Ako riešiť časté návštevy svokry?
Ahojte, so svokrou mame vyslovene formalny vztah. Obi dve vnimame, ze sa nemusime, ja z nej mam nervy, ked ma prist, nemam naladu uz na nic, ale ona chce chodit, lebo deti. Vobec ju nezaujima, ze ja sa vdaka jej navsteve citim zle a bez nalady. Jednoducho, ona chce byt s detmi, a to ze obtazuje mna aj cely den ju nezaujima. Kazdy tyzden napise aj 3x, či moze prist za detmi. Ked jej napisem, ze nemoze, lebo v dany den mame program, ihned napise a co zajtra, pozajtra, no hrozne. Je neodbitna, ja sa citim jak na vysluchu, ze jej potom kazdy den mam pisat aky mame program, lebo je schopna sa aj nadrzovku opytat, co tam cely den mam, ked by nemohla na chvilku prist, ci sa neda aspon poobede alebo dooebda na chvilku a takto. Je strasne tazke s nou komunikovat, aj ked sa snazim byt asertivna, tak sa pyta dalej ako keby som povinna sa jej spovedat, ako keby sa ma snazila nachytat, ze predsa len sa da niekedy a ona mi to dokaze. V manzelovi v tomto oporu nemam, povie, ze vsak jej povedz, a tym je vybavene. Čo robiť s takou osobou?
@anonym_autor želám ti troch synov a nevestu ako si ty. A ešte, aby si sa naučila gramatiku. Neodbitna😉😳
@mooonika1975 rovnaká sebestredna svokra sa ozvala..nezabudaj, co zelas sa ti otočí ako bumerang. V tvojom veku dupľom
@mooonika1975 rovnaká sebestredna svokra sa ozvala..nezabudaj, co zelas sa ti otočí ako bumerang. V tvojom veku dupľom
@anonym_8b716d prepáč? Jej svokra chce vidieť vnúčatá a jej to prekáža. Moju jej dám, tá nevhodí nikdy.
@mooonika1975 “ keby sa venovala, ale ona pred detmi nerespektuje, čo ja poviem, meni moje nastavenia, detim hovori veci typu mamička povedala nie, ale sak my to dnes spravime inak, nič sa raz nestane a podobne, nerespektuje ma ako matku, casto pride s tym ze sa ma 100x pyta a toto preco robis takto, ja to robim inak a je to lepsie …. Takze takuto osobu fakt nechces 3x do tyzdna a kor ked deti zacnu voci tebe pouzivat jej frazy a tvaria sa ako ona, ze tvoj nazor vlastne neni dolezity”
Keďže nevies citat alebo si to zámerne prehliadla tak ti to sem skopirujem. Ale zbytocne lebo podla prejavu si rovnaká ako autorkina svokra. Najlepsie vsetko iba prekrútiť a nerespekt schovať za záujem. Vy to myslite obe iba dobre ze hej😃
@mooonika1975 “ keby sa venovala, ale ona pred detmi nerespektuje, čo ja poviem, meni moje nastavenia, detim hovori veci typu mamička povedala nie, ale sak my to dnes spravime inak, nič sa raz nestane a podobne, nerespektuje ma ako matku, casto pride s tym ze sa ma 100x pyta a toto preco robis takto, ja to robim inak a je to lepsie …. Takze takuto osobu fakt nechces 3x do tyzdna a kor ked deti zacnu voci tebe pouzivat jej frazy a tvaria sa ako ona, ze tvoj nazor vlastne neni dolezity”
Keďže nevies citat alebo si to zámerne prehliadla tak ti to sem skopirujem. Ale zbytocne lebo podla prejavu si rovnaká ako autorkina svokra. Najlepsie vsetko iba prekrútiť a nerespekt schovať za záujem. Vy to myslite obe iba dobre ze hej😃
@anonym_8b716d kde to je v pôvodnom príspevku? To skopíruj prosím tá. To ma zaujíma . Ty nevieš čítať
@anonym_8b716d kde to je v pôvodnom príspevku? To skopíruj prosím tá. To ma zaujíma . Ty nevieš čítať
@mooonika1975 ja som ti kopírovala autorkin koment kde podpisovala bližšie situáciu. Ked uz mas odvahu odsudzovať ju tak si nájdi aj cas prečítať všetky jej komentáre, zas tak vela ich nie je 🙂
@anonym_da66d0 určite. Ja len , aby si vyskúšala vlástnu medicínu 👌
Ja mám svokru skvelú, býva 100 krokov od nás a príde dvakrát za rok. 😉😁.
