icon

Ako reagujete, keď je váš muž pozorný k inej žene?

tdz
4. jan 2016

ahojte žienky, chcem vás poprosiť o radu. Môj partner si už dlhšie píše s jednou koleginou, a nie len pracovné veci. Áno znižila som sa k tomu že som si prečítala ich konverzácie, a odkedy som to spravila raz už s tým neviem prestať. Vadí mi aký je k nej milý, pozorný, ako ju stále chváli a hlavne chváli seba pred nou, keď sa ona niečo spýta na mňa ako na jeho priateľku tak to odignoruje. Mne to veľmi vadí ale nemôžem sa priznať že som si to čítala, s partnerom sme mali teraz takú menšiu krízu dosť sme sa hádali a bol na mňa dosť zlý, toto obdobie prešlo bez toho že by sme si to vykomunikovali a to ma trápi, že voči niekomu inému je milý a voči mne nie. Keď mu to však poviem tak tvrdí že to nie je pravda že sa len nudím tak neviem čo so sebou. Celý čas ma to zožiera a už si neviem rady

Strana
z2
tdz
autor
4. jan 2016

@sasa1310 bojím sa riešiť niektoré veci, aby sme sa zas nepohádali a mali tichú domácnosť atď, nerobí mi dobre vytvárať si takú atmosféru v domácnosti

wheelsonthebus
4. jan 2016

@tdz urcite jej nepis, to by bolia obria chyba. Tvoj priatel je ten, ktory ti ublizuje. Tu nejde o nu, namiesto nej by mohlo byt 100inych. Je to medzi vami dvoma.

timea7
4. jan 2016

@tdz toto sa mi tiež nepáči, aby si sa ty bála niečo riešiť. Prečo by ste sa mali pohádať? Nedaj sa do hádky vtiahnuť, nepáči sa mi, aby ste v čase, keď by mal byť z teba hotový a ty z neho, mali mať tichú domácnosť, aby si sa ty bála niečo riešiť, aby ste sa hádali, aby si on vypisoval s inou ženou. ...

laci7
4. jan 2016

@wheelsonthebus chcel som poukázať hlavne na pohľad z chlapskej strany. Všetky rady sa tu rozdávajú akoby v dobrom. A nakoniec by mali radiť len ti co podobné zažili. Každá rada začala asi takto... No mne keby sa to stalo... Ale len hŕstka, ze stalo sa mi podobné.

tdz
autor
4. jan 2016

@laci7 ja viem čo si tým chcel povedať, ďakujem

andrejzbb
4. jan 2016

@tdz ktorému chlapovovi neimponuje byť za boha....mňa by štvalo, že sa ku vám chová zle...to by si nemal dovoliť nikto...a nie ešte váš partner...
a ak by to aj vyzvonila a bol z toho problém...aspoň by sa to niekam pohlo....takto sa budete vy trápiť a oni dvaja sa navzájom "potrebovať"...
neviem..možno by bolo fajn si s ním sadnúť a spýtať sa ho, či vzťah, ktorý máte ešte je aktuálny a stojí za to...pobojujete a niečo vymyslíte alebo sa na to vykašlete...
ničnerobenie je síce pohodlné...ale doslova NIČ nerieši
držte sa

timea7
4. jan 2016

@laci7 vieš, ale väčšinu situácií si tu musíš len predstaviť. Ja som človek, ktorý jedná na rovinu, nenechá sa opíjať rožkom, ale nedá sa vtiahnuť do hádky, lebo hádky neznáša,. No zakladateľka témy je iná, ťažko jej radiť konkrétne, čo by som robila ja. Našťastie som to nezažila, ale keby som to aj zažila a napísala jej tu môj postup, bol by možno zbytočný, lebo aj každý muž reaguje inak. Nevieme aký je, ako reaguje, nevieme, či je to len nevinný flirt, ale je to muž, ktorý ho k životu potrebuje ako soľ a pri tom svoju priateľku má rád, alebo dúfa v niečo viac a priateľku má ako zadné vrátka. Takže možno sa tu objaví príspevok - zažila som niečo podobné, alebo to isté, ale reakcia jedného muža na rovnaký postup ženy môže byť úplne odlišná, ako reakcia iného.

wheelsonthebus
4. jan 2016

@timea7 presne tak. Vsetci sme zazili vo vztahu nejake problemy, nikdy to nebude uplne rovnake kedze kazdy vztah je iny, ludia su iny, dokonca jeden clovek sa v jednom vztahu sprava inak ako v dalsom vztahu lebo je ina ta osoba s ktorou ten vztah ma.

petkashop
4. jan 2016

@tdz Mrzí ma to, no podľa môjho názoru takéto správanie nikdy nie je dobrým signálom 😒 Myslím, že by ste si to mali vydiskutovať.

cackaa
4. jan 2016

@tdz Poviem ti len toľko, že ten tvoj "feši" začína vcelku skoro koketovať s inými. Čo bude robiť napr. po 10 rokoch, keď budete mať deti a budeš preňho už riadne okukaná? To si už potom ako bude zdvíhať sebavedomie? Chlapec si pekne mastí ego a tam niekde začínajú ako konce....
A ďalšia vec je to, že sa s ním bojíš ísť do konfrontácie...celé zle.

sasa1310
4. jan 2016

@tdz takže vo vzťahu, ak urobí on čokoľvek, budeš radšej držať ústa a krok, aby bol vzťah ukážkový. Hm, zle začínaš dievča. Aby si o niekoľko rokov neľutovala, že čo máš doma a veď on sa zmenil až po svadbe. Toto je ten signál, ktoré mnohé nevnímajú. A pravdepodobne ani ty

nikuliak
6. jan 2016

@tdz Povedz mu, ze o tom vies. Uhraj to napriklad tak, ze si si nevedela najst mobil a sla si sa prezvonit z jeho a omylom si klikla na spravy a bolo to tam. Alebo mu rovno povedz, ze si to proste videla, lebo si si pozrela jeho spravy. Hlavne je o tom diskutovat, lebo takto ta to bude zozierat stale. A to viem, o com hovorim bohuzial..

