icon

Ako riešiť nezhody ohľadom svokrovskej chaty?

2. jan 2026

Svokrovci vlastnia chatu. Moj manzel ich jediny syn na nu rad chodi. Oni su s tym ok. Ale cokolvek tam chce spravit prerobit oni s tym maju problem. Ako kazda nehnutnutelnost si vyzaduje opravy, inovacie a dorabky a vzdy su tam aj nejake nezhody ( preco to a preco tak) a naco to a niektore su fakt unavne a vycerpavajuce lebo su to banality ako nedavajte hrnceky tu a drevo tam .. je 250 km od domova. Riesili by ste to nejak vobec a presviedcali ich nech povolia prerabky alebo nerobili nic. Nechodili tam.. neviem co robit. Aj by som isla do vlastnej chaty ale manzel nechce lebo vie ze by musel riesit oba kedze je sam a rodicia maju 70...

anonym_73ac0a
2. jan 2026

nie, nechala to zatiaľ na rodičov. Poznám to presne. Akékoľvek zmeny v dome boli pre mojich rodičov doslova likvidačné - proste my to chcem tak a potom po našej smrti si robte čo chcete.

petamich
2. jan 2026

Respektovala by som, ze rodicia si to nejaku praju mat alebo nemat. A ak by som nebola spokojna s tym ako to tam je, tak by som tam nechodila.

Svokrovcom tiez neprerabame byt, ze ano. Preco by to s chatou malo byt inak?

anonym_03c854
2. jan 2026

uz zas?😒

anonym_725b2e
2. jan 2026

@anonym_autor neriesila by som

autor
2. jan 2026
@anonym_73ac0a

nie, nechala to zatiaľ na rodičov. Poznám to presne. Akékoľvek zmeny v dome boli pre mojich rodičov doslova likvidačné - proste my to chcem tak a potom po našej smrti si robte čo chcete.

@anonym_73ac0a lenze toto nie je dom ale chata a chodia tu tak 4x za rok

autor
2. jan 2026
@anonym_03c854

uz zas?😒

@anonym_03c854 co ako zas?

anonym_03c854
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_03c854 co ako zas?

@anonym_autor uz tu bola presne ta ista tema len sa mi ju nechce hladat aj kopec rad tam bolo

autor
2. jan 2026
@anonym_03c854

@anonym_autor uz tu bola presne ta ista tema len sa mi ju nechce hladat aj kopec rad tam bolo

@anonym_03c854 no tak to bola asi nahoda.. a atiez neviem si predstavit ze bola taka ista a pri tom obrovskom mnozstve tem co tu je aby sa niekomu podarilo narazit na 2 rovnake temy.. ten clovek by tu musel v kuse sediet a sledovat dennodenne konik..kazdopadne pre nas je to tema nova

anonym_03c854
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_03c854 no tak to bola asi nahoda.. a atiez neviem si predstavit ze bola taka ista a pri tom obrovskom mnozstve tem co tu je aby sa niekomu podarilo narazit na 2 rovnake temy.. ten clovek by tu musel v kuse sediet a sledovat dennodenne konik..kazdopadne pre nas je to tema nova

anonym_6ae65e
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor 😂 hneď pod touto témou je tá tvoja stará téma, tak nevymýšľaj ty náhoda 😆

autor
2. jan 2026
@anonym_6ae65e

@anonym_autor 😂 hneď pod touto témou je tá tvoja stará téma, tak nevymýšľaj ty náhoda 😆

@anonym_6ae65e vymyslas akurat ty. Ako sa spamataj a laskavo sa nestaraj ked ta to nezaujima a nevies poradit. Denodenne sa tu opakuju temy o neverach svokrach detoch dovolenkach atd...a teda je ich hodne. Nerozumiem preco by si ma tu mala obvi ovat z toho co ani nie je pravda. Chod sa odbavovat inam.

anonym_73ac0a
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_73ac0a lenze toto nie je dom ale chata a chodia tu tak 4x za rok

@anonym_autor ja viem. ale nehn. ako nehn.
Tam som ti chcela ukázať že dôchodci nie sú otvorení žiadnej zmene.

anonym_348322
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_6ae65e vymyslas akurat ty. Ako sa spamataj a laskavo sa nestaraj ked ta to nezaujima a nevies poradit. Denodenne sa tu opakuju temy o neverach svokrach detoch dovolenkach atd...a teda je ich hodne. Nerozumiem preco by si ma tu mala obvi ovat z toho co ani nie je pravda. Chod sa odbavovat inam.

