Ako riešiť časté hádky s manželom?
Ahojte, ja už neviem ako dalej či je vo mne problem alebo u manžela.
Pred týždňom sa urazil že som povedala na jeho rodinu že sú snimi vždy problémy keď sa ozvú. A Ano sú je to pravda ,on sám sa snimi nerozpráva už pár rokov a zase sa ozvali a nieco od neho chceli a nakoniec zistil že je to úplne inak ako povedali a urazil sa na mna a týždeň sa so mnou nerozprával.
Včera sa bavil normálne a dnes ráno vstane a už zase nasraty že sú vsade veci menšieho syna a ja sa dívam a hovorím veď včera sa normálne rozprával a dnes zrazu tskto že čo som urobila a on že by mohol do vecera rozprávať čo všetko zle robím. A takto je to často musim sa báť niečo zle povedať alebo urobiť aby sa zase nenahneval..
Ako sa urazil, tak sa odrazi.
Ked bol nasraty, ze su vsade veci maleho, mala si povedat, ze ich zabudol odlozit.😀
@stanulienkat som to chcela akurát napísať veď je to aj jeho dieťa mohol veci po dieťati upratat
Ja osobne by som jeho rodinu pred nim neokydavala, on to zisti aj sam aki su. Toto si mozes odpustit.
Ostatne je nasledok toho, ze on vie, ze ma nahovno rodinu, ale nepotrebuje to este od teba pocuvat.
A skuste sa rozpravat narovinu a pokojne. Nie, nemusis davat pozor, co zle povies, pokojne komunikuj aj o negativnych veciach, ale neryp do jeho rodiny.
Bordel a hracky, to uz je len nasledok. To ti uz poradili, ako reagovat.
Vadia mu? Tie veci? Tak.nech ich pozbiera ;) by som ho rýchle uzemnila.
@0silvia0 Neviem či by sa niekto dokázal zdržať,keď mu vlastný otec klame že ma rakovinu a potrebuje tisíce EUR od nas na liečbu a nakoniec sa zistí že ju ani nemá..
ok, nezdržala si sa, povedala si to, čo vie aj on sám. Viac to komentovať už netreba.

Ako chodit po skrupinkach 🙄 ale vzdy nejaka rupne a vzdy je dovod na hadku. Kto vie ci sa nad tym zamysla aj tvoj manzel alebo iba ty. Treba si zvazit kolko % casu ste za dobre a kolko % za zle no a potom je to lahka matematika. Ja som 10 rokov udrziavala nefunkcny vztah a jedneho dna som si povedala ze uz tento maraton bezat nebudem