Ako riešiť vážnu hádku s manželom?
S manželom sme sa ráno veľmi pohádali začalo to nejako tak že som mu vyčítala že na nike ma nejaké peniaze a plus tam aj hraje akokeby tie hry automaty a pár centov tam vkladá.plus tipuje na šport Keď sme sa o tom predtým rozprávali povedal že to niesu jeho peniaze ale bonusy a on by si vlastne tam nedovolil dať. Vybehla som na nho zobrala mu telefón a ukazovala že aha prečo toto tak robí a tak. Veľakrát sme sa pohádali na tých stávkovych kanceláriách mne sa to nepáči že to robí aj keď tvrdí že nie za naše € kedze máme deti. Ale dnes to vyšlo tak že som mala ten mobil v ruke on sa postavil chytil ma zozadu a snažil sa ten mobil zobrať ja som ho hodila a potom dom do nho drgla že čo ma sotil hovorím že mňa sacat nebudeš a oliala som ho vodou potom on mňa kávou išla som potom do sprchy kde za mnou prišiel s úplnými nervami a škrtil ma že on živí našu rodinu atd ja som ostala v šoku chcela som sa niekam zavrieť potom sa začal obliekat že ide prec ja som mu zase vykríkla že čo ženy skrti či je normálny a on ze som pič. A čo ja robím a prinášam pre túto domácnosť (som na materskej s 3.dietstom) hovorím ved nechodím do prace starám sa o deti. A že nakupujem blbosti atd medzitým zase do mňa strčil a potom keď odchádzal zase som do nho sotila a on mi zobral ruku a že nech ho udriem udriem a tak s mojou rukou sa udieral a potom ma sotil a ja som spadla na zem kde mám aj suchnute koleno plus na krku mám mierny skrabanec od neho. Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd. Mám pocit že keď ma toho v práci veľa nevie vypustiť ventil. Ja neviem čo mám robiť
Mas vobec nejaky dokaz o tom, ze mina vase spolocne peniaze? Neprepina ti trosku na tej materskej?
No ja kebyže toto urobím môjmu agresívnemu cholerikovi doma tak ma uskrti reálne v tej kúpeľni a nie ze ma chce škrtiť.
Hrozne úplne chápem ta. Tiež som si prešla psychickým aj fyzickym týranim.muz bol závislý a tiež skákal do mňa fyzické útoky tam nejaké boli. Ale väčšinou mi nadával ako pi ku prostt.a podobne.ja neviem ale on ti klame. Je agresívny. Ty si agresívna naňho tiež už. Chudence tie tri deti. Neviem načo ste ich mali tri? Keď nemáte peniaze? Nechápem to. Po druhom dieťati si mala ísť do práce. On ti nemá čo nadávať a skrtit ta. Ty mu nemáš ho agresívne trhať mobil a oblievať ho vodou. Fúha. Vravím toto kebyže ja urobím tak neviem ako to dopadne so mnou. Asi som mŕtva. Ste horúce hlavy obidvaja tu riešenia nie je. Tu len rozvod alebo budete klasická tradičná Slovenská rodinka a urobíte si 4 dieťa pri udobrovacom sexe. Skúste manželsku terapiu ak on prístupy. Sú už zdarma. Možnože motyka vystrelí. Naučíte sa tam zvládať svoju agresiu. Možno...inak neviem ako to pôjde dalej.kazdopadne napadol ta. Toto by som brala vážne :(nabudúce mu rupnu nervy a naozaj ta uskrti
@anonym_a644cb on hovorí a aj prísaha že nepoužíva naše peniaze a toto mi stále hádže do tvare že mu neverím a podobne ale on každý deň chodí na to nike. Mne to príde choré. A či je to za bonusy ale stále sú to peniaze teraz tam ma kredit 45€ ale keď mu mám kúpiť tenisky za 50€ tak hučí že načo nové a netreba míňať peniaze
@anonym_autor klame ťa. Nikdy nikomu stavkove kancelárie peniaze nedávali len tak 😑
Mám ti povedať moju story?
Rozviedla som sa lebo exmanžel prehral všetky naše peniaze, takmer sme prišli o dom aj o auto. Vypli nám elektriku. Ja na materskej s dvoma malymi deťmi, zo dňa na deň sme nemali čo do huby. Už je to 3 roky.
K ostatným milým komentárom typu “načo vam boli 3 deti…?” Sorry aj ja som mala dve s ním, netušila som že si bezomna nabral pôžičky a minul všetko. Nemala som prístup k účtu do hlbky.
A to že ste sa pobili je síce šialene, ale viem si prestaviť tú tvoju frustráciu a hnev. Zažila som si to, hodila som do exmanzela kvetináč… prehrať 20tisic za pár dní a ohroziť živobytie vlastnych detí je tak obrovské nezodpovedné svinstvo… príšerne to bolí.
Keď chceš napíš mi.
Ale keď takto vybuchol, tak musí nenormálne klamať a skrývať. Mrzí ma to ale utekaj od neho žena na mile ďaleko. A čím skôr.
@anonym_autor klame ťa. Nikdy nikomu stavkove kancelárie peniaze nedávali len tak 😑
Mám ti povedať moju story?
Rozviedla som sa lebo exmanžel prehral všetky naše peniaze, takmer sme prišli o dom aj o auto. Vypli nám elektriku. Ja na materskej s dvoma malymi deťmi, zo dňa na deň sme nemali čo do huby. Už je to 3 roky.
