icon

Ako riešiť problémy medzi dieťaťom a novým partnerom?

7. sep 2026

ak si najdete noveho partnera a vase dieta V pubrte s nim si nerozumie, Ukoncite to? alebo ako to vyriesite. Poradte.. Dakujem..

anonym_6d658f
7. sep 2026

@anonym_autor Treba nájsť kompromis.

A čo znamená, že si s ním nerozumie? Jazykovo? On je cudzinec? Alebo myslíš vzťahovo? Však si nemusia rozumieť, ale tolerovať a rešpektovať by sa mali. Obaja.

anonym_79c104
7. sep 2026

Nebola som v takej situácii, len ma zaujíma, koľké z odpovedajúcich da akú odpoved. Ja osobne si myslím, že pubertiakovi by som sa nepodriadovala, celý život sa podriaďujem deťom, raz by to muselo skončiť. Každá žena si zaslúži lásku, vzťah. Hlavne ak sú deti už v puberte. Snáď nebude vami mávať dieťa celý život. Nech sa ono konečne prispôsobí situácii😉 nastaviť pravidla a hranice. Síce neviem, až kam to siaha, ale bojovala by som. Držím palce.

domkakvet
7. sep 2026

@anonym_autor zalezi na dovode.

autor
7. sep 2026

dcera neznasa ak citi neuprimnost, Je tak vychovavana od malicka no a potom vytiahne protiutok.

anonym_fd3007
7. sep 2026
@anonym_autor

dcera neznasa ak citi neuprimnost, Je tak vychovavana od malicka no a potom vytiahne protiutok.

@anonym_autor takže Tvoj frajer je odrbávač? či? nerozmiem - ak je chalan neúprimný prečo by si s ním plánovala žiť? A inak - ja viem, aké to je nerozumieť si s novým partnerom matky - ja by som to svojmu synovi nespravila, ale každého voľba priorít.

anonym_5e8433
7. sep 2026

Ja som ako dieta a cez pubertu zila v domacnosti s mamou a jej frajerom - mohol byt akykolvek, aj tak to bol pre mna cudzi clovek. Kym som bola dieta, tak to bolo OK, ale ked som uz sla do puberty a neskor - ja som nemala pocit sukromia.
A pre tento pocit ja toto mojim detom nikdy neurobim - mala som vztah, ale taky mimo domova - nenastahovala by som si chlapa k detom. To som ja. Ved vztah nemusi byt hned nastahovat chlapa do bytu. Ak nema vlastny alebo v prenajme, tak naco mi je taky chlap. Deti su uz dost velke, mozu byt aj same a volny cas si travim po svojom. Netreba sa vobec nijako obetovat. Aj tak by som uz asi ani s chlapom zit nevedela.

anonym_5564bf
7. sep 2026
@anonym_autor

@anonym_autor prečo tvoj chlap nie je úprimný.k tvojmu dieťaťu?

anonym_cf422b
7. sep 2026

ak si ju tak vychovala a potom jej domov doniesla priklad toho comu sa ma vyhybat tak sa necuduj .. vyhodit chlapa alebo naucit jedneho uprimnoosti a druheho respektu ... dieta je vzdy na prvom mieste,ale to neznamenaze ma s tebou mavat a rozkazovat .. mat noveho proatela je aj o tom,nauct vychadzat vsetkych v rodine respektu ..

anonym_286883
7. sep 2026

Dieťa je na prvom mieste.S chlapom by som sa stretávala mimo domu a domov by som ho určite nenastahovala.Nestal by mi za to pokaziť si vztahy s dietatom.

anonym_6df0a2
7. sep 2026

Ak chces znicit dceru,tak ju ignoruj a uzivaj si dalej s novym partnerom,ak lubis dceru novych tatinkov jej domov nenos az kym nedozreje,teda nebude dospela a normalne to pochopi.
Tak by som to riesila ja,a ked tak tak rande na hodku,ak uz vydrzi doma sama.
Ja by som toto detom nerobila,radsej sama ako ich z nicit.

anonym_1a23ed
7. sep 2026
@anonym_6df0a2

Ak chces znicit dceru,tak ju ignoruj a uzivaj si dalej s novym partnerom,ak lubis dceru novych tatinkov jej domov nenos az kym nedozreje,teda nebude dospela a normalne to pochopi.
Tak by som to riesila ja,a ked tak tak rande na hodku,ak uz vydrzi doma sama.
Ja by som toto detom nerobila,radsej sama ako ich z nicit.

