️
hotové "šťastie" mať takúto švagrinú... závisť z nej len tak kričíííí
Ja by som asi vybuchla smiechom.Co jej pri tom oplodnení vybrali mozog?Chúda dieťa🤦
Praveze najviac autistov je štatisticky medzi veganmi. Evidujem sj jednu organizáciu na prevenciu a “liečbu” autizmu a je to cele založené na princípe eliminacie niektorych rastlinných produktov, so super výsledkami. Tiez GAPS ide týmto smerom.
Ahojte dievčatá, všetkým vám veľmi pekne ďakujem za odpovede. Tá moja švagriná je taká osoba, že naozaj vám prisaham, nikde nepracovala dlhšie ako mesiac, možno aj to zle hovorím, dobre sa narodila, jej rodičia majú veľké príjmy, dom im kúpili oni. Nechcem hovoriť, ja mám tiež svoje chyby, ale čo predvádza ona je už cez čiaru. Ďakujem že ste má utvrdili v tom, že je totálne mimo a už si nenechám od nej takéto dristy tlačiť do hlavy, v rodine si osobne myslíme, že brat je s ňou len kvôli tým peniazom ( brat je s ňou tiež “vegán” ale keď je s nami, doslova zozere mäso rýchlosťou svetla. Ale ja to neriešim ani nikdy škodiť nebudem, ale už sa mi do mojej dcéry obuvat nebude ani ju nebude “skenovat” pozorovať riešiť. Ešte raz sa to stane a preruším s ňou akykolvek kontakt, i tak sa jej správaním k tomu postupne blíži voči celej rodine . Ďakujem Vám ešte raz
Však sa môžete ľutovať navzájom. Tak ako ona teba aj ty ju a ste vybavené obidve.
@laurita285 nie ja ju nemôžem ľutovať lebo moja dcéra bude určite autistka lebo bola pocata prirodzene a nebolo vybraté správne vajíčko a spermia a preto sa mám obávať , či nebude “postihnutá” 😀
Z tolkeho sklamania ze sa to nepodarilo prirodzene, si ona vytvorila akysi blok a kompezuje to zhadzovaním samotneho pocatia, ze vlastne je to pre nu dobre, ze teraz bude mat "nieco viac", lepsi 'material'.... skor mi jej je luto. Bohvie ako bude znasat materstvo ak sa tomu jej "materialu" nahodou pritrafi nejaky zdravotny problem... vsade su alergie, intolerancie, ploche nohy, zhorseny zrak, dysfunkcie.... alebo proste len dieta bude pomalsie alebo sa mu nebude tak darit, ako by si jeho perfektna matka zelala....
Ze brat zožerie maso rýchlosťou svetla 😅 vegani su prisamfakt novodobí jehovisti 😄
🤣🤣🤣🤣 preplo jej...priveľa info spôsobí chaos. Škoda slov a hlavne času, blbosť za blbostou. Ale po avilo 🤣🤣🤣🤣
Zanechalo to na nej nasledky.
Ma v tom hokej, baba trafena. To kto jej nabulikal, ze ta spermia, ktoru vlozili ihlou do jej vajicka, ktorych odobrali par kusov, nebude dieta s autizmom, ked ani de Niro, ani Stalone, ani Travolta nevedia, co slosobilo autizmus ich synov. Choroby sa neurcuju, ale vylucuju a vylucit sa ich vie uplne malo, vzhladom k poctu moznych. Blbka mala drzat hubu, vie gulove. 🐸
Ja by som jej asi povedala toto, ahááá, tak potom.asi aj ty si blbá keď si prirodzenou cestou splodena...fakt je na tom niečo pravdy 🙂
Baby tu už napísali všetko. Ešte by som poľutovala tvojho brata a na vianoce mu venovala luxusnú sadu stoplov do uší 😂
Aj pre takých ľudí slnko svieti🙂radšej nekomentujem ešte si s ňou užijete srandy a nevyziadanych rad
Nič by som nepovedala. Takéto ženy si idú svoje (nemyslím tým vegánky - myslím tým typ žien "my dokonalé versus vy chuderky"). Absolútne nič by som nepovedala. Ona časom zistí sama. Alebo aj nezistí. Je to jedna zakomplexovaná osôbka, odpovedala by som jej iba "keď myslíš..." / "ako myslíš" / "to mi je ľúto, že má ľutuješ, ak sa tu necítiš príjemne, nemusíš k nám chodiť" / "to je tvoj názor, ja mám na to iný názor, ale nechcem o tom s tebou diskutovať, nakoľko si myslím, že sa aj tak nezhodneme", atď. Všetko samozrejme s čo najsladším úsmevom. Je to typ človeka-extrémistu. Len sa nenechaj vytočiť, všetko so zhovievavým úsmevom trpezlivej jehovistky, ktorá sa rozpráva s polobláznom. Držím palce a pevné nervy...
To sú silné slová "totálne zdravý, nikdy mu nič nebude", len aby to 'nezakríkla' (či ako sa to hovorí)..ja jej prajem, kvôli tomu dieťaťu, aby to tak naozaj bolo, jej syn nemôže za to akú má blbú matku :(
😂😂😂😂😂😂😂 tak na toto niet argumentu....len stále ma udivuje aké rôzne názory dokážu mať ľudia...pobavilo veľmi
jooooj, ako sa poznam, ja by som nedokazala byt ticho po takychto vyplodoch 😀. Ja by som sa zacala asi nenormalne smiat a potom by som sa jej s vaznou tvarou opytala, ci to, co povedala, mysli smrtelne vazne. Lebo ak ano, je mi jej nesmierne luto. Za ma mrzi, ze sa jej nepodarilo donosit pri prirodzenom počati a ci si nemysli, ze tento jej nazor ma prave preto, lebo nemala to stastie. Urcite by som jej ale povedala, ze tymito jej nazormi prehana a neprajem si, aby mala take reci ohladom mna a mojej dcéry. Nech sa raduje, ze ma syna a ze jej prajes, aby bol taky zdravy ako si naplanovala 😉
Nič, zbytočné jej niečo hovoriť. Nevyhľadávala by som zbytočne príležitosti sa s ňou stretnúť, nemusím takých ľudí.
No tak to je od nej velmi netaktne...zavist zauradovala
@chodec15 🙈🤣😂👍🏽
@colsami jj, asi tak... ono sa jej to este moze skaredo vratit.
ale ak by si naozaj chcela byt hnusna, mozes sa spytat, ako prebiehal ten vyber "najlepsej" spermie a vajicka... nebude vediet povedat
Mna zaujima, ze odkial na tie "zarucene" info prisla?

mala si povedat ze dieta zdedi genetiku po rodicoxh a zial aj vysku iq- tak ci sa neboji... lebo ak bude po nej no koniec ...