Ako riešiť nekomunikáciu otca pri striedavej starostlivosti?
Ahojte
Baby tie co mate Ss
Mame to uz par rokov, nikdy otec nekomunikoval a totalne zla spolupraca - sud toto neriesil takze teraz hlavne k veci:
Mate aj vy v ss parfnerkov ktori nekomunikuju - v style ze vobec neodpoceda na spravy o detoch, aj 3-4 tyzdne
On absolutne nekomunikuje nic.
Ked je s detmi, nedovoli im volat, pocas 2 tt tak max 2x
Napriklad o zubnej lekarke - potrebujeme to riesit a on vonec neodpoveda - napisem vecne strucne a ze potrebujem jeho vyjadrenie a suhlas a totalne nic - pisala som mu email cakala na vyjadrenie potom parkrat a presiel mesiac a ignoracia
Nezne to takyo robi ale teda teraz ide o soar zavaznu temu a velku naklad …
Pravnicka ze to s tym neurobime - ze to robi zamerne - ano viem ale nie je to v poriadku
ak by par krat zanedbal lakara hoci si ho na to upozornovala riesila by som to cez urad
@anonym_autor máte v súdnom rozhodnutí napísané, že je povinný komunikovať a platiť náklady na liečbu atď? Nechcem byť hnusná, ale čo nie je čierne na bielom, to ťažko poriešiš. To, že deťom zakazuje kontakt, by som riešila ako prvé.
@anonym_autor máte v súdnom rozhodnutí napísané, že je povinný komunikovať a platiť náklady na liečbu atď? Nechcem byť hnusná, ale čo nie je čierne na bielom, to ťažko poriešiš. To, že deťom zakazuje kontakt, by som riešila ako prvé.
@anonym_a94568 A ma tam matka, ze ma platit liecbu? Raz ked je to striedava starostlivost, tak sa hadam poplatky zdielaju...
@anonym_autor Riesila by som s koliznou. Oni kontakt na otca maju, mozu dohodnut sedenia u psychologa.. ak by problemy napriek tomu pretrvavali, dala by som si deti zverit do svojej starostlivosti. Tam otec nie je povinny komunikovat, tam ma len pravo. Ja mam inak rovankeho EXemplara... ani ma nepozdravi, neodpisuje atd atd - ale teda moje deti su zverene mne. Takze ja mu poslem uz len spravu od lekara do mailu a nezajem. Moja uloha splnena.

Napísala by sim kolíznej nech si ho predvola na úrad a dohovorí mu
A potom by som prestala komunikovat ja