Ako riešiť manželovu finančnú nezodpovednosť?
Dobrý deň,
žijeme prakticky od výplaty k výplate.
Manžel mi dnes cez telefón oznámil, že mu zmizlo z účtu 800€. Nechce mi však ukázať výpis účtu v mobile. Ja si myslím, že kúpil svojmu 17.ročnému dieťaťu z 1.manželstva mobil a teraz na mňa bude tlačiť aby som ten nájom zaplatila ja. Mali sme svadbu nedávno a v podstate všetky peniaze čo sme dostali by išli na úhradu nájomného. A ja som sa zaviazala, že tie peniažky pôjdu na jasle a stravu nášho spoločného dieťaťa, vzhľadom k tomu, že to ťahám len ja a manžel platí len nájom a občas niečo kúpi na jedenie.
On dobre vie, kam išli tie prachy, teraz sa hrá na obeť. Je mi z neho zle. Debil.
Čo mám robiť ?
Ja už ani nejdem úprimne písať....🤭😁
@anonym_autor to že ste si ho zobrali dúfam že len na úrade ok. Papier, ružové okuliare, zabudnete.
Ale kvôli čomu máte s týmto individuom dieťa ?? Vy ste vybrali otca pre svoje dieťa. Samozrejme nemôžte za jeho chovanie. Za to si každý zodpovedame sam. Ale z textu kričí že toto nie je prvý háčik.
Stane sa, že človek zlyhá atď. , urobí chybu. Ale evidentne je finančne negramotný a keď ste si ho vzala takeho tak s takým aj žite. Dobrú noc
Skusit anulovat manzelstvo...asi tak
načo ti je chlap čo má 17 r decko? a ešte je aj nezodpovední. s týmto sa ešte v živote natrápiš poriadne
To je ako stavkovat a prehrat a potom sa pytat co mam robit ked som prehral? Blbosti co sem ludia ( admin) zacali pisat len vacsinu ludi naserie( rozosmeje). Mam vam poslat 800€ ci manzelovi rovno? Co by mala byt vlastne rada odpoved vam? Osobne neviem...
Ake ty a on? Ste manzelia, peniaze su spolocne, cize nezaplatis TY, ale zo spolocnych.
Čo máš robiť? Už nič. Len šúchať nohami, keď si si ho ešte dobrovoľne zobrala. Zaplať nájom. Nič iné ti neostáva. A nezabúdaj, že už máte peniaze spoločné.
Zmizli mu peniaze z účtu. 800 eur😂Tipujem, že si si ho vzala, lebo pred svadbou bol financne zodpovedný a peniaze mu nemizli.
Normálne mu povedz, že musí zohnať peniaze na nájom. Že tebe to nevychádza a nemáš peniaze. Čiže ty platíš tieto záväzky, on platí iné. A nech sa postará a zoženie, je otec, manžel. A určite mu povedz, že s ním pôjdeš do banky a vyriešite to zmiznutie peňazí.
@anonym_autor Na čo ti je takýto chlap?
Toto leošie nebude. Zbavila by som sa ho.
... že zmizli peniaze 😆..aj muž by už bol zmiznutý,keby mi toto zadrel... už len preto, že ma má za debila, ktorý mu zožerie, že mu len tak zmizla z účtu taká suma
Keď ho chceš dostať do úzkych, tak mu povedz, že za 20€ mu to v banke vyriešia 😂. Len ho predtým rovno zbaľ a pošli bývať k rodičom, keďže tu nerozumiem ani tomu, kde dáva zvyšok výplaty, alebo snáď jeho plat je 800€? Nemá ani pár eur odložených navyše? Celé zle, absolútne toto nie je husband material, ty to očividne zvládneš aj s jedným dieťaťom, druhé (muža) ti už ozaj netreba.
@anonym_autor ja už fakt neverím, že tieto témy nie sú vymyslené, že môže byť niekto takto pribrzdený. A ešte mi tu chý´ba veta - pred svadbou taký nebol
Zmizli mu peniaze z účtu. 800 eur😂Tipujem, že si si ho vzala, lebo pred svadbou bol financne zodpovedný a peniaze mu nemizli.
Vsak ho zober na Policajnu stanicu ak mu ukradli 800eur ,
Troll
Veru male do jasliciek a ty do prace,budes tahat vsetko.Tvoj muz je nezodpovedny a este by som sa bala ci naozaj aj ten najom plati.Dovera stratena by bola u mna riadne,lebo 800eur nie je 5korun.Ale toto si uz musite riadne vydiskutovat a nie,ze ty z rodicaku tahas vsetko.
@anonym_autor Uz nie su tvoje, jeho peniaze. Vase. Z tych Vasich sa bude prispievat na vyzivne, darceky, extra vydaje jeho 17 rocneho dietata. Mna by v zivote nenapadlo chodit, zobrat si muza s dietatom.
Ale vtaka ma asi zo zlata
Miznuce peniaze z uctu, to nie je len tak. Zasla by som s nim do banky, na policiu, nech sa to riesi 👍😉
najom sa zaplatit musi... je aj na tvoje meno ..ak si pozicia-vratite to zo spolocnyvh kedze ste manzelia a peniaze su spolocne ... takze zaplatit jemu prestat varit a kupovat mu veci .. ak mas kam ist -odstahoovat sa hned riesit rozvod a peniaze na dieta ... a jemu uz nedavat sancu... ak chcel byt za super otca mal ten mobil vziat na splatky a neohrozit druhe dieta ....
Rozviest sa ?
@anonym_autor
Treba ist okamzite spolocne do banky a na policiu.
Debil s debilkou. Na co ste sa brali? Dalsia kandidatka na kazdodennu trapnu temu co tu bude chodit vyplakavat.
Ďalši troll? Včera večer sa niekto nudil. Keby mu ich ukradli, už by ste dávno boli na policii.
@anonym_autor manžel ti oznámil že mu zmizli peniaze ale už nie kam zmizli. To máte krásne manželstvo keď netušíš kam dáva prachy. Vôbec nemusel synovi kúpiť mobil, možno je gambler a prehral to. A ty s nim máš dieťa. Gratulujem. Plánuj si vlastné zdroje a vlastné bývanie. Normálne by dom mu povedala že na nájom nemám a nech si to rieši ako chce.
Vždy som zodpovedný a ukážkový chlap, a zrazu po uzavretí manželstva je z neho debil? To ako?
No už len vydržať alebo sa rozviesť ,čo chces poradiť
Ty máš ťahať vašu rodinu a on všetko bude dávať len jednému dieťaťu?Rozved sa s nim, nemusíš ho živiť, budeš ťahať iba za teba a dieta

A takeho debila si si zobrala, gratulujem..nezaplatite, letite z bytu, co chces pocut