@anonym_6df0a2 a kde si potom 55r zenska najde chlapa?🤦‍♀️

anonym_1a23ed
7. sep 2026

Pokecala by som s nou. Ziarli. Lubi otca. Zrazu novy chlap. Prezivala som to s neterou. Sestra si nasla druheho, byvaly svagor druhu. Plakavala mi na ramene, ze ju nik nema rad. Ze zostala sama. Tiez to bolo pocas najhorsej puberty. Dnes ma vyse 30r, 2malych bratov-z oboch novych manzelstiev a miluje ich. Brava von, do kina, na futbal...

tiezjedna
7. sep 2026

čo je to dieťa "v puberte"? Pretože to môže znamenať 13 rokov, aj 17 rokov. Za mňa vekové hranice, pri ktorých by som reagovala úplne inak.

anonym_6df0a2
7. sep 2026
@anonym_1a23ed

@anonym_6df0a2 a kde si potom 55r zenska najde chlapa?🤦‍♀️

@anonym_1a23ed tak deti su hadam na prvom mieste,nie??Co to robi s dietatom,ze stale novy otecko je hrozne a nasledky si bude niest cely zivot.Da sa aj randit aj bez toho,aby boli pod 1 strechou.A nehovoriac o nociach,ked matka necha deti same a uteka si zatrt k nemu.
Da sa stretavat aj v rozumnom case,tak aby to nik nepocitil.

anonym_3fa1b4
7. sep 2026
@anonym_79c104

Nebola som v takej situácii, len ma zaujíma, koľké z odpovedajúcich da akú odpoved. Ja osobne si myslím, že pubertiakovi by som sa nepodriadovala, celý život sa podriaďujem deťom, raz by to muselo skončiť. Každá žena si zaslúži lásku, vzťah. Hlavne ak sú deti už v puberte. Snáď nebude vami mávať dieťa celý život. Nech sa ono konečne prispôsobí situácii😉 nastaviť pravidla a hranice. Síce neviem, až kam to siaha, ale bojovala by som. Držím palce.

@anonym_79c104 celkom som prekvapená z odpovede. Puberťák, nepuberťák, zjavne mu cudzí pán narušil ich režim a nemuseli si vôbec sadnúť. Nie je povinný tolerovať cudzieho chlapa. Ja by som navrhla aby sa pani stretávala s partnerom, keď je dieťa u otca. Ja by som nikdy deti neťahala do "vzťahu" s cudzím chlapom.

anonym_3fa1b4
7. sep 2026
@anonym_5e8433

Ja som ako dieta a cez pubertu zila v domacnosti s mamou a jej frajerom - mohol byt akykolvek, aj tak to bol pre mna cudzi clovek. Kym som bola dieta, tak to bolo OK, ale ked som uz sla do puberty a neskor - ja som nemala pocit sukromia.
A pre tento pocit ja toto mojim detom nikdy neurobim - mala som vztah, ale taky mimo domova - nenastahovala by som si chlapa k detom. To som ja. Ved vztah nemusi byt hned nastahovat chlapa do bytu. Ak nema vlastny alebo v prenajme, tak naco mi je taky chlap. Deti su uz dost velke, mozu byt aj same a volny cas si travim po svojom. Netreba sa vobec nijako obetovat. Aj tak by som uz asi ani s chlapom zit nevedela.

@anonym_5e8433 aj ja to tak mám. Musela som tolerovať cudzieho chlapa, ku ktorému som vôbec nemala vzťah. Ja by som to svojim deťom nikdy neurobila. Stretávala by som sa s chlapom mimo detí.

merkelica
7. sep 2026

@anonym_autor rozumiet si nemusia, staci ak sa budu respektovat

luizina
7. sep 2026

Ja som to ako dieťa/pubertacka zazila. Mamina si nastahovala chlapa domov, ja som ho poriadne ani nepoznala a on ma nemal rad. V kuse mal nieco proti mne, stale nejaky problem. Nebudem tu vsetko vypisovat. Asi tak to dopadlo, ze hned v 18 tke som "usla" z domu do ineho mesta. Od vtedy som samostatna jednotka. S maminou sa stretavam, mame medzi sebou normalny vztah, ale toto som jej nikdy nezabudla a nie, dcere by som to neurobila. Je mi prednejsia, ako chlap a ak som mala s niekym byt (druhy ex), tak sa museli s dcerou spoznat postupne a tiez som mu povedala na zaciatku, ze ak si nebudu s dcerou rozumiet, tak s nim nebudem. Našťastie ho mala dcera rada, inak by to bolo pre mna jasne, ale to som ja.

anonym_f930d5
8. sep 2026

@anonym_autor no môj známy sa rozviedol a na nikoho nebral.ohlad, našiel si novú ženu, ktorá neznáša jeho deti, nakoľko je to bezdetna zena, tak sa ťažko bude niekomu prispôsobiť. Maju deti v striedačke, tak keď ich ma on, s tou novou ženou sa netýka, lebo ta neznáša jeho deti. Už len čakám ako sa mu detičky raz odvdacia, podla mňa ho berú ako zradcu