Ako riešiť migrénu zo vzťahu so svokrou?
Dievčatá, aj vám stačí keď si na svokrovcov a špeciálne na pani matku vášho vyvoleného spomeniete, a dostanete brutálnu migrénu? Nikdy ma nebolieva hlava, ani počas najväčšieho vypätia v živote či najhoršieho skúškového kedy som sa učila deň noc na VŠ a cestovala hore dole neskor aj popri práci.
Roky, ešte počas chodenia, som počúvala neustále narážky na moju osobu a vždy na rodinných stretnutiach pekne. Pred svadbou ma nazvala konfliktnou (to som nepochopila keďže sme do žiadneho konfliktu nik neprišli), a diktovala mi akú kyticu si mám vybrať a aké tradície zahrnúť do programu (moju polku som si platila sama). Potom mi vyhodila na oči, že jej dcéra sa vydávala po rokoch chodenia (na diaľku cez víkendy raz za mesiac) a my po 2 rokoch (dennodenného stretávania sa). Chytila mi tuk na bruchu na dovolenke a poukázala na jej štíhlu dcéru oprotisediacu a vzápätí o deň neskôr či skôr sa sťažovala, ako jej dcéra je len melón! Na svadbu sa dovalili v čiernom a ona v bielych šatách. Po svadbe mi prízvukovala že sa nemám tešiť že sa ľúbime, že sa môžeme kedykoľvek rozviesť.
No keď sa narodili deti to začalo skutočné labúžo. Baby ja si na ňu len spomeniem (nechodím tam) a boli ma hlava tak, že si musím dať tabletku. Rozbíja mi rodinu, rozdeľuje mi deti (jednému kúpi darček, druhému nie), darčeky nepríde odovzdať ani na pozvanie ale ich pošle ako psom (to som už zatrhla), štve moje deti a muža a celú rodinu proti mne, Na sviatky mužovi povedala, že má prísť dnes len so starším synom (bezo mňa). 🙈🎄
Otrasná osoba to je, keď si napísala že darček len pre 1 dieťa napadlo mi že kúpili hračku s ktorou sa vyhrajú obe deti. Smutné a celé zle.
@katka700 ale keby aspoň hračka ale oblečenie a náučné hračky je sj pre staršie 3,5 r. nie darček a ona to dobre vie, pretože viem čo kúpila na prvé narodeniny staršiemu a tiež teraz vnúčaťu jej dcéry… mne o tie dary nejde ale vybíja si konflikty na mojich deťoch a robí im traumy a rany na duši.
Ak sa k deťom správa hnusne ani ich k nej nepúšťaj. Len môj názor ale lepšie vedieť že existuje babka čo ich nemá rada a preto k nej nechodia ako chodiť nasilu k hnusnej ženskej čo robí podrazy a pretvarovať sa.
A ako sa k tomu stavia tvoj muž?
@aurora33 nijak. Je s nimi zadobre. My sme pre neho menej ako oni zjavne. Utrpeli vzťahy ku mne a dokonca už aj muža k deťom.
To je veľmi smutné.
Je… ale tak som si povedala, že tak zlí ľudia nemôžu mať dobrého syna. Jednoducho ho viedli k egoizmu. Len sa modlím, aby moje deti neboli tak zákerné po nich.

Ona nič nedala, ona poslala a nie 2 deťom ale 1 z 2. Takže to dar v pravom zmysle slova nebol.