Ako reagujete na vetu "nájdi si niekoho"?
Akože vážne ? V poslednom období mi to už povedalo x ľudí. Pritom som len rok po rozvode. A aj keby som chcela to mám akože vyjsť na ulicu a len tak bodaj kde nájdem nového muža ? Hocičo znesiem ale z toho ma ide doslova roztrhať
sama si musis odpovedat na otazku, co ti na tej otazke tak strasne vadi - je za nim strach, ze si nenajdes niekoho dobreho tak lahko?
@tehulka2011 nie strach skôr že je to podľa mňa nemožné len tak na povel si dakoho nájsť. Ten dakto musí prísť sám v správnom čase. Nechcem skúšať či ten a ten partner bude dobrý alebo nie. Chcem vo vzťahu istotu že to niekam povedie
Ahoj, byť single je úplne normálna vec. Ak si single spokojná nemusíš nikomu nič vysvetľovať ani si nikoho hľadať. Je to tvoja vec, ani si neviem predstaviť, že by som niekomu išla radiť nájdi si niekoho. Byť vo vzťahu neznamená automatické šťastie. Byť single má aj výhody, máš čas sama na seba, robíš si čo chceš a kedy chceš, nemusíš nikomu nič vysvetľovať, nemusíš robiť kompromisy... Ak si sa týchto výhod ešte nenabažila a plne si ich užívaš. Znamená to len jedno, ešte nie si pripravená na ďalší vzťah. Sama poznáš kedy bude správny čas.
Týmto rýpu len hlúpi ľudia 🙂 Normálneho inteligentného človeka by to nenapadlo. Rovnako ako sa hlúpi ľudia pýtajú dobre že nie hneď v deň svadby - kedy bude dieťa, alebo v deň pôrodu - kedy bude druhé. Ľuďom nevyhovieš. Keby si si niekoho našla, nájdu sa takí čo povedia, že zas máš druhého, keď si dlhšie sama, rýpu s tým, aby si si niekoho našla.
Mňa keby to vytočilo, išla by som do konfliktu a spýtala by som sa, či si myslia, že je to také jednoduché.
Ja by som sa dotycneho opytala:”Hned teraz alebo staci zajtra? “
Na hlupu otazku hlupa odpoved 🤦♀️
pozri, je to len o tvojom nastaveni, ked si myslis, ze to musi prist samo, tak cakaj. Ked ta ale takato otazka rozculuje, tak je za tym skryte viac.
Veď to sú len reči typu to musíš ochutnať, ten film musíš vidieť, mala by si ísť na blond - ludia dávajú množstvo nevyžiadaných rád, treba im udelovať iba tolko pozornosti kolko si zaslúžia, teda nula. Prečo máš pocit že by si želania niekoho cudzieho voči tvojej osobe mala plniť alebo sa nimi vobec nejako zaoberať?
takéhoto človeka môžeš pekne odpálkovať, keď takýto človek nemá empatiu, nemusíš mať ani ty...
Staci na tu otazku povedat "dobre". A ked znovu, tak opat "dobre". A viac neriesit. Naco. Spravis, ako tebe vyhovuje.
Ja som stale hovorila ze momentalne mi to vyhovuje tak ako to je a teda ze som slobodna.
neries, odpovedz, to snad moja vec...
ale k tomu, ze si len rok po rozvode...kamosovi zomrela zena, po roku sa ozenil...takze nie je to zavcasu, mas pravo byt stastna
odpovedz - nehladam -milujem ;len teba a pockam si az budes volny/na ..
Ja tiez zasadne na taketo otazky odpovedam co najviac "mimo" - napriklad na tuto by som povedala "Nasla som, a je uzasna, len na to ideme pomaly", alebo nieco podobne 🤭
Ahoj, je to na šľak trávenie takéto "dobre" mienené rady. Ja by som na to odpovedala takto: ten pravý si dáva načas a nesprávnych nepotrebujem, s jedným takým som sa rozviedla....
Nemam rada otazky/vety tohto typu. Ja sice partnera mam no zase sa ma pytaju kedy bude svadba. Tak vzdy odpoviem ze v sobotu. Ako bolo spomenute, na hlupu otazku hlupa odpoved. Ak ti to niekto povie, tak odpovedz: a ako vies ze nikoho nemam? Alebo proste ze ti je samej dobre. Co je koho do toho 🙈
@tehulka2011 tehulka nemudruj.. Je to netaktne, rovnako ako sa pýtat... A máš niekoho, nieeee? A prečo nieeee? Ja sa vydatých dám tiež nepýtam ako často mávajú sex so svojím manželom.
Neponahlaj sa inak skoncis pri rovnakom pakovi - viem o com pisem... Odpivedaj otazkou...a ty kedy budes mat dieta? Kedy sa vydas? A tak
@pink_lady každý má iné nároky, iné možnosti.. Ja si neviem predstaviť, že idem cielene hľadať chlapa na stretkach a zoznamkach. Príležitosti v reálnom živote na stretnutie niekoho je malo. V práci viac ženský kolektív.. Von chodím s ľuďmi co ich poznám roky a to sa už tiež prehuplo do roviny, že grilujeme radšej v domácom prostredí.. Obchod, výlety, tam veľa možností tiež nevidím. 🙂
nemáš sa vôbec kam ponáhľať, dopraj si čas, ostatných ľudí je prd do toho kedy si nájdeš a koho, keby sa každý staral sám o seba bolo by najlepšie 🙂
@marygk krasne napisane je to tak ale zaroven ma aj autorka pravdu najde sa mnozstvo ludi ktore ti denno denne dava tu otazku... je to neprijemne...
jzs, toto mna vzdy vedelo vytocit do nepricetna! akoby si ty sama nevedela, kedy si pripravena na vztah a samozrejme chlapa nenajdes len tak kracanim po ulici stylom "pod sem, ty sa mi pacis"... ja som mala taku otazku mesiac po rozchode, z ktoreho som bola fakt na sracky, ze "no a mala by si si najst nejakeho zivotneho partnera"...
mna momentalne vytacaju otazky "a kedy babo?", "uz vies, uz mas na to vek, aby nebolo neskoro" (vobec sa na to necitim)
treba sa nad to povziest a neriesit to, alebo len jednoducho vybuchnut a poslat tych ludi do teplych krajin... ja som sa povzniest vtedy nedokazala a vyletela som na maminu, tak sa chudatko stiahla a cakala :D
Keď mi niekto povie "nájdi si niekoho", odpoviem "veď sa snažím". Len manželka je potom dosť nasratá.
Poviem iba - "staraj sa o seba a pakuj do qiče". Môj život, môj zákon!
No vitaj v klube😊
Som dva roky rozvedený a tiež mi idú na nervy tieto blbé otázky. Skús odpovedať:
Už mám, ale tajím to.
Ty ho spoznáš v deň mojej budúcej svadby, čiže nikdy.
Ja ich striedam, triedim zrno od pliev.
Poznám svoju hodnotu.
Dnes večer mám rande.
Elita si vyberá.
Čo ťa do toho, staraj sa o svoj vzťah 🥊
Nelezieš okoliu na nervy? Lebo hláška "nájdi si..." sa spravidla odporúča ľuďom, ktorých v poslednej dobe (od rozchodu. ) nevieme vystáť, hoci sú to naši priatelia.
)

ono to chce cas a ako chapem ta, ze ta to asi nasve taketo reci, no po pravde nic s nimi nespravis. ked pride spravny cas isto si niekoho najdes. teraz len brat tie reci tak, ze jednym uchom dnu a druhym von