icon

Ako riešiť problémy s nezodpovedným exmanželom?

14. júl 2024

Dobrý deň, musím sa vyžalovať, lebo už neviem ako ďalej , či len ja prežívam niektoré veci extrémne alebo už neviem . Ide o to, že môj ex mi robí stále naprieky. Napr. Zabaliím deťom všetko oblečenie čo potrebujú, na každý deň ,no on mi donesie všetko špinavé , dievčatá s holou... Bez gatiek , ešte má zdrbe , že už nemali čisté nohavičky, pritom som mu na 3 dní dala 4ks, on si neoperie, vraj som ja na RD tak to je moja práca. Polovicu veci čo mu dám tak mi nedonesie. Boli na kúpalisku, zbalila som deti, rukávniky, uteráky, nič mi nevrátil, vraj sa to dakde stratilo, toto je stále . Hovorila som mu, že treba deťom nakúpiť teraz na nový školský rok, tak vraj to ide mimo neho , a potom povedal že on nakúpi za 10€( platí výživné ale daňový bonus na tri deti si necháva pre seba aj keď nebývamé spolu ) trvať na tom aby mi prispel ? Či nemusí keď platí výživné ? Ako to zariadiť s tými vecami keď idu k nemu ?

Strana
z3
lusiazrk
16. júl 2024

@bmolko Ja jej to stále hovorím... on sa s ňou naťahuje, že veď z toho on platí nájom (žijú spolu). Všetky peniaze minul a deti z nich nemali vobec nič. Ja by som to hneď riešila, ale ona sa bojí, že on má pravdu a nárok na tie peniaze 🙄🙈

princezna_bosorka
17. júl 2024

hlavne to ries cez sud, nech deti zbytocne netrpia

klimkaa
17. júl 2024

Poznám prípad taký istý ako máš ty známa dala na súd za daňový bonus a musel jej ho aj spätne vrátiť stat to dava pre deti a nie pre rodiča

autor
17. júl 2024

@klimkaa vrátiť musel deťom ? Nie finančnej správe ? Alebo na daňový úrad ?

klimkaa
17. júl 2024

Manželke na účet držím palce je to zložité ale dostala 1500€

klimkaa
17. júl 2024

@klimkaa teraz robí a poberá ho ona

klimkaa
17. júl 2024

Manzelkezle som odpísala ale pod tvojou otázkou je odpoveď teraz dostáva ne 1 dieťa 2 ma dospelé

Strana
z3