Ako riešiť partnera ignorujúceho zodpovednosť za dieťa?
Dobrý deň, bola som s priateľom 7 rokov narodil sa nám chlapček teraz ma 4 roky, lenze priateľ okúsil slobodný život, ktorý sa mu zapáčil, zabudol aj na priateľku aj na dieťa, neustále mi len vypisuje aká som... Ale to ze aký je on to obchádza kilometrovými správami... Robí zo mňa hlúpu ale on je ten najlepší.... Bol 2 mesiace na nejakom cvičení a tam pochopil ze co chce od života.... Povedal mi, ze som mu zničila život, neviem ci je to tým ze mame malého... Bývam s nim na byte ktorý je môj, chodím do práce, starám sa o malého keď som v práci ho majú rodičia... Chodí do škôlky starám sa oňho sama... Nedáva mi ani korunu... Robí sa Z najväčšie dôležitého, ja som nula on je niečo... Nasla som so druhu pracu kvôli malému sa aby mal dobre, keď mi Napíše že si príde preňho nepríde, furt ma nejaké výhovorky, za mesiac bol s ním dvakrat, aboslitme ho to dieťa nezaujíma, ani raz mu nezavolal... Malý vôbec nechce ísť s im plače, strašne, plače Mo aby som ho tam nasilu nedávala,... Zobral mi auto aj autosedacku pre malého.... Vyhráža sa mi ze zoberie mi ak nabytky ktoré pokupil... Nech si zoberie keď mu chýbajú... Na súd som ho ešte nedala, lebo som si myslela ze sa u normálni, bohužiaľ nestalo sa.... Jeho matka prišla na môj byt keď som. Bola v práci a snorela tu a hľadala jeho veci ktoré tu ešte ma... Myslím si ze by bolo načase, hl dat na súd.... Aj žiadať o zverenie dieťaťa do mojej starotovosti
Čím skôr dar návrh na výživné na súd. Načo cakas?
Tie peniaze patria dieťaťu, sú určené ne jeho potreby
Prečo chodí k tebe do bytu? Čím skôr vymeniť zámok.
Spočítaj všetky náklady na dieťa, strava oblečenie obuv drogeria lieky vitamíny škôlka krúžky zdravotné pomocky ….vsetko čo sa týka dieťaťa
Neodpustí mu ani cent
@dzarika prečo tohto frajera nevykopnes z bytu?
Byt je tvoj, nie si s ním žiadna rodina ako jeho žena, ..
A môže taký falus vôbec existovať?
Čím skôr dar návrh na výživné na súd. Načo cakas?
Tie peniaze patria dieťaťu, sú určené ne jeho potreby
Prečo chodí k tebe do bytu? Čím skôr vymeniť zámok.
@pribinak lenže ja neviem ci on je taky sprostý ze to sam nevidí, ze dieta ma svoje potreby oblečenie lieky, strava on si myslí že asi žije zo vzduchu a ja som milionarka, mala ich akože jeho matka lebo sa presťahoval ku nej na byt
A môže taký falus vôbec existovať?
@sevrin verte ze áno, 7 rokov sme mali krásny vzťah, zrazu za 2 mesiace zabudol na všetko krásne co sme zažili, mne nevie prísť ani na meno, všade si ma zablokoval, a keď ma prísť pre dieťa má sto výhovoriek
.. Ale večer si chodí vyváža sa na aute kade tade, a naháňa slečny...
Nechapem akoze preco ma pristup do Tvojho bytu? A ako To moze zobrat auto? Sa od neho odstrihni a postupne zacni riesit sud a dieta.
Auto je koho
Ved ty uz si slobodna matka. 😔 Nech sa paci, moze si vziat veci a ist k mamicke. Hned podaj na sud ziadost o vyzivne, s datmom aj dnes.
Ved ty uz si slobodna matka. 😔 Nech sa paci, moze si vziat veci a ist k mamicke. Hned podaj na sud ziadost o vyzivne, s datmom aj dnes.
@majka99999 ano som, neberiem to ako chybu robila som všetko co som mohla ale bohužiaľ niekomu stačí málo aby na všetko zabudol,
Vysmar jeho veci. Daj navrh na sud a zverenie dietata a vyzivne, sproste spravy ignoruj a jeho mamke, co si dovolila ist do tvojho bytu by som tiez povedala svoje
@majka99999 ano som, neberiem to ako chybu robila som všetko co som mohla ale bohužiaľ niekomu stačí málo aby na všetko zabudol,
@dzarika Uvedom si, že on mal zrejme inú predstavu o živote ako máš Ty. Chcel ísť do armády, ty si mu to však zakázala a namiesto toho si mu ponúkla svoju víziu spokojnosti - rodinný život s dieťaťom. Ty si bola spokojná, ale jeho to vôbec nenapĺňalo, nebavilo. Tak odišiel. Nie je na tom nič čudné. A ak je ešte mladý, teda pod 30, tak sa mu nečudujem. Dorieš súdne formality a ži si svoj vysnívaný život s dieťaťom.
@dzarika akoze halo? Zmenit zamky na byte, poznieraj jeho posledne veci do krabice a vyhod mu ich pred byt
Uz davnonsi to mala riesit sudom! Vyzivne!
Zacni to riesit!
Neunormalni sa uz nikdy, ze nema kontakt s dietatom dobre tak, uvidis casom ze to bude plus
Prestaň rozoberať čo robí a prečo robí a rieš praktické veci. Vymeň zámok, napíš kedy a kde bude mať zvyšné veci alebo ich pošli poštou a súdne výživné a zverenie do starostlivosti.
@dzarika Písala si tu už aj včera - Rozchod s vojakom.
@dzarika včera si písala ze si našiel mladšiu. A kde ju našiel, medzi vojakmi?
@dzarika včera si písala ze si našiel mladšiu. A kde ju našiel, medzi vojakmi?
@bielasovicka nenašiel si vojaka?

@dzarika vymenit kľúče a žiadať vyzivne od času čo spolu nežijete
Prečo čakáš a ako mohla jeho matka ist do tvojho bytu