icon

Ako riešiť konfliktných susedov?

4. júl 2025

Ahojte, potrebujem poradiť. Susedia nám robia zo života peklo, nie na každodennej báze, ale robia. Od toho ako sledujú kto k nám chodi a čo mame alebo robime na svojom pozemku, až po vyvolávanie konfliktov doslova za nič a následne nadávanie do kok*tov, p*č atď. Následne ohováranie pred ostatnými susedmi aky vraj sme a ako je všetko zle od kedy sme sa tam nasťahovali. Rád by som podotkol, že tam bývame už pár rokov, potom ako sme zistili aký sú susedia, tak si hladime len svoje a riešime len svoje veci a problémy na svojom pozemku a chceme sa vyhýbať zbytočným konfliktom, ale oni si vždy niečo nájdu. Už ale toho mame dosť, čo by ste robili ? Mám chuť im tiež robiť nejak peklo zo života, ale to zas neni riešenie im to vraciať. Jedna strana sú dôchodci a druha je dlhodobo nezamestnaná osoba, obe strany teda nemajú moc čo na robote a zabávajú sa takto..

nairobi
4. júl 2025

Podobné sme zažívali az kym sme sa neodstahovali a teraz sme so susedmi vyhrali 🙏

smoulingirl
4. júl 2025

Ak teda neplanujete sťahovanie, tak najjednoduchšie ignorovať a nekomunikovat. Však nechcem sa hádať, odídem, tresnem dverami a môže si kričať čo chce. Pozemok oplotiť tak, aby na neho nevideli. A celkom nechápem ako vam ublizuje, ze sleduju kto ku vam chodi. A ohovaraniu nezabranis, len sa nastavit tak, ze to budes mat u prdele.

ukgirls
4. júl 2025

dochodci uru a nezamestnany hold bud si najdu inu obet alebo si zvyknete ... popripade stahovanie.. hlavne sa nedajte na ich pouroven -to nechces...

isis234
4. júl 2025

Mali sme takých susedov. Ignorovali sme ich. Nevšímali si. Oploť pozemok aby vám nevideli do dvora, záhrady.
Tie vulgárnosti... povedala by som im, že je to trestné,a by si dávali pozor, že ich nahlásiš. Za to je pokuta. § . Trestný zákon..Ak by neprestali, nahlásila by som ich na úrad.

taktotedanie
4. júl 2025

Ak sa nechces stahovat, ignorovala by som to este viac
A neprehovorila s nimi ani slovo aj keby sa im usta nezavreli a isli nadavka za nadavkou a provokovali neviem ako, jednoducho by neexistovali
Ak vam vidia do dvora urob opatrenia

1ryba
Odpoveď bola odstránená