icon

Ako riešiť manželovu finančnú nezodpovednosť?

15. okt 2025

Dobrý deň,

žijeme prakticky od výplaty k výplate.
Manžel mi dnes cez telefón oznámil, že mu zmizlo z účtu 800€. Nechce mi však ukázať výpis účtu v mobile. Ja si myslím, že kúpil svojmu 17.ročnému dieťaťu z 1.manželstva mobil a teraz na mňa bude tlačiť aby som ten nájom zaplatila ja. Mali sme svadbu nedávno a v podstate všetky peniaze čo sme dostali by išli na úhradu nájomného. A ja som sa zaviazala, že tie peniažky pôjdu na jasle a stravu nášho spoločného dieťaťa, vzhľadom k tomu, že to ťahám len ja a manžel platí len nájom a občas niečo kúpi na jedenie.
On dobre vie, kam išli tie prachy, teraz sa hrá na obeť. Je mi z neho zle. Debil.

Čo mám robiť ?

Strana
z5
sisa_s
15. okt 2025

A takeho debila si si zobrala, gratulujem..nezaplatite, letite z bytu, co chces pocut

zuzanita1609
15. okt 2025

Ja už ani nejdem úprimne písať....🤭😁

anonym_de3151
15. okt 2025

@anonym_autor to že ste si ho zobrali dúfam že len na úrade ok. Papier, ružové okuliare, zabudnete.
Ale kvôli čomu máte s týmto individuom dieťa ?? Vy ste vybrali otca pre svoje dieťa. Samozrejme nemôžte za jeho chovanie. Za to si každý zodpovedame sam. Ale z textu kričí že toto nie je prvý háčik.
Stane sa, že človek zlyhá atď. , urobí chybu. Ale evidentne je finančne negramotný a keď ste si ho vzala takeho tak s takým aj žite. Dobrú noc

petamich
15. okt 2025

Skusit anulovat manzelstvo...asi tak

anonym_23fdb3
16. okt 2025

načo ti je chlap čo má 17 r decko? a ešte je aj nezodpovední. s týmto sa ešte v živote natrápiš poriadne

alkoholik
16. okt 2025

To je ako stavkovat a prehrat a potom sa pytat co mam robit ked som prehral? Blbosti co sem ludia ( admin) zacali pisat len vacsinu ludi naserie( rozosmeje). Mam vam poslat 800€ ci manzelovi rovno? Co by mala byt vlastne rada odpoved vam? Osobne neviem...

belllinka
16. okt 2025

Ake ty a on? Ste manzelia, peniaze su spolocne, cize nezaplatis TY, ale zo spolocnych.

anonym_1e930a
16. okt 2025

Čo máš robiť? Už nič. Len šúchať nohami, keď si si ho ešte dobrovoľne zobrala. Zaplať nájom. Nič iné ti neostáva. A nezabúdaj, že už máte peniaze spoločné.

enmery
16. okt 2025

Zmizli mu peniaze z účtu. 800 eur😂Tipujem, že si si ho vzala, lebo pred svadbou bol financne zodpovedný a peniaze mu nemizli.

billy_jean
16. okt 2025

Normálne mu povedz, že musí zohnať peniaze na nájom. Že tebe to nevychádza a nemáš peniaze. Čiže ty platíš tieto záväzky, on platí iné. A nech sa postará a zoženie, je otec, manžel. A určite mu povedz, že s ním pôjdeš do banky a vyriešite to zmiznutie peňazí.

blacki12
16. okt 2025

@anonym_autor Na čo ti je takýto chlap?
Toto leošie nebude. Zbavila by som sa ho.

miskakyska
16. okt 2025

... že zmizli peniaze 😆..aj muž by už bol zmiznutý,keby mi toto zadrel... už len preto, že ma má za debila, ktorý mu zožerie, že mu len tak zmizla z účtu taká suma

denkabemommy
16. okt 2025

Keď ho chceš dostať do úzkych, tak mu povedz, že za 20€ mu to v banke vyriešia 😂. Len ho predtým rovno zbaľ a pošli bývať k rodičom, keďže tu nerozumiem ani tomu, kde dáva zvyšok výplaty, alebo snáď jeho plat je 800€? Nemá ani pár eur odložených navyše? Celé zle, absolútne toto nie je husband material, ty to očividne zvládneš aj s jedným dieťaťom, druhé (muža) ti už ozaj netreba.

