icon

Ako riešiť hlučných susedov počas víkendov?

15. mar 2025

naozaj nerozumiem zeny co maju potrebu o 6.12 rano zacat buchotat s riadom v kuchyni, naozaj nie. chapem ze niekomu sa skorej zobudia deti, ale to fakt musi trieskat?
ked bola tehotna kazde rano o 5 ci 6 detto
neberie ohlad ani na svojho spiaceho manzela ci dalsie deti, kedze ich ma 3.
smutne.

chaoem ze zena uz 10 rokov nepracuje, a ze mozno nie je tak unavena, ale vazne mysli an tych co cez tyzden kazde rano vstavaju do prace a jedine vikend maju na dlhsie spatie?

je to prosim vas normalne?

a ano, pracujem na tom ist zit do RD, len to chce vsetko cas.

mate aj vy takych susedov ranostajov?

Strana
z4
denisa_deniska
15. mar 2025

A ako reagovala, keď si jej to povedala?
My sme mali v byte presný opak, v noci o 11 púšťala práčku a telka išla tak hlasno, že pri úvodnej zvučke som vedela, o aký film ide. Raz som sa nasrala, v župane som tam išla slušne zaklopať, a teta pochopila, že ju ani len nenapadlo, že to môže byť rušivé pre ostatných. Ale viem, že toto bola skôr výminka, ľudia takýto nie sú

autor
15. mar 2025

@denisa_deniska presne toto bola jej reakcia, a toto pocujete? no ano pocujeme zial.
tvarila sa ze ona o nicom nevie, hrala sa na hlupu

autor
15. mar 2025

@denisa_deniska toto som mala v predoslom byte. a ako bonus, dole masiara co o 5.00 porcoval maso...

caar_oliine
15. mar 2025

No a aj od vtedy ako ste ju upozornili, stale v tom pokračuje? Lebo mňa by to tiež asi nenapadlo, že to je počuť. Bývam v dome celý život a bežne vyberám umývačku, upratujem, varím či pečiem aj o 5 ráno a môjho muža to veru nezobudí 😄

autor
15. mar 2025

@caar_oliine uz 10 rokov vie o tom ze je hlucna. ona este aj dupoce jak slon, a to nie je tucna. nechapem.

caar_oliine
15. mar 2025

Mmh, tak to je mi ľúto, že takto žijete už 10 rokov a nepodarilo sa vám nájsť spoločne nejaký kompromis ani po tom, čo ste ju určite slušne požiadali aby bola tichšie.
Ja si to naozaj neviem predstaviť, nakoľko sme v byte nebývali, že by používanie riadu bolo počuť až do vedľajšieho bytu. Nakoľko tiež patrím medzi tých, čo všetko robia skoro ráno.
Tak možno by som si na ten čas kým sa odsťahujete, nakoľko píšete že pracujete na sťahovaní sa do RD, kúpila štuple do uší. Môže to znieť čudne ale náhodou sú niektoré aj celkom pohodlné.

autor
15. mar 2025

@caar_oliine s nou sa neda, zial. nehovorim ze uplne kazde rano ale tie vikendy ma trapia. aspon tie vikendy.

autor
15. mar 2025

a prsi nikam nejdu kebyze idu dakam na vylet pochopim, ze rano porobi a vypadnu.

autor
15. mar 2025

cele dni je doma, cele dni a pritom naozaj nebrie ohlad

sense
15. mar 2025

To bývate v 100r byte a máte papierové steny že počuješ z jej kuchyne k tebe do spálne že v kuchyni niečo robí?
Nevravím že o tej dobe budem drtit ľad alebo porcovat mäso sekacikom ale tá doba nie je tak skoro aby som nemohla upratať hrnce z večera či chystať v kuchyni raňajky

autor
15. mar 2025

@sense ? prepac ale zacat o 6 rano? cez vikend? mas dusu a pochopenie?

bluka2
15. mar 2025

Keby išlo o vŕtanie tak to chápem. Ale žiadať niekoho, aby si nemohol umyť riad ráno je fakt divne. Som si ista, že priamo v tom byte to nevadí ani jej deťom ani manželovi, preto je pre ňu čudne, že to vadí tebe

autor
15. mar 2025

@sense ano pocujem ked niekto vyslovene trieska

autor
15. mar 2025

@bluka2 cudne vadit aby cez vikend bolo trocha rano ticho? co je na tom divne

bluka2
15. mar 2025

Štuple do uší si skúšala?

