icon

Ako riešiť priateľovu zvláštnu úchylku?

barbie66
11. jún 2019

Ahojte, chcem sa vás spýtať na názor ohľadom môjho partnera.
Pred časom som zistila, že si na pokeci vypisuje s neznámymi ľuďmi ( veci okolo sexu ) čo by mi ani tak nevadilo, nech si píše 🙂 horšie je, že som zistila, že pri tom posiela moje nahé fotografie ( vytvorené tak, že o nich neviem- čiže väčšina keď spím ). Táto vec ma zarazila dlho dlho sme to riešili a sľúbil mi, že s tým prestane. Teraz som však zistila, že to spravil opäť. Reči typu niečo mu v sexe chýba by som vynechala nakoľko splním všetko, čo si zaželá aj tie najburacnejšie sny. Neviem čo si o tom myslieť a ako ďalej postupovať som už z toho zúfala. Skúšala som mu vysvetliť ako sa ja cítim, keď vidím ako neznámym chlapom posiela moje nahé fotografie a nech si to vezme z môjho pohľadu ale mám pocit, že to s ním ani nepohlo.

Strana
z2
smitjan
11. jún 2019

Fuha tak toto je silna kava. Neviem akoby som to riesila keby som na tvojom mieste, je pravda, ze lahko sa hovori, ked to nema clovek zazite. Je to tak.
Ked chce nech si posiela fotky, ale svoje, nie tvoje. Mal by sa aj on zamysliet nad tym, ze co robi nie je celkom OK.

beky1813
11. jún 2019

@barbie66 uz len kvoli detom by si mala odist, co ked zacne aj ich fotky davat na pofiderne stranky?

ktochytavzite
11. jún 2019

Ale kvoli comu to robi??Jehovto vzrusuhw,co preco?Nieje pritepleny ptm???A tie blbe komenty ze vymyslena tema si nevsimaj.Tu je biacej takychto mizernych vysetrovateliek;))

barbie66
autor
11. jún 2019

@ktochytavzite nevedel mi dať rozumné vysvetlenie. Nakoľko ma tu upozornili na psychický problém. tak som si to začala vyhľadávať. Spomenula som mu to a poslala články o danom probléme. Sľúbil, že to bude riešiť. Uvidíme

fopka
11. jún 2019

@barbie66 tak nerozumiem, na jednej strane je ziarlivy, vadi mu aj ked rozpravas s niekym, na druhej strane ta rozposiela nahu. Potom je to fakt problem, ktory treba poriesit u neho. A dvere by som s nim uz mozno aj vyrazila, hoci ta chapem,ze deti a pod., ale vzhladom na to, ze si ho uz na to upozornila a on to nerespektuje....ako baby pisali, raz ti to moze velmi skomplikovat zivot, samozrejme aj nemusi....ak to nie je vymyslena tema, tak ti toto nezavidim

kristina2412
11. jún 2019

@barbie66 podľa toho čo pises,mi to nesedí...kandaulista nebýva žiarlivý,teší ho zaujem iných chlapov o jeho ženu, dokonca ho teší,ak je mu žena neverná...ak ho teda nechceš opustiť a chces kvôli deťom na vzťahu popracovať,navštívte vztahovu poradnu.

judar
11. jún 2019

On nemá úchylku...on je hotový úchylák...anču spod paplóna ti sfotí a posiela po pokeci aby si iný na tých fotkách strukové fazule medzi nohami šmirglovali a ty ešte s takým hovadom oplzlým žiješ.. hnus...už len to že si mäkká a nevieš si stým rady ho v tom nezastaví a nech aj je hoc jak dokonalý manželíček...používa nahe fotky bez tvojho vedomia na jeho vlastné somariny

23121974
11. jún 2019

Keby blbosť kvitla,tak tebe by závidela aj botanická záhrada 😂😂

kristina2412
11. jún 2019

@barbie66 neviem či to môžeme nazvať psychickým problémom🤔táto úchylka/ odchýlka sa zaraďuje k fetisizmu a voyerizmu...títo ľudia sa na to " neliečia" proste si hľadajú partnerov ktorí sú s tým stotožnení,resp.im to akceptujú. Problém u vás je ten že ty si mu to neodobrila a robil to poza tvoj chrbát🤔

gagik
11. jún 2019

@barbie66 a co konkretne si vypisuje s tymi ludmi?

si1mona
11. jún 2019

Podľa mňa by ste mali zájsť spolu do poradne. Pre každého je normálne niečo iné, každý niečo iné potrebuje, preto nechcem súdiť. No pokiaľ on nedokáže prestať s niečím čo tebe vadí a neviete sa na tom nijako dohodnút, skúsila by som tu poradňu.

