icon

Ako riešiť rodinné problémy s alkoholikom?

liliana1997
3. jan 2026

Dobrý deň dievčatá chcem aby ste mi poradili .... Čakala som bábätko bola som v 8tt manželova sestra tu má chlapa ktorý snou žije v dome je to alkoholik ktorý berie jej deťom syrotske a hra hazardné hry a prehráva deťom peniaze .... A presne na Silvestra spravil bordel doma veľmi som sa zľakla lebo som spala a zo spánku som stála že čo sa deje na druhý deň som začala krvácať šla som na gyn. A povedala že som potratila gvoli takému to kk.poradte mi čo mám robiť aby som ho stiadial to vyhnala preč lebo pohľad naňho mi to ešte zhoršuje ... Ako mám to urobiť aby jej nezobrali deti keď podám oznámenie že berie im peniaze a manželova sestra otom vie ..... Prepáčte ale nemám sa komu zveriť a aby mi k tomu pomohol Ďakujem

Strana
z2
liliana1997
autor
3. jan 2026
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 Ak potrebujete odbornú pomoc nech sa páči potom mi povedzte ako tam bolo ..... Ja žiadnu nepotrebujem jasné a nepíšte tu kraviny Spametajte saaa

anonym_a77d8f
3. jan 2026
@liliana1997

@janai1 bola som tehotná bola som aj u gyn tá mi potvrdila tehotenstvo z krvi bola som potom aj na ultrazvuku povedala mi že som v 8tt a 8.1 som mala ďalší poradňu

@liliana1997 8.1. si mala ďalšiu poradňu? Veď dnes je iba 3.1.

janai1
Odpoveď bola odstránená
liliana1997
autor
3. jan 2026
@anonym_a77d8f

@liliana1997 8.1. si mala ďalšiu poradňu? Veď dnes je iba 3.1.

@anonym_a77d8f Prečítajte si to ešte raz bola som u gyn a 8.1 som mala mať dialsu poradňu ale bohužiaľ stratila som bábätko

liliana1997
autor
3. jan 2026
@janai1
Odpoveď bola zmazaná

@janai1 Prečo si zomna robíte srandi preboha som normálni človek ako vy možno že som ludkejšia ako vy ... Ako sa k ľuďom dostávate veľmi zle a posudzujeme ľudí podľa farbi alebo že sú rómovia že nie sú vychovaní alebo neviem čo a vi sa ako terás sparavate len viete urážať ľudí a súdiť podľa písania alebo že klamú ak by som klamala neidem v pondelok na Uradi to riešiť ja som spravodliví človek nenechám to len tak ....... A vi keď chcete urážať ľudí tak uražajte ale verte mi že sa vám to raz vráti ..... A prosím všetkých NEKOMENTUJE tento članok lebo vy tu nieste od toho aby ste si radili ale aby ste uražali ...Dúfam že som to napísala jasné aby ste mohli zase ponižovat

minenkaa
3. jan 2026
@liliana1997

@anonym_a77d8f Prečítajte si to ešte raz bola som u gyn a 8.1 som mala mať dialsu poradňu ale bohužiaľ stratila som bábätko

@liliana1997 už by si mohla prestať ,1.1.si dostala menštruáciu podľa teba a dnes už máš z krvy potvrdené tehotenstvo a aj potrat
A aj vies ,že si bola vo voskom týždni tehotenstva a to si ako zistila a ešte to,že si potratila koli zlaknutiu

minenkaa
3. jan 2026
@minenkaa

@liliana1997 už by si mohla prestať ,1.1.si dostala menštruáciu podľa teba a dnes už máš z krvy potvrdené tehotenstvo a aj potrat
A aj vies ,že si bola vo voskom týždni tehotenstva a to si ako zistila a ešte to,že si potratila koli zlaknutiu

@minenkaa ôsmom

anonym_a77d8f
3. jan 2026
@liliana1997

@liliana1997 bola si v 8 týždni a nevedela si,že si tehotná? A doktorka ti PO "potrate" povedala,že to bol 8mi týždeň?

anna777115
3. jan 2026

Autorka pisala si že si uživala progesteron, tskže tehotenstvo by som vylučila, lebo progesteron blokuje ovulaciu. Implantacne krvacanie je ked sa oplodnene vajicko vnara do endometria. V druhom mesiaci je už plod a nie embyo a na teste by si mala koĺajnice, ako svet. Podĺa mňa sa ti normalne spustil menzes.