autor
15. mar 2025

@bluka2 bolia ma z toho usi. naozaj mi to nevadi cez tyzden ale aspon jeden vikend by som sa chcela nbiekedy aj vyspat

autor
15. mar 2025

@bluka2 my aj ked sme v noci hore, telku mame potichu bavi me sa potichu, tak ja naozaj som smutna ze my berieme ohlad a ona nie. a pritom je cely den doma, ved nemoze to urobit o hodinu neskor?

bluka2
15. mar 2025

U mňa je teraz 06:38. O 6:00 ráno vypli elektrinu, tak sme si každý zapli generátor. Aj my, aj susedia. To je zvuk, že sa s umývaním riadov nedá porovnať. Nikomu to nevadí. Len na porovnanie.

bluka2
15. mar 2025

Blbe no, myslím, že ona to ani neregistruje, že sa bavíte potichu. Podľa mňa jej zvuky vadia menej ako tebe.

ivik4
15. mar 2025

Ty si Ta z minulej temy z ktorej priam sršala neskutocna zavist a bola si az vulgarna , ze?😃
Jak cez kopirak

bluka2
15. mar 2025

Jedine zájsť s koláčikom a pekne poprosiť, možno budeš mať šťastie, že sa jej chce meniť rutiny a povedzme dať si kávu v špinavej kuchyni

autor
15. mar 2025

@ivik4
@ivik4 ie neviem o com pises. pisem sem prvi raz.

autor
15. mar 2025

@bluka2 no budem musiet daco. je mi z toho smutno.

sara07
15. mar 2025

su také protihlučné panely , namonovat na spálnu , mohlo by to pomôct, uprimne aj ja sa zobudím na každé šuchnutie ale ked som unavená môžu rano aj delobuch trieskat, aj silvestra som dokazala prespat proste

autor
15. mar 2025

@sara07 pozriem. my tam mame skrinu, na stene kde oni maju linku, mozno sa to tam viac ozyva, takuisto mame rekupiraciu, takze nam idu zvuky z dola na hor. zial.

zuzanockamt
15. mar 2025

Nerobí žiadne výnimočné zvuky. Je to bežný ruch v domácnosti, takže sa nemáš dôvod sťažovať. Určite by som sa na jej mieste neobmedzovala a nerobila domáce práce vtedy, keď to vyhovuje susedom.

autor
15. mar 2025

no vidim, ze tu je asi vsetko normalne. asi aj ja potom budem rovnako jednat a buchat.

beataxxx
15. mar 2025

Bohuzial toto je len o slusnosti, bud si to susedka uvedomi, alebo budes trpiet dalej….o siestej to uz nie je rusenie nocneho kludu….mne by to tiez vadilo, kuchynske trieskanie nepatri medzi oblubene zvuky asi u nikoho

sara07
15. mar 2025

ja ti poviem my teraz máme mladu susedu ,pračka o jedenactej, neviem ako zvracali predtým susedia ale teraz počujeme aj to 😕, suloženie to jačí ako najatá ,party rehot chlast .... už sme ju kludne prosili , že ona nás počuje tiež vybavené 😂
takže som začala ráno vysavat, aj pračku rano si pustim doslova na to kašlem, doteraz som bola slušná a po deviateja desiatej
mne osobne nevadia tieto zvuky v bytovke, okrem suloženia ako to zase nemusím byt až tak informovana

jana_eyre_2
15. mar 2025

Ja som celý dievcensky život žila v klasickom panelakovom byte a mala som vedľa mojej izby kuchyňu susedov.. mali dve deti, žili tam, umývali riady ale nikdy som to nepočula, nikdy ma to nebudilo.. neviem ako je to možné, ale podľa mňa máte asi pritenke steny a ak ti to prekáža, zvážila by som odhlučnenie..

Navyše neverím, že žena s troma deťmi nie je unavená ako píšeš, toto môže napísať len človek čo ešte svoje deti nemá.. lebo až pri deťoch clovek zisti čo je to únava 😅 a to nemyslím v zlom, to je fakt..

Ja vstávam každý deň o 4tej, bývam našťastie v dome, lebo inak by som si myslela že ešte omne píšeš.. ja teda pracujem, preto aj tak vstávam, ale ani jednom moje dieťa sa nezobudí keď si ráno robím kávu, im desiate a upratujem.. je to moja bežná rutina..

(A nie, nemyslím si že rušiť susedov je normálne.. ale nepríde mi bežné že počuť umývanie riadu az tak že budi celý barak..)

Strana
z4