@anonym_autor zbytocne sa durdíš. Aj diakritika ťa prezradila 😉

anonym_6ae65e
2. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ale veď si dostala dosť rád už v prvej diskusii 😀

anonym_3f0e3b
2. jan 2026

@anonym_autor že čomu nerozumieš, chata nie je tvoja. Užívaj ju v takom stave v akom je. Bud vdacna, že tam môžeš chodit kedy sa ti zachce.

spongebob1
2. jan 2026

@anonym_autor Chcu hrncek na prvej policke? Ked budem odchadzat, budu ho tam mat. Uzivajte chatu, nerieste prerabky. Za zopar rokov prerobite podla seba.

anonym_9dad78
2. jan 2026

Milujem, ked sa autorky hadaju, ze tie predosle temy nie su ich, aj ked aj slepy vidi, ze ano😆😄

januska12323
2. jan 2026

Je to ich majetok a môžu si s ním robiť čo chcú.

anonym_66e7bd
2. jan 2026

Nepísala si tu už nahodou? Dávnejšie sa tu riešil takýto problém, skús pohľadať v diskusiách

anonym_66e7bd
2. jan 2026
@anonym_66e7bd

Nepísala si tu už nahodou? Dávnejšie sa tu riešil takýto problém, skús pohľadať v diskusiách

@anonym_66e7bd už čítam komentáre nado mnou 😂.. ved to je úplne tvoja téma, tá z júla 2025.
Svokrovcovi majú 70r. Manžel je jedináčik. Chata je cca 280km od bydliska. Všetko sedí 😂😂

anonym_9dad78
3. jan 2026
@anonym_66e7bd

@anonym_66e7bd už čítam komentáre nado mnou 😂.. ved to je úplne tvoja téma, tá z júla 2025.
Svokrovcovi majú 70r. Manžel je jedináčik. Chata je cca 280km od bydliska. Všetko sedí 😂😂

@anonym_66e7bd Caka "spravne" odpovede a bude pisat, kym ich nedostane😄😄

anonym_76d672
3. jan 2026

Riesenie, kup si svoju. Nepraju si zmeny, tak to respektuj. Vo svojom si rob, co chces.

maca1984
3. jan 2026

Je to ich chata. Keď chcú hrnčeky na prvej poličke vľavo, tak ich tam dám. Keď chcú drevo 20 m od chaty, bude to drevo tam.
Predstav si, že ty máš svoju chatu a chodia ti tam svokrovci, a chcú ti niečo meniť. Mi nehovor že by si s nadšením menila veci .
Máme svoju chalupu, nechodí na ňu nikto okrem nás (návštevy nepočítam) a máme svätý pokoj. Chceš mať niečo inak ? Kúpte si vlastnú chatu.

nicegirl369
3. jan 2026

@anonym_autor je to ich chata, ich pravidlá. Nechapem, čo ti na to príde divné. Tebe by sa páčilo, keby ti nevesta so synom menila veci na tvojej chate a ešte by vypisovala na fóra, aká si divná, že im to nechces dovoliť?
Kúpte si vlastnú chatu.

michaela329
3. jan 2026

Táto téma tu už bola 😀

1sally12
4. jan 2026

A už sa neozve😃

anonym_5731a9
4. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor dievca je to fakt trapne ze si to nevies priznat. Ze je to tvoja tema, aj ked je to nad slnko jasnejsie 🙄. proste uz nechajte tych svokrovcov robit na chate to co chcu oni a nestarajte sa do nich. Je to ICH chata