Ako riešiť urážky od muža pred deťmi?
Deti ma nepočúvajú a majú ma za nič tak, ako on. A to ešte nechodia do školy. Je nejaké riešenie do odchodu, ktoré mi odporúčate?
Rozprávať sa s ním je zbytočné, podla neho on nič zlé nerobí. Teda on vie čo robí a pravdepodobne to robí schválne pred deťmi. Ale neprestane. Ja to ignorujem a zhlboka dycham.
Myslím len na to že sa to čoskoro skončí, bohužiaľ kym su deti pod jeho chorým vplyvom veľa s tým nenarobíš. Len vydržať
Kľudne nápiš súkromnú správu ak chces môžme pokecať
Venovat sa vylucne detom. Deti sice kopiruju jeho slova, ale urcite to neberu za svoje, este je na to skoro. Mne muz zo srandy povie, ci som hlupa a dvojrocak po nom zopakuje, i ked verim, ze si to nemysli.
A cim skor vypadnut od neho
@domkakvet
@deniska2706
@petrastrbanikova
@majlo1234 baby jeho rodina si myslí aký on je super človek 🙈 a on doma týra ženu a deti. Určite sú radi, že sa ho zbavili. Presne ako píšete, ide si stále svoje a pred deťmi ho to náramne baví. Ja musím popracovať na sebe a odísť. On je chorý človek.
A kludne povedz kazdemu, aky je, urcite sa netvar ze je vsetko v poriadku
@majlo1234 hovorím, všetkým! Kamoška mi povedala, že neverím on je taký milý, inteligentný keď ho stretnem. Keby videla doma aký to je psychopat, taká pretvárka. Keď jej vravím čo nám stvára, len oči otvára. My s ním už nikam nechodíme na návštevy, skončili sme ako sa ukázal kto on je. Ľúto mi je za deti. Srdce mi krváca čo som im vykonala.
To isté som mala doma,s tým rozdielom,že deti po ňom neopakovali....našťastie nejakým zázrakom vycítili,že s ním nieje niečo v poriadku a nedovolili aby ich zmanipuloval proti mne....teraz dokonca čo sú staršie,a chápavejšie,prednedávnom spomenuli v súvislosti s jeho správaním slovo ,,toxik" čo som zostala dosť prekvapená.Odomňa to určite nepočuli,ale trafili presne a som rada,že ho prekukli.....Dúfam,že to takto pôjde aj naďalej,lebo inak ich zničí....

Porozpravat sa s muzom, ci si mysli, ze to je dobre pre vychovu a buducnost vasich deti, lebo to, ze si nerozumie s tebou, neznamena, ze musi vychovat z deti hlupakov, lebo z takeho jeho spravania si nic dobre do zivota nezoberu.