anonym_8c4f40
3. jan 2026

Kedy ti pride chlap z nemecka a ako tam cestuje? Nech mu nabulika, ze ho zoberie na robotu a "zabudnu" ho na nejakej pumpe v DE. Kym sa odtial vysomari, ta blbka zisti, ze ma sirotske v penazenke a nie v automate a to gemblerske individuum nepotrebuje. Musis pre ten plan ziskat svojho chlapa, pre vas je to cudzi pobuda, odpad a nestastie▪️

maca1984
Autor odpoveď zmazal
maca1984
3. jan 2026
@liliana1997

@maca1984 Určite nie som človek ktorý klamať nevie poviem všetko čo mám na jazyku niesom človek ktorý je ticho keď ide o take vážne veci ... Čo by ste robili vy ak by ste prišli o babetko vinou druhého človeka ... Nechcite si to prežiť ... Takže láskavo mi nekomentujte že klamem

@liliana1997 " určite nie som človek ktorý klamať nevie ".
Takže píseš, že klamanie ti je blízke.
To, že ty nerozumieš času, dátumom, a tomu okolo otehotnenia nie je môj problém.
Ja si stojím za svojím že klameš, vymýšlaš si.

enmery
3. jan 2026
@liliana1997

@janai1 bola som tehotná bola som aj u gyn tá mi potvrdila tehotenstvo z krvi bola som potom aj na ultrazvuku povedala mi že som v 8tt a 8.1 som mala ďalší poradňu

@liliana1997 Šak 8.1. Ešte nebolo🤣

lauricka
3. jan 2026

@liliana1997 pozri sa, zľaknutie nespôsobilo potrat, tak sa ukľudni. Dieťa si potratila pravdepodobne preto, lebo nebolo v poriadku. Posaď sa so sestrou a povedzte si narovinu, čo a ako. Ona je tá, ktorá musí riešiť alkoholika. Možno s tým potrebuje pomôcť. S alkoholikom sa žiť nedá. A normálne mu narovinu povedz, keď bude triezvy, že nemienis po nociach počúvať jeho vyvádzanie, že si sa zľakla a nemienis tolerovať, aby ťa v noci budil a keď neprestane, nabudúce zavoláš políciu.

enmery
4. jan 2026
@lauricka

@liliana1997 pozri sa, zľaknutie nespôsobilo potrat, tak sa ukľudni. Dieťa si potratila pravdepodobne preto, lebo nebolo v poriadku. Posaď sa so sestrou a povedzte si narovinu, čo a ako. Ona je tá, ktorá musí riešiť alkoholika. Možno s tým potrebuje pomôcť. S alkoholikom sa žiť nedá. A normálne mu narovinu povedz, keď bude triezvy, že nemienis po nociach počúvať jeho vyvádzanie, že si sa zľakla a nemienis tolerovať, aby ťa v noci budil a keď neprestane, nabudúce zavoláš políciu.

@lauricka Ona nikdy tehotná nebola....

vierkainka
4. jan 2026

Čo je toto za divná téma?Nesedia dátumy vôbec......🤷a celkovo to všetko........no neviem ......mne to príde ako nepravdivý,alebo veeeelmi prikrasleny pribeh.💯

aurora33
4. jan 2026
@liliana1997

@liliana1997 o žiadne bábätko si neprišla, len prišla normalne menstruacia. Ten chlap ti nespôsobil nič.

anonym_d23588
4. jan 2026
@vierkainka

Čo je toto za divná téma?Nesedia dátumy vôbec......🤷a celkovo to všetko........no neviem ......mne to príde ako nepravdivý,alebo veeeelmi prikrasleny pribeh.💯

@vierkainka ale tak., keď sa jej to hodí "do krámu" prečo by to neprikrášlila a tehotenstvo si neprimyslela, aby sa mohla sťažovať široko ďaleko a čakať, že ostatní budú prikyvovať? No tu sa to nestalo, tak sa odmlčala, možno skúša inde

ekira1
4. jan 2026
@liliana1997

@liliana1997 tak ešte raz a pomaly. 31.12 si mala dostať menzes, 1.1 si začala špiniť, 2.1 si si robila test, že si tehotná, šla si ku gyn. kde ti z krvi potvrdila, že si tehotná v 8 týždni, naplánovala ti ďalšiu poradňu o !týzdeň! A potvrdila ti, že si potratila, pretože si sa v noci prudko zobudila.. ale no taaaak, trochu súdnosti. Ak ti ide o deti švagriny, postaraj sa o ne. Ona sa rozhodla s kým bude žiť a ako s ním bude žiť a teba je do toho nič. A to tehotenstvo, si si istá, že si rozumela, čo ti gynekologička hovorila? Skôr 8.1 si mala ísť na kontrolu, či menzes prebehol ako mal a všetko je v poriadku. Zvyšok si si domyslela.

staryjarec
4. jan 2026
@maca1984

@petamich preto som to sem dala.
Aby si ženy nedrali prsty zbytočne.

@maca1984 Verte tomu, že aj napriek vášmu upozorneniu si ich budú drať do zodratia. Už derú druhú stranu.

anonym_db09e8
6. jan 2026

@liliana1997 Bože môj, tá štylizácia a pravopis🤣🤣😂.

Strana
z2