icon

Ako riešiť otca s divným zvykom chodenia nahý?

30. sep 2026

Ahojte zijem s otcom v jednej domacnosti a chodi nahy po byte. Ked ho upozornim mi povie ze sak sa nemam pozerat... momentalne sa odstahovat nemozem. Ako by ste to riesili ?

anonym_ce6155
•
30. sep 2026

Začni chodiť po byte nahý tiež a vybavené.

sisska96
•
30. sep 2026

jeho byt, má pravdu 😂

marsmykkok
•
30. sep 2026

@anonym_autor aspoň trenky voľnejšie by si nemohol dať? Však je to hnus aj z hygienického hľadiska špinavú riť a nástroj klásť napríklad na sedačku a tak... Ja rada sa doma tiež vyzlečiem, ale nohavičky si nechám vždy, vrátane spania...

anonym_f6d2f3
•
30. sep 2026

@anonym_autor si dievča? Koľko máš rokov? Matka tam býva tiež?

anonym_a298ff
•
30. sep 2026

Pozyvala by som návštevy.Pred nimi by sa asi hanbil chodiť na Adama

anonym_a594c8
•
30. sep 2026

To aj mojeho manzela otec ... Je uplne sisi.. Cely den iba v trenkach alebo casto aj uplne nahy.. Otras.

anonym_51b57b
•
30. sep 2026

boze ja som mala v detstve kamosku a ked som prisla k nim tak u nich nahy otec aj mama🙈 a chodili tak aj otvarat dvere navstevam......
asi je vela nudistov medzi nami😅

anonym_9b9554
•
30. sep 2026

Tiež chodím doma bez oblečenia, keď je teplo
Nič zlé na tom nevidím

anonym_1beecc
•
30. sep 2026
@anonym_51b57b

boze ja som mala v detstve kamosku a ked som prisla k nim tak u nich nahy otec aj mama🙈 a chodili tak aj otvarat dvere navstevam......
asi je vela nudistov medzi nami😅

@anonym_51b57b to nemyslis vazne 🫣🫣

anonym_3eb12c
•
30. sep 2026

Riadna uchylka.normalne to urcite nieje.

wolf_
•
30. sep 2026

Nevidím nič zlé na nahote vo vlastnom byte. Nič ble ble fuj na tom fakt nevidím 😁
Ale zároveň vidím problém ak ani po požiadavke svojho dieťaťa sa jeden dospelý človek nevie doma obliekať v rámci rešpektu voči svojmu dieťaťu. Čo na to povedať... Ak to nie je vymyslená téma, tak jedine čo najskôr si vybudovať podmienky na odsťahovanie (za predpokladu, že toto písal plnoletý človek).

ameixa
•
30. sep 2026

ked som sama doma, v teple chodim bez podprdy naha, ale nohavicky ano, inak celorocne spim uplne naha, von chodim v lete na ostro a zase v zime bez podprdy, ked mam na sebe viac a nevidno to. Pred detmi ale nie

anonym_33db99
•
30. sep 2026

Bežne chodím po dome nahá, ale len keď som sama doma.

anonym_2cb362
•
1. okt 2026

Pri predstave, ze si mam niekde sadnut kde predtym niekto sedel s holou ritou, gulami a penisom sa mi zdviha zaludok. Nechutne.

anonym_5bfb76
•
1. okt 2026

Ako čítam veľa z vás chodí doma na "Adama" , neviem si to ani predstaviť veď to je totálne nechutné.

marsmykkok
•
1. okt 2026
@anonym_5bfb76

Ako čítam veľa z vás chodí doma na "Adama" , neviem si to ani predstaviť veď to je totálne nechutné.

@anonym_5bfb76 Podľa mňa ak má človek spodnú časť bielizne teda žena nohavičky normálne, chlap nejaké trenky je to ok. Prečo ti to príde nechutné? Každý má nejaký dôvod... Ja napríklad nie som fanúšik nahoty, na nudapláže nechodím, ale od malého decka mám problém s oblečením, skoro všetko mi vadí, tlačí ma, neznášam vrstvenie a tak. Preto ak doma môžem mať len nohavičky je to pre mňa veľké vyslobodenie a aj v noci sa mi lepšie spí ako v zime v pyžame.

anonym_5bfb76
•
1. okt 2026
@marsmykkok

@anonym_5bfb76 Podľa mňa ak má človek spodnú časť bielizne teda žena nohavičky normálne, chlap nejaké trenky je to ok. Prečo ti to príde nechutné? Každý má nejaký dôvod... Ja napríklad nie som fanúšik nahoty, na nudapláže nechodím, ale od malého decka mám problém s oblečením, skoro všetko mi vadí, tlačí ma, neznášam vrstvenie a tak. Preto ak doma môžem mať len nohavičky je to pre mňa veľké vyslobodenie a aj v noci sa mi lepšie spí ako v zime v pyžame.

@marsmykkok Ani v spodnej bielizni by som nebehala doma. Mám malé deti aj návštevy často a keby ma videli holú alebo v spodnej bielizni by si potukali po čele či som normálna. Na nudapláž nechodím ani ma to neláka.
My sme doma normálne oblečený, aj cez leto máme tričko kraťase spodné prádlo. V noci spíme v pyžame.

ikaika
•
Autor odpoveď zmazal
•