jeannna
6. jan 2016

Poviem ti, ze by mi to sakramentsky vadilo a nechapem, preco sa obavas ho s tym konfrontovat. Aj ked to nema, ako pises, eroticky podton a tvoj priatel jej nic take nepise, vadil by mi samotny fakt, ze sa navzajom potrebuju. Mne sa nepacia tieto nadstandardne kolegialne vztahy, velke percento nevery pochadza z pracoviska. Ty mas byt jeho najlepsou priatelkou, s ktorou sa moze o vsetkom porozpravat a nie niekto iny, kto ho len pozorne pocuva a zere ho. Jasne, ze ma potom pocit, ze je to super baba.

Kvoli comu sa hlavne hadate? Mas pocit, ze ta s nou porovnava?

mirka822
7. jan 2016

Přesně v takové situaci jsem byla s bývalým partnerem. Chodili jsme spolu asi tři roky a já jsem zjistila, že si často píše s jinou, tak jsem si tu konverzaci přečetla. A vzhledem k tomu, co se mezi nimi v té konverzaci odehrávalo a jak mě to zžíralo, jsem to jemu přiznala. Že to vím, že jsem si to přečetla, protože mě to trápilo. Byla sice šílená hádka ohledně toho, že mu nevěřím a podobně, ale měla jsem jednoznačný argument, že když mi zavdá příčinu k tomu, abych mu nevěřila, tak může očekávat, že mu věřit nebudu. A měsíc na to jsme se rozešli, protože ten kontakt nepřerušil, jak jsem chtěla. Po našem rozchodu pak s touto slečnou zůstal, ale vždy tvrdil, že kvůli ní jsme se nerozešli, ale já si o tom myslím svoje.

danavdana
7. jan 2016

@tdz Podla mna, by si mala nanho zajrat divadlo. Zacni sa viac sexi obliekat, nos telefon vsade so sebou, spravaj sa podozrivo, zacni chodievat vever bez neho von. Zjavne si je tebou isty a vymysla. Ta druha zjavne na nho nieco skusa. Treba ho vytrhnut zo stereotypu, nex si nemysli, ze je jediny na svete. Este sa dohodnui s niekym, ze ti bude vecer volat na mobil, s nejakou kamoskou a uloz si ju pod muzskym menom, nexaj mobil na stle, nex ten tvoj vidi, ze ti o 10tej vecer vola nejaky chlap. My sme toto skusili na kamoskinho muza a ten sa prebral zavratnou rychlostou...ak ta lubi, zlakne sa a nebude sa zaoberat tou trapkou, ale bude sa snazit, aby mu ta niekto nevyfukol. Rozhodne by som mu nepovedala o tom, ze som si nieco citala v jeho mobile.

luciaminarechova
7. jan 2016

ahoj, dovoľ aj môj skromný názor... každý vzťah je spočiatku plný vášne, pozornosti, zamilovanosti, každý má na očiach ružové okuliare a partnera si idealizuje. potom príde všednosť, rutina každodenného života, bežné problémy, partnera spoznáme, vieme o jeho kladoch i záporoch, vášeň, tajomno sa vytrácajú... skôr či neskôr to príde v každom vzťahu. vraj ten stav akútnej zamilovanosti trvá max. tri roky. ako vzťah potom udržať ďalej? partnera sa musíme naučiť brať takého, aký je, ak s ním chceme žiť... nemyslím si, že by ti v tvojom prípade pomohli žiarlivostné scény, výbuchy hnevu... pamätaj, že ak ťa muž bude chcieť podviesť, tak to aj urobí, hoci aj po ceste domov z práce... nič na tom nezmeníš. skús sa zamyslieť nad tým, či u onej dievčiny nehľadá to, čo mu chýba pri tebe... možno to teraz znie absurdne, no skús mu nič nevyčítať, čo vieš, si nechaj pre seba, možno sa ti to zíde v budúcnosti. ak ho máš rada, užívaj si každú chvíľu s ním a daj vám ako páru čas. držím palce!

hankaop
7. jan 2016

@tdz no,ked citam,co pises,ja s mojou povahou, by som sa rozisla. Uz len to,ze mu ides do sukromia a neveris,to je dost zle,ponizujes samu seba. A evidentne si na to este mala aj dobry dovod. Ja by som v tom vztahu nezostala

jeennyv
7. jan 2016

@tdz kamoskin frajer ked niekam ideme ako babinec, z casu na cas zaplati cele kolo, ci cely zatah aj nam ostatnym babam, ci minule privital najprv mna, boztek na licka a potom az ju... my sa na tom smejeme...jasne, ze to nie je este jej manzel, a ich vztah nie je siahodlhy, ale nejak sa to neriesilo, lebo on si ju velmi vazi a je k nej velmi pozorny, vies to vsetko zalezi ako vy mate nastaveny vztah...vies tak ako ty nestracas pravo bavit sa s kamaratmi, tak ani on nestraca pravo bavit sa s kamoskami...musis niektore veci v zivote cloveka respektovat....ja si neviem predstavit, ze by sa teraz kazdy prestal bavit s kazdym, ked je v pare....

maria1989
8. jan 2016

@laci7 tám, čo sa stalo, už radšej mužovi do mailov a podobne nelezú 😅

klaudusik7
8. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

@jeennyv ale zase vsetko s mierou a rozumom ;)

Strana
z2