Ako riešiť situáciu, keď je partner protivný?
Prišla som domov po celom týždni a partner je ku mne nepríjemný. Mrzí ma to lebo sa vôbec nepotešil keď som prišla domov. Pýtam sa ho normálne vklude čo sa stalo? On:”nič nemám náladu” a na všetko mi odpovie Hmm a na niečo ani neodpovie, totálna ignoracia. Aj išiel niečo vybaviť iba vstal, odisiel preč bez slova keď som varila, ani nepovedal že ide preč len buchol dverami. Som vytočená a sklamaná, ako by ste reagovali ?
Nerieš ho počkaj čo s neho vypadne
@alexis617 tak som zvedavá ráno. On máva takéto stavy často. Ale nikdy za mnou nepríde sám. Vždy to nejako otočí proti mne.
Tak teraz urob zmenu a nechoď za ním.
@gribka1 skúsim.
Dufajme ze ma velmi vela dobrych vlastnosti kedze ostava tvoj partner napriek tomu ze "mava taketo stavy casto"
Keby pridem po týždni domov, a partner je na mňa nepríjemný z ničoho nič. Tak by ma to asi naštvalo. Ignoruj ho a uvidíš, čo bude ďalej. Teda ak si to vôbec nechcel vykomunikovat. Zas chápem, keď niekto chce mať klud. Ale keby pridem po týždni a vôbec si ma nevšíma, tak by som hádala , že mame určite nejaký problém .. ja som mala bývalého, ktorý nešiel ku mne sám, ani mi nedal pusu sám od seba. Sex áno. Ale čo sa týka tohto nič.. ani mi nepovedal sám od seba, že ma miluje, alebo niekedy ani len mne neodpovedal, že aj on mňa. No nakoniec ma podvádzal. Čo nemusi byt tvoj prípad. Ale radšej si to prever. I keď pravda vyjde vždy najavo aj keď po čase
@vler ako sa to vezme… jeden týždeň je ideálnym partnerom a potom zas toto. Čoraz ma častejšie a častejšie takéto stavy. Momentálne by som napísala jeho zlé vlastnosti keďže som na neho nahnevaná.
Len sa nedaj zmanipulovať od neho. To sú manipulátori, že všetko otáčajú proti niekomu inému a na seba sa nepozrú
vyskoc na neho ked si lahne a obsluz sa ... a ked prekvapene na teba bude pozerat, tak povedz "to, ze ty nemas naladu, neznamena, ze ja mienim byt ukratena o sex, ktory mi tyzden chybal". 😄😉 .... mozno mu potom svitne 😁
@faasx veď toto.. tiež som si tak povedala… nie ja som sa snažila po dobrom sa mu prihovárať , nič úplne ignor… potom ja som zlá, že stále len niečo chcem mi povedal 🤷♀️… že mu nedám pokoj pritom som bola týždeň preč… tak ma to aj hnevá aj som smutná. Nevera ma tiež niekedy napadne keď je takýto zatiaľ som nič nezistila ale zisťovala som už.. a sex minimálne 2x do mesiaca. Čítam, že je tu veľa diskusii kde muži odmietajú svoje ženy.
Väčšinou nie som malicherná a nemám rada žabo-myšie vojny a hru na ignoráciu kto z koho, ale asi by som v tomto prípade tiež niečo išla vybaviť s kamoškou na víno a asi by ma doma nenašiel keď sa vráti 😅 kde si bola? nemal s tým nejaký problém, keď si odchádzala, že teraz sa snaží "pomstiť"?? ale keď hovoríš, že sa to deje pravidelne, tak no nič moc, chlap čo rieši problémy takýmto spôsobom je ako za trest... len tak pre zaujímavosť, ako dlho ste spolu a ako dlho z toho trvá toto správanie?
@egonsk čosi to u nás tak nefunguje 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ by bol na mna čo to zas od neho chcem
Keď muž nechce sex so svojou zenou. Vyslovene je tam problém. A nič čisté tam bohužiaľ nevidím .. zistiť nemusíš nič. Všetko sa sa utajiť, keď niekto chce.. no snad sa to vyrieši a dopadne to dobre
tak tu uz plati ironicke porekadlo, ze "ked si ho nepostavis, tak si ho nezasluzis" ... 😁😉
@lindous sme spolu 4 roky a jeho takéto správanie začalo po prvom roku. A odvtedy stále toto. Nie nemal s tým problem, riešila som čisto pracovne záležitosti. Práveže cez víkend bol pozorný ku mne. Aj by som nejakú kamošku stiahla na víno ale ochorela som do toho tak teplotujem a on mi ešte pridáva.
