Ako riešiť problémy s dieťaťom v manželstve?
Zdravim. Viem ze je to mozno problem ktory si mam vyriesit sam ale.... rad by som sa opytal na Vas nazor. S ex partnerkou mam dieta 9 rokov. Lubi ma a vzdy sa tesi led sa stretneme. Problem ale je ze moja terajsia manzelka ho nevie vystat. Ze ziadne stretavanie ze je to minulost a nam to nici vztah bud ono alebo sa nase manzelstvo rozpadne. Ako to vnimate lebo ja som medzi pokrajom nervoveho zrutenia a neviem co dalej. Dakujem
@anketkarka ja stále nechápem o čom točiš a o akých mojich deťoch točiš a prečo by si musel môj muž vyberať s ktorými deťmi bude a akú harpiu si zobral môj muž,má ešte nejakú inú manželku?ty si ma s niekým mýliš?
@minenkak nie, nemusis milovat vsetky deti, ale chovat sa k nim s respektom a uctou ano, minimalne k tym, ktore su sucastou rodiny a si s nimi v kontakte. Ty nedavas ani to. A je naozaj chore ist do manzelstva s niekym, koho deti neznasam / kto neznasa moje deti. Keby to bolo opacne, ze ty mas deti z predchadzajuceho vztahu a tvoj novy partner po nich len zazera, je neprijemny a prehliada ich, tiez by ti to prislo v poriadku ? Pripadne ked bude muz neznasat vase spolocne dieta a chovat sa k nemu rovnako ako ty k jeho detom (lebo ved nemusi milovat vsetky deti na svete a ani rodicovska laska nie je samozrejmost), tak to bude ok?
@anketkarka je rozdiel
Problémové dieťa a dieťa ktoré v 9 rokoch nemá ani základ hygieny
@sissy27 nie som v kontakte s nimi a ani po nich nezazeram a ani sa k nim nijako nespravam,pardon fakt ,že som napísala že ich nemám rada,moja chyba, zle som sa vyjadrila sú mi úplne ľahostajné a nemám voči nim žiadne pocity,ale je pravda,že ako ľudia sú mi nepríjemné.S úctou a rešpektom sa môžeš správať iba k ľuďom ktorí sa tak správajú voči ľuďom ktorých miluješ a ak to tak nie je,tak tam bude ťažko nejaký rešpekt a úcta
@770624maja
@h2 hej,ostala som na to čumuiet ako puk,toľko zlá v jednom človeku ....
@rorino nemyslím že je v nej toľko zla ako píšeš. Ona len napísala bez servítky ako to cíti ona. Nezvykne písať diplomaticky, ale tak ako jej huba narástla. A to sa tu veľmi nenosí ✌️
@770624maja na prvom mieste by malo byť tvoje dieťa a tá žena keď ho nechce prijať ako súčasť tvojho bytia by sa mala zbaliť a odísť ver mi s ňou šťastný nebudeš
@anketkarka ved napisala, ze muz o tom vie. To ostatne ste si uz len vy domysleli🫣
Inak muzova dcera si tiez niekedy ruky neumyje po wcku, a to ma o par rokov viac. Ja o tom viem a dozeram ako dozorca😂 ale zas toto zrovna neberiem tragicky, su to deti, proste zabudnu, ponahlaju sa hrat…ale ano, treba im hygienicke navyky vsepovat
@alexis617 bože žena máš vestecku guľu, alebo čo? Prečo práve tebe má verit, že nebude šťastný s tou ženou? Len preto, že tá žena napr. Nechce upratovať (prať) vykaly po 9 ročnom dietati, alebo že sa jej hnusí chytať kľučku,pohár ( doplň čo chceš) po dietati ktoré si neumyje ruky po potrebe?
@minenkak Ale prečo sem stále ťaháš všetkých ľudí? Všetci ľudia nie sú deťmi tvojho muža. Ja viem, že citom sa nedá rozkázať, ale mať až takú nesympatiu k tým deťom mi nepríde normálne. Milujúca žena sa skúsi aspoň prekonať, keď ide o deti (čiže najbližších ľudí) muža, ktorého miluje.
@minenkak milovať ich nemusíš. A to čo predvadzaš je antipatia na blízku osobu Tvojho manžela. Ale jemu to nevadí. Tak ste sa našli, paráda. Len je mi ľúto tých detí. Musia sa citiť odstrčené a menejcenné, keď otec má novú rodinu, ktorá ich neakceptuje. Je to chudák čo sa nepostaví za svoju krv. A autor by bol rovnaký chudák, ak by toto neriešil. Zanedbáva ho mama, zanedbáva ho otec. Ak sa dieťaťu venuješ normálne, tak v 9 rokoch má hygienické návyky. Vtlkaju mu to aj v škôlke a škole.