K ostatným milým komentárom typu “načo vam boli 3 deti…?” Sorry aj ja som mala dve s ním, netušila som že si bezomna nabral pôžičky a minul všetko. Nemala som prístup k účtu do hlbky.
A to že ste sa pobili je síce šialene, ale viem si prestaviť tú tvoju frustráciu a hnev. Zažila som si to, hodila som do exmanzela kvetináč… prehrať 20tisic za pár dní a ohroziť živobytie vlastnych detí je tak obrovské nezodpovedné svinstvo… príšerne to bolí.
Keď chceš napíš mi.
Ale keď takto vybuchol, tak musí nenormálne klamať a skrývať. Mrzí ma to ale utekaj od neho žena na mile ďaleko. A čím skôr.
@inulienka29 Bože a kde pôjde tými 3 deťmi. Radšej nech uteká do práce.
Volat rozvodoveho pravnika za mna.
@kiki68 hmmm. Určite má 800 euro na rozvod a aj sa kde s deťmi presťahovať. Aj našetrené určite. Rada jak lusk.
Mňa upútalo, že stávkovanie a automaty niekto považuje za nič.. viď. niekoľko komentárov.
Autorka - vy máte oveľa viac problémov, ako jednu hádku...
Odporúčam sa strániť fyz.utokov, oddeliť BSM - kvôli stávkovaniu a riešiť komunikáciu s mužom.
@anonym_fbfa62 presne. To sú také úvahy. 🤔 S tromi deckami a bez práce tak do prdele. A ešte napíše, že ani dom nie je na ňu.
@anonym_fbfa62 a ostať naďalej spoluzavisla? Prísť o všetko aj o strechu nad hlavou? Áno samozrejme nech si hľadá robotu chytro ale nech v manželstve neostáva…
@anonym_autor a chybaju vam peniaze? Nie,ze malo zarobi ale ci vidis,ze vam kamsi utekaju....aj moj ma nike. Nwtusim kolko tam ma. Obcas tam vlozi 5€ a s tym hra....minuly rok vybral okolo 200€ a zas vlozil 5/10€... Nie je zavisly,nerobi to pravidelne,neruca sa z prehier. Ja mam tiez na fortune ucet. Za 3r som tam dala asi 20€ a hrala,rwsp tipovala hokej. Tento rok ani raz. Ti,ze si sem tam zahra a vlozi malu sumu z neho nerobi gamblera a nemusis preto robit take sceny
@petulda333 žasnem 🙂 stávkovanie je to iste čo hádzať do automatov, okmzite s tým prestaňte… do závislosti sa prehupneš raz dva.
@petulda333 žasnem 🙂 stávkovanie je to iste čo hádzať do automatov, okmzite s tým prestaňte… do závislosti sa prehupneš raz dva.
@inulienka29 zaujimave,ze za 17r sme do toho este nespadli. Uplne bezne aj rok nestavime nic. Potom 2-3 x ano a zas pauza
Zaujíma aké staré deti máte ?
Kde v tom čase boli ? Stalo sa to prvý krát
U mňa by ti bolo asi jasné raz by položil ruku na mňa alebo dieťa z úmyslom ublížiť tak sa budem brániť a je mi jedno kto si čo myslí ja som v to proste taká že nie nedovolí aby niekto ublížil môjmu dieťaťu ale zase by som sa držala do mieri takej aby som ja svojim správaním nespôsobila traumu dieťaťu ak by boli incidentu prítomné aj keby neviem si akej mieri by som sa dokázala brániť a kedy by bol silnejší . A potom by som zavolal políciu a išla na ošetrenie repsitve ku lekárovi aby som mala papieri o napadnutí. Ja sa nemám problém postaviť ani medzi 2 chlapov a v tom monete by som stratila dôveru toho človeka .
A s týmto gamblerom ktory s teba vyťahuje to najhoršie máš 3 ! Deti 🤦toto nebola vážna hádka toto bolo cez čiaru všetko. Aby ťa škrtil? Nadával ti? To je fakt rodina. Chudák deti
určite nie volať políciu. Načo robiť divadlo. Stres pre deti na doživotne.
Radšej popremýšľaj kde sa stala chyba. možno by som zvážila odbornú pomoc - psychologa - pozri niečo online, kde by si dostala zopár rád.
čo ti už len polícia pomôže. ak povieš že ťa muž škrtil tak ho zoberú na 24 hod do CPZ a potom ako ďálej. Chceš to až takto hrotiť? Jeho rodina ťa znenávidí a svokra bude zabíjať pohľadom.
@anonym_fbfa62 ale že deti majú cirkus a divadlo doma to je uz v poriadku. Fakt tradičná rodina len nech na nás okolie nepozerá skaredo doma sa kľudne pozabijajme
Zjavne mate problemy s financiami (keby nie, nevidim dovod preco by muz sa znizil k automatom a stavkam a ked to nahodou robil aj pred detmi tak ty si si ho vybrala ako vhodneho otca) a urobite si 3 deti toto nikdy nepochopim. Vsetko sa da riesit a vykomunikovat vklude bez provokacie.
@anonym_e65fb8 je gambler preto maju problémy s peniazmi nehrajú pre peniaze ale pre vzrušenie a adrenalín. A potom je jasné že doma nie je ani prd
Pocuj, ale ked ta tak skrtil, tak to musis mat na krku riadne nasledky, nie ze skrabanec.. a este dnes viac viditelne - modriny, cize ak to chces riesit, smer lekar..
Prepac, ale