icon

Ako riešiť krízu v manželstve po dvadsiatich rokoch?

7. jún 2024

Sme spolu 21 r a dieťa 16 r.Obidvaja mama 48 r.Posledny rok na nás doľahla ponorka a nevieme spolu komunikovať.Kazda moja prosba o niečo je znegovana, vymýšľam hlúposti.Stal sa z neho uzlik nervov.V práci má toho dosť, ale kto nemá?Už padlo aj, že pôjdeme od seba to povie, že keď chcem aj to je riešenie.Nikdy sa nevie jasne vyjadriť čo vlastne chce, čo mu vadí.Vraj nič to iba ja mám so všetkým problém.Cez týždeň príde domov pár otázok synovi o škole a gauč, alebo ide kosit.Ked mu niečo poviem na syna poľavil v učení, alebo je veľa na PC to je tvoja výchova, ty si ho rozmaznala ty ty...nikdy sa k niečomu nepostaví ako otec a nedohovori.Vlastne mám pocit, že nás drží len syn.90% rozhovorov je o synovi, veci ohľadne domacnosti.Vobec si neviem predstaviť, keď si nájde priateľku čo budem s mužom robiť.Nikdy nebol výbušný včera hodil do koša vianočku, lebo ju kúpil a povedala som, že je otrasná🙂)bolo to len medzi rečou žiadne vytykanie.Vobec ho nespoznávam zadrapcivy, lenivý.Tam sa mu nechce ísť to bude veľa ľudí nebude mať kde parkovať, tam sme už boli nakoniec sme doma a ide do garáže, alebo na dvor.
Kríza ako hrom.Co je horšie nemám s kým tráviť čas všetky kamarátky majú malé deti a tak otravujem syna na korčule, plávať atď.Vcera prišiel z práce a začal vytykat synovi, že prečo je na PC, že práve stretol jeho kamaráta a išiel hrať futbal a prečo on sedí doma

autor
7. jún 2024

Pár dní je normálnych a potom zase frfle.Uz som mu povedala nech si andropauzu vybíja športom, alebo nech ide za chlapmi na futbal.Otvorim okno, zavrie ho.Stale si dýchame na chrbát a vyryvame do seba.Ja pracujem na smeny som doma oveľa viac ako on a už sa chce zbaviť všetkých povinnosti.Chybu v sebe si nepriznal celých 21 r.Ked som ticho pár dní tak zrazu vie spraviť program synovi ryby, nakúpiť, zvesat prádlo.V podstate viem, že náš vzťah je zlý a nikdy nebude lepší, ale neviem čo robiť.Hypo máme ešte na 2 roky.Frajerku nemá nie je ten typ, ale možno by prekvapil.Na jar bol 3 tyzdnr na liečení a zistila som, že nám bolo samým doma dobre.Nikto nerobil zlý vzduch, všetko fungovalo.Co robiť?
Žiť si po svojom neplánovat dni a víkendy s ním, nájsť si svoje hobby.Po pravde do rozvodu sa mi nechce, ale ani žiť takto.

lily246
7. jún 2024

Na tom 3týždňovom liečení si užíval s nejakou ženskou v kúpeľoch a teraz je mrzutý že je naspäť doma. V kúpeľoch to tak chodí.

realny
Odpoveď bola odstránená