anonym_6e2e09
16. okt 2025

@anonym_autor ja už fakt neverím, že tieto témy nie sú vymyslené, že môže byť niekto takto pribrzdený. A ešte mi tu chý´ba veta - pred svadbou taký nebol

martinmmartin
16. okt 2025
@enmery

Zmizli mu peniaze z účtu. 800 eur😂Tipujem, že si si ho vzala, lebo pred svadbou bol financne zodpovedný a peniaze mu nemizli.

Vsak ho zober na Policajnu stanicu ak mu ukradli 800eur ,

pikachu999
16. okt 2025

Troll

anonym_a7b045
16. okt 2025

Veru male do jasliciek a ty do prace,budes tahat vsetko.Tvoj muz je nezodpovedny a este by som sa bala ci naozaj aj ten najom plati.Dovera stratena by bola u mna riadne,lebo 800eur nie je 5korun.Ale toto si uz musite riadne vydiskutovat a nie,ze ty z rodicaku tahas vsetko.

anonym_927419
16. okt 2025

@anonym_autor Uz nie su tvoje, jeho peniaze. Vase. Z tych Vasich sa bude prispievat na vyzivne, darceky, extra vydaje jeho 17 rocneho dietata. Mna by v zivote nenapadlo chodit, zobrat si muza s dietatom.

kitycat
16. okt 2025

Ale vtaka ma asi zo zlata

o__o
16. okt 2025

Miznuce peniaze z uctu, to nie je len tak. Zasla by som s nim do banky, na policiu, nech sa to riesi 👍😉

anonym_89fb1a
16. okt 2025

najom sa zaplatit musi... je aj na tvoje meno ..ak si pozicia-vratite to zo spolocnyvh kedze ste manzelia a peniaze su spolocne ... takze zaplatit jemu prestat varit a kupovat mu veci .. ak mas kam ist -odstahoovat sa hned riesit rozvod a peniaze na dieta ... a jemu uz nedavat sancu... ak chcel byt za super otca mal ten mobil vziat na splatky a neohrozit druhe dieta ....

ivik4
16. okt 2025

Rozviest sa ?

zmrzlinka2021
16. okt 2025

@anonym_autor

Treba ist okamzite spolocne do banky a na policiu.

really8
16. okt 2025

Debil s debilkou. Na co ste sa brali? Dalsia kandidatka na kazdodennu trapnu temu co tu bude chodit vyplakavat.

anonym_baa6c0
16. okt 2025

Ďalši troll? Včera večer sa niekto nudil. Keby mu ich ukradli, už by ste dávno boli na policii.

anonym_f6e177
16. okt 2025

@anonym_autor manžel ti oznámil že mu zmizli peniaze ale už nie kam zmizli. To máte krásne manželstvo keď netušíš kam dáva prachy. Vôbec nemusel synovi kúpiť mobil, možno je gambler a prehral to. A ty s nim máš dieťa. Gratulujem. Plánuj si vlastné zdroje a vlastné bývanie. Normálne by dom mu povedala že na nájom nemám a nech si to rieši ako chce.

anonym_0499ab
16. okt 2025

Vždy som zodpovedný a ukážkový chlap, a zrazu po uzavretí manželstva je z neho debil? To ako?

minenkaa
16. okt 2025

No už len vydržať alebo sa rozviesť ,čo chces poradiť

anonym_6d80b3
16. okt 2025

Ty máš ťahať vašu rodinu a on všetko bude dávať len jednému dieťaťu?Rozved sa s nim, nemusíš ho živiť, budeš ťahať iba za teba a dieta

amdornik
16. okt 2025
@enmery

@enmery pred svadbou mu pribúdali 😀

Strana
z5