icon

Ako riešiť partnerove nepríjemné zvyky?

11. nov 2023

Dobry den som s priatelom 2 mesiace ni vysimla som si ze ked som u neho alebo on u mna strasne moc prdí, a ked myslism ze strasne moc tak fakt strasne moc. Vsade je z toho smrad dokonca na posteli ten pach zostava….neviem co robit..

pluss
11. nov 2023

a nemá nejaké žalúdočné problémy? lebo zas v takej miere to nie je asi normálne a ešte keď to aj tak smrdí a ostáva to všade...vetry ako také predsa necítiť veľmi resp takmer vôbec

mirka414
11. nov 2023

Nepije priateľ pivo ?

jj298
Odpoveď bola odstránená
januska12323
11. nov 2023

Fuj 🤢 on s tým nemieni nič robiť?

kitycat
11. nov 2023

A ked prdne tak ty si potichu? Vsak sa ho opytaj vo to za atomovky vypusta

gejb
11. nov 2023

Popros ho nech chodí prdiet na záchod a nie tebe pod nosom 🤦‍♀️ ale to by mohol vedieť aj sam ...

zobaka
11. nov 2023

mám kamaráta, ktorý má ulceroznu kolitidu a kvôli tomu vraví, že nemôže mať vzťah, lebo vkuse prdí smradľavé, niečo má s črevami, nech berie probiotiká, alebo ide k dr. povedz mu to

nevenka
11. nov 2023

No ja neviem, ci vzdy tu kazda prdi fialkovu vonu alebo co...
Obcas mame s muzom take obdobia, ze je toho viac, ja mavam aj bolesti z toho naduvania, no nasadim probiotika a vacsinou sa to unormalni. Ja mam niekedy z toho az bolesti, staci, ze sa daka zla bakteria premnozi a je to.
Moze to byt takyto banalny problem alebo vaznejsi. Treba sa o tom porozpravat.

simsalabim
11. nov 2023

Urcite vysetrit… laktozova intolerancia, SIBO, zle stravivacie navyky… normalne to nie je.

stanulienkat
11. nov 2023

Je to podľa toho koľko potravy a akej zje. Ci sú to potraviny, ktoré maju viacej vlakniny- ovocie, zelenina, alebo sladkosti.... Zdravo sa stravuje? Má normálnu hmotnosť?

deti95060810
11. nov 2023

to aj mimo bytu sa takto správa?
ja viem že doma je človek troška uvolnenejší ale zas odtiaľ - potiaľ...

vakatko
11. nov 2023

K raňajkám mu servíruj Kefír, to mu prečistí črevá.

konikmodry111
11. nov 2023

Buď nejaký zdravotný problém alebo ma v strave veľa veci ktoré nafúknu 🤷‍♀️

lukbe
11. nov 2023

Tak asi by som sa spýtala. Skús čaj z rebríčka. Teda on.

0silvia0
11. nov 2023

@deti95060810 nuz, pre niekoho je prdenie pod nosom druhemu normalne. Ja to sice nechapem, ale v prdiacej teme kedysi tu na modrom koni je to pre mnohych uplna normalka.

autor
12. nov 2023

@pluss nemá pytala som sa ho to nejak tak aby som mu neublížila, tak akože v dobrom, ale vravel ze ziadne problemy zdravotne nemá.Takže neviem, milujem ho veľmi, aj ked je to velmi kratka doba čo sme spolu tak to viem ale ten pach no, ked je u mna vzdy musim potom obliečky aj všetko prať lebo toho pachu sa neda vôbec zbaviť.

autor
12. nov 2023

@mirka414 nie nepije vôbec žiadny alkohol

autor
12. nov 2023

@kitycat tak je to podla mna prirodzena vec prdieť, len že to zostava ten puch to som este nezažila…a hovorila som mu to včera večer a nič nema žiadne problémy

autor
12. nov 2023

@stanulienkat priateľ je športovec cyklistiku robí, strabuje sa podla nejakých treningových plánov čo má a podla toho je.

erickatt
12. nov 2023

Moj to ma z cukrovky

3petka
12. nov 2023

A nepapa veľa proteínových somarín? Aj z toho to môže byt.

autor
12. nov 2023

@3petka ano to praveže je dosť, každy den skoro.

autor
12. nov 2023

@erickatt asi mu odporučim nejake vyšetrenie či je všetko okej…

3petka
12. nov 2023

Určite nech sa dá vyšetriť. Normálne to nie je keď tak moc prdi a ešte to aj zapácha. A nech si dá pauzu od somarín nachvilku. Možno má proteínu dosť z normálnej stravy a všetkého veľa škodí. Treba si dávkovač s mierou.

erickatt
12. nov 2023

Radsej.. a chapem ako to je neprijemne.

angelous1991
12. nov 2023

To je ten proťák a bielkoviny ., ja keď som na proteíne tak tiež to tak mám . Plyny sú silnejšie aj viac zapáchajúce ale zas neostava to po mne v prádle 😂 ale je to z toho .

zobaka
18. nov 2023

@3petka tak záhada vyriešená, v posilovni presne tak hnusne je napečené z tých proteínov, čo do seba tlacia

3petka
18. nov 2023

@zobaka no vidíš. Mne manžel jedneho času toto papal/pil a veru tiež hrôza. Prestal a prestali aj ťažkosti.

jovka
18. nov 2023

Jj presne ma napadlo,ze vela proteinov toto robi,ako este to berieš sportovo,kedze ste spolu krátko ,cakaj za rok jak ta to bude hnevať 😅ale mohol by byt sucinny ked si mu to uz povedala,mne by to bolo kua nepríjemné,a isto aj môjmu 😵‍💫

hendikep
18. nov 2023

nebude to nejaky vegan? 😆