queen_mary
11. jún 2019

Ahoj, to co robi tvoj muz, je tzv. Kandaulizmus. Skus pogooglit. Preco to muzi robia, neviem. Ale je ich ze mrte. Myslim, ze aj dve tri zeny, co to tu komentuju, maju takeho doma a ani o tom nevedia🙂 skuste si objednat masera, ktory ta bude pred manzelom masirovat a uvidis,co to spravi 🙂

bambuliii
11. jún 2019

Pošli ho do prdele, neviem na čo ešte čakáš???!!!

queen_mary
11. jún 2019

Ja len takto. Urcite to s muzom ries, ale nie je to nic neobvyklé. Len posielam printscreen a príspevky v jednej zo skupin za par minut. Kolko takych muzov je, co? 🙂

sisa_s
11. jún 2019

@queen_mary mozno to nie je "neobvykle", ak s tym partnerka suhlasi... Ale ak to robi tajne poza jej chrbat, tak je to fakt hnus...

queen_mary
11. jún 2019

@sisa_s tak to je. A desi ma, kolko takych chlapov beha

justina74
11. jún 2019

@barbie66 počuj hviezda... ty aj vychovávaš deti?

andrea1235356
11. jún 2019

Určite to normálne nie je a ešte v akom svete sme, kde tvoje fotky môžu byť aj tam kde nečakáš, láska , neláska okamžitý koniec. Nie len že je to zločin ale aj , predsa si jeho priateľka a keď mu nevadí , že ťa vidia iný muži nahý ? Nezarába si týmto ? Sama sa zamysli , či je to normálne a či chceš pokračovať v takomto vzťahu s niekým takým.

lienka959
11. jún 2019

Ahoj poznám par takých ľudí čo toto robia ...A sú to aj ľudia čo majú vysoké postavenie... pokiaľ posiela fotky tvojho tela bez tváre tak ako by ta asi tak cudzí ľudia mohli spoznať na takých fotkách? Nahú ta spozná tak maximálne chlap s ktorým spis... pokiaľ je to s tvárou by som to uz riešila

zahrajzlato
Autor odpoveď zmazal
mechurik
11. jún 2019

Trestne oznamenie.

haanovajana
11. jún 2019

Aj s tvárou dava fotky?

ladybug138
11. jún 2019

Fuha, no mne by asi bolo uplne fuk, ze je dobry otec, toto je uplne mimo, bud sa okamzite liecit a ak nepomoze, tak by som odišla... Toto si ani neviem predstavit... Uz len stranka pokec je sama o sebe jedem velky pruser... To by si chlapec za klobuk teda nedal, co by som mu ja spravila za cirkus za taketo nieco...

drobcek53
11. jún 2019

kandualista môže byť pokojne aj žiarlivý.. môžu sa v ňom biť žiarlivosť na jednej strane a túžba po tom aby jeho ženu obzerali iní muži (príp.s ňou aj spali) na druhej strane.. píšem ti to ako žena, kt. žila s takým mužom.. aj keď teda nerozposielal iným mužom moje nahé fotky.. nebudem tu verejne písať o čo šlo u nás, ale napíšem asi toľko, že ja som sa pár rokov snažila bojovať za vzťah, ale nakoniec som to ukončila.. bolo to pre mňa neúnosné.. neviem nakoľko je tvoj muž kandaulista (a či vôbec), ale ak je.. tak môj názor po tých rokoch je taký, že to v človeku jednoducho zostane.. tak ako "nevyliečiš" homosexuála, tak ani kandualistu.. drž sa

selest
11. jún 2019

Ak je toto pravda tak neviem akoze aku radu chces. Bud sa s nim rozved, alebo to trp alebo to rieste s psychologom. Na toto nie je rozumne vysvetlenie..a nespi naha

romiada
11. jún 2019

Tak potom sa treba obliect ked spiš. Minimalne do babkinho vydrateho pyžama. Alebo si kupit overal na spanie aby Ta nemohol povyzliekat. Ak nepomoze , tak jemu odfotiť vtaka a dat ho na bilboard v strede mesta aj s jeho tel.čislom. aby sa vcitil do Tvojej kože.

kolecko11
12. jún 2019

Ja ti rozumiem. Musí to byt jedna velke rozčarovanie a sklamanie zároveň keď si takéto niečo objavila, plus deti do toho :(...Pre mna si zároveň veľmi silná žena, pretože si to “zatiaľ” ustala a netresla rovno dverami.
Tak ako si už sama zistila aj tu od dievčat, je to úchylka. Takze určite psychológ a uvidis, ci s tým muz dokáže prestať(i keď ti nechcem brat ilúzie, ale musel by mat oooobrovsku a ešte väčšiu vôľu)

myrush
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2