@mooonika1975 tak to sa ti skvelo mudruje, keď také nezažívaš. Ataky, manipulácia, zhadzovanie autority rodiča, huckanie detí proti matke.
Alebo si frustrovaná, že svokra kašle na tvoje deti ?
Ak je nejaká vadná, tak buď rada že nerobí u vás také rozbroje, že by aj tvoje dieťa) deti išli jej cestou a otvárali súli ústa proti tebe.
@mooonika1975 nikto ti nebude kopírovať, ale aj chceš reagovať, a hlavne k meritu diskusie, najskôr si prečítaj - nielen úvodný príspevok, ale aj všetky ostatné príspevky. Vždy doplnia ten úvodný, a priblížia situáciu.
@mooonika1975 nikto ti nebude kopírovať, ale aj chceš reagovať, a hlavne k meritu diskusie, najskôr si prečítaj - nielen úvodný príspevok, ale aj všetky ostatné príspevky. Vždy doplnia ten úvodný, a priblížia situáciu.
@anonym_da66d0 ja som jej skopírovala ale ročník 75 darmo, taka istá to bude svokra
Dohaduj s ňou návštevy len vtedy keď bude doma aj muž. Dokolečka dokola. Žiadne doobeda alebo kedy jej napadne. Časom si zvykne
Dohaduj s ňou návštevy len vtedy keď bude doma aj muž. Dokolečka dokola. Žiadne doobeda alebo kedy jej napadne. Časom si zvykne
@anonym_4ada6a to som navrhla aj ja, nech sa jej venuje muž - teda vlastný syn a nech počúva aj on blbé reči.. ale to si matka nedovolí, brojit detí proti otcovi, proti neveste používa psychologický boj
@anonym_4ada6a to som navrhla aj ja, nech sa jej venuje muž - teda vlastný syn a nech počúva aj on blbé reči.. ale to si matka nedovolí, brojit detí proti otcovi, proti neveste používa psychologický boj
@anonym_da66d0 ano to si dlhsie hovorim, ze nech si ju počuva aj on, ale ako pises, on je uzasny, to ona syna prezentuje detom nasim ako naj naj otca, len proti mne manipuluje presne ….
@anonym_da66d0 ano to si dlhsie hovorim, ze nech si ju počuva aj on, ale ako pises, on je uzasny, to ona syna prezentuje detom nasim ako naj naj otca, len proti mne manipuluje presne ….
@anonym_autor no tak to tak zacni manazovat, nech chodi ked ma aj syna doma. Ked bude chciet chodit ked si sama s detmi, povedz ze mate program. Bodka.
@zahumnie prečítala si si aj autorkine komentáre? Jej nejde iba o záujem ale o to, ze nerešpektuje ju ako matku, jej výchovu, robi napriek, manipuluje dieta a hucka proti nej. Nedodržuje nic co autorka povie to nie je v poriadku
@anonym_8b716d nečítala, moj komentar bol na to, čo napisala ako prvé. Ja som si prešla manipulatornou svokrou, muz sa ma nezastal. Nic som nezmohla. Vtedy. Teraz áno. Poučila som sa a nerobim druhym to, co sa nepaci mne....

@mooonika1975 len aby sa to tebe nesplnilo, aj od vlastných detí ...
@anonym_da66d0 určite. Ja len , aby si vyskúšala vlástnu medicínu 👌
Ja mám svokru skvelú, býva 100 krokov od nás a príde dvakrát za rok. 😉😁.