icon

Ako reagovať na nepríjemné poznámky o váhe?

19. sep 2024

Dobrý večer. Ako by ste reagovali keby vám babkina sestra povie že kedysi ste bola chudšia? pri pozeraní starých fotiek s pred 11 rokov? tak jasné že clovek sa zmení vtedy som mala 11 rokov teraz budem mat 24 pomaly.. Je toto normálne aby ma takto psychicky týrala? že som pri sebe, a že zachvílu sa budem musieť prihlásiť do extremnych premien? Do teraz som plakala neskutočne ma bolí hlava a po tomto nebudem zase týždeň jesť. Ona nevie že beriem antidepresíva konkrétne Escitil 15 dosť som z neho pribrala kedže to beriem dlhodobo pribrala som z neho dosť, som unavená podráždená, vyčerpaná, je mi na vracanie a dosť sa potím búši mi srdce z neho, tak ho postupne vysádzam dávam si polku tabletky. K psychiatričke samozrejme idem na kontrolu. Predtým som brala aj antikoncepciu na akné. Ako beriete takéto poznámky od starých ludí ktorý vas vidia raz za rok? Zato že ona je nízka a chudá, ja by som v živote nikomu nenadávala za váhu, kamarátky majú cukrovku aj štitnú žlazu ale nikdy by som ich neurazila😔😔😔Prečo sú ludia voči mne takí krutí?😔Vôbec ma nepoznajú nevedia čo v živote prežívam. Toto sa mi deje hlavne u ľudí 60+😞

Strana
z3
ina2405
21. sep 2024

@wanduska327 vôbec nie si obluda a ani škaredá.

karolinakr
22. sep 2024

moj sused bol pri pokladni a cez celu samoobsluhu na mňa kričal ku chlebom,že som pribrala, tak som mu povedala, malo kričíte, ešte hlasnejšie..celkom komické
bud rada, že tebe to len v súkromíí hovorila 😀

karolinakr
22. sep 2024

koľko máš kg? bude to aktuálne, prihlásiť sa do extrémnych premien, ked budeš mať nad 150kg a to asi ešte nemáš,.
*Maroš Molnár sa ešte načaká

estellas
23. sep 2024

Autorka, prosím ťa, nejaká nepríjemná žena nestojí za to aby si sa trápila. ☺️
Keď ty vieš, že máš dosť pohybu a robíš niečo pre svoje telo. Nerob hlúposti, žiadne také že týždeň budem jesť !!!!

katka700
23. sep 2024

Alzheimer, starecka demencia sa začnú prejavovať zmenou povahy k horšiemu. Frustracia z toho že je stará, chorá, nevládze.... je ťažké byť milý a príjemný keď sa cítiš na...
So staršími ľudmi ktorým zlyhávajú kognitívne schopnosti a sociálne zručnosti sa neoplatí hádať, vysvetlovat.

Neber ich vážne a všetko otoč na žart. Napríklad povedz "teta máte pravdu, pribrala som. Prihlásim sa do extrémnych premien, dúfam že budete pozerať" a rozosmej sa. Kým sa spamätá začni inú tému, takú kde sa tetka môže vykecavat o sebe.

karolinakr
23. sep 2024

daj foto od krku dole, či preháňa babka

Strana
z3