@faasx vieš koľko krát som sa s ním o tom snažila rozprávať? … bez výsledku., ďakujem
@egonsk 😄😄😄 keď ja by som chcela, on nechce
3 roky mu to tak nejak toleruješ, on sa nezačne chovať inak a nezačne k problémom pristupovať inak... ja teda tiež držím prsty, ale dobre si spočítaj či ti ten vzťah viac neberie ako dáva...
Ani ja moc nie som na ignorovanie. Ale niekedy si ten človek uvedomí, keď neni taký aký je vždy, že to neni samozrejmosť. Ja som bola tiež ta, čo vždy išla ku nemu, nevedela som ho vôbec ignorovať. 😅 a potom sa mi to sj ukazovalo. A až keď som to pochopila, tak sa mi zhnusil, a už som nebola ja tá čo sa prosila. Ale on. No napriek tomu podvádzal. 5 rokov sme spolu boli. Ak nejde komunikácia proste sa na neho vykašli. Nie je moc dospelé vyslovene nekomunikovať. Žiarli? Nerobí ti nejaké scény keď niečo? Podľa mňa vela si mu už tolerovala, tak ta berie ako samozrejmosť. A niekoho kto ho len tak neopustí.
Tak toto je povaha,cím starsi viac ignorancie voci partnerke, manzelke,. Popravde sa nikdy celkom na takeho mileho, zlateho uz nezmeni,ale bude len horsi a horsi,.Treba mu dat kopacky, a uz sa nevracat.Kedze robis tyzdnovky, deti asi nemate,co najskor rozchod.Viem, o com hovorim.
No môj muž po dlhom čase zas tento týždeň vytiahol ,že som stále v práci že ma tento týždeň vidí max 2 hodiny denne ,ale po pravde mne to vyhovuje nieje čas na hadky keď som stále v práci a on ma zas nočnu nevadí aj tvojmu ,že si stále v práci a on je sám a takto ti to potom dava najavo muži sú ako malé deti
@lindous ďakujem, áno aj niekedy zvažujem rozchod lebo donekonečna toto to osprostiem už úplne.
@faasx áno ja som presne taká istá. Ja nemám rada konflikty a neistotu. Vzdy od začiatku som prvá za ním prišla keď niečo… no veľká chyba. Zvykol si, že sa nemusí snažiť , že tu stále budem. Neviem či sa to dá nejako zvrátiť , asi si vstúpiť sosvwdomia teosku… ale aj tím že chodím preč, tak práve preto sa nechcem hádať a radšej ustupim aby sme sa nehádali keď sme spolu.
@vorkola nie nemáme , žiadne záväzky …
Ja ta úplne chápem. Aj ja som taká ako ty. Nemám rada hadky ani nič. Preto som mu vždy také “maličkosti” odpúšťala. A nechcela sa zbytočne hadat. Môže byt aj to zle, že si toľko v práci. Ale zas ak sa tak chová už dlhšie, tak by som bola rada, že nemám nič čo by nás spájalo. Tým myslím, že utekaj dokym môžeš. Pretože ak v tom bude dieťa, už sa toho nezbavis len tak. A buď bude bez otca alebo s otcom. No nebudeš šťastná.
Ja som bola strasne mladá tu dobu a bez rozumu. Ja som s ním bola od mojich 14 tich do 19 .. ale nakoniec som rada za všetko, lebo by som nebola taká aká som teraz. A bola by som stále naivna. Ja som ho milovala viac než on mňa. A to už je vec, ktorú by som vo vzťahu netolerovala. Muž musí milovať visc než ta žena. Potom to neni ok.
@faasx chápem asi to tiež vidím skôr na ten rozchod lebo čím ďalej tím horsie už asi nikdy nebude ako niekedy
Bohužiaľ taký človek sa zmeniť nedá.. bude to bolieť ale prebolí to. ❤️ držím palce, si silná. A budeš ešte viac. Ja som to mala fakt horšie si myslím 💔 totálne ma to zlomilo. Mám vzťah, ale už sa neviem zamilovať .. milujem ho .. ale nie som zamilovana. Ale to nevadí. Hlavne sú hodnoty a čakáme vysnene babo. Len už tie vzťahy neviem brat tak, ako som brala ten prvý. Vždy som chcela mať len jedneho. No nevydalo.
@faasx ďakujem držím palce aj ja hlavne zdravie pri bábätko ❤️

Tak dnes by som si ho už ani nevšímala. Uvidíš zajtra aký bude.