@anketkarka ja sa ani nečudujem,že vznikajú kadejaké inšpirácie,keď si každý pridá to svoje
@770624maja nedá mi to.....keď vedela do čoho ide ....nemôže byť proti,ale ok,tak aký pozic taký vráť....zaujmi ten istý postoj i ty.... buď sa žena zbaví detí alebo koniec buď ony alebo ty....nech si vyberie
@oli18 tocha silne slova v osade!!! Cely zivot robim v zahranici aby da mali vsetci dobre aby mali svoje pohodlie a nic im nechybalo. Co mam dat celu pravdu aku rozpisovat tu litanie???pisal som zaklad a doplnil ostatok. Nikde nieje napisane ze dieta to robi nonstop nikde neni napisane ze sa stale posere. Raz sa stalo ze sa posralo ked nestihlo dobehnut v zapale hry na zachod . Nie je to vobec tak ako to tu ponala polovica ludi !!Niesom chuj a urcite nevychovavam aj ked len vikend maleho cigana. Napisal som co sa par x stal9 nie ze sa to stava stale. Nepotrebujem a nezakladal som tu nieco aby sa ty urazala moja zena moje dieta a ani ja . Su tu dokonale ktore by neboli s chlapom su tu take co si vyleju zlost nadavkami su tu take ktore davajh vinu mne. Pytal som sa na radu na postoj a nie na zasrane hejty. Aleluja!
@770624maja Ze dieta je minulost? To ako?
Mas zabudnut ze mas dieta a ono zabudnut ze ma otca?
@januska12323 kydat? Na koho kydam vrqvim ako to je. Vyskusaj si a pochopis prides po tyzdni na dva dni s toho jeden den za dva tyzdne mas dieta na par hodin viac sa neda a po novom sa nebude dat ani to lebo .... pisal som a napisem este raz stalo sa dva roky dozadu ze nedobehlo na zachod . Salo sa ze si neumylo ruky ze ho mamq poslala v spunavych veciach lebo tatinko na to ma a vie ze mu pojde nieco kupit aby spinave a smradlave nebolo. Tu sa vobec nejedna o mna ani o jeho matku ani o nikoho z fora je to jak to je asamozrejme sa snazim to dieta v kratkom case ucit zakladne veci. Su dni ked pride v sobotu rano a vsetki funguje su dni ked je zbrkle a chova sa jak dilino ale je to moje dieta a ja ho lubim ako kazda jedna z vas to svoje aj ked je ake je . Co ho mam utopit?zavrhnut? Okaslat? Dita sa vychovava cely zivot a jedneho dna si urcite tie veci osvoji . Mozno v tom je trauma z rozchodu mozno ma iny problem ...a kde je rodic? Ako som pisal 20 dni v mesiaci je s matkov 2 dni so mnou neda sa vsetko dokinale zvladnut za tu chvilku matka ma este dve detis prveho a posledneho vztahu moje je stredne takze neviem ako je na tom casovo a nervovo .vravim priorutne ma vychovavat ona ked je s nim vele dni ja ro cez telefon neviem nikoho neosocujem len vravim jak to je
@770624maja a byt( dom) je tvoj? Ak áno a nemáš s ňou deti tak jej môžeš ukázať dvere a nech za sebou zavrie z vonku. Si ako medzi dvoma balvanmi. Vadí tvojej manželke len to čo si napísal, alebo už má úplnú averziu na tvoje dieťa?
@lenkasarka myslim ze uz je to uplna averzia. Byvanie mame spolocne a deti spolu nemame.
@770624maja Už prosím ta přestaň s tými otázkami, čo máš s tým dieťaťom robiť, či ho máš utopit alebo zavrhnúť. Nie! Máš sa on viac starať, keď vidíš, že ex je ako matka neschopná. Macocha žiaľ nie je o nič lepšia. Najlepšie spravíš keď sa rozvedies a požiadas o zverenie dieťaťa do svojej starostlivosti.
@770624maja to čo si popisoval by vadilo aj mne, ale ja som magor monk to preto, ale písala som aj to že dieťa sa v pohode dá naučiť. Ak má úplnú averziu viem si predstaviť, že sa asi hádate kvôli dieťaťu. Nech je to dieťa aké je je tvoje. A počas tých pár hodín sa o dieťa predpokladám staráš výlučne len ty
@grof_monte_christo veď pracuje v zahraničí.
@grof_monte_christo jasne striedavu a ucty mi to co zarobim doma pokryje? A ano rozviest sa, to je nejaka moda dnesnej doby. Namiesto riesenia problemov sa b8deme vsetci rozvadzat stretavat novych a novych...super
@grof_monte_christo
@lenkasarka A co sa tu dá poradiť? Toto nemá riešenie. Nájsť si prácu tu.
@770624maja Byt lepší vo vybere partnerky a neísť z blata do kaluže. Prvá žena nebude nič moc, keď ma 3 děti s 3 mužmi a táto tiež nie, ked od teba žiada, aby si nechal svoje dieťa.

Autor, nenapisal si zakladnu vec a sice, v akych podmienkach tvoja dcera od narodenia vyrasta a kto je jeho matka, ze ju nenaucila veci, ktore bezne deti ovladaju v 3och rokoch. To by znacne ovplyvnilo diskusiu. Lebo nic nepises, ze je dieta mentalne postihnute. Ak je zdrave, co asi je, tak vyrasta asi v osade. Evidentne nikdy nechodilo do skolky, lebo odtial by zakladne hygienicke navyky malo. Takze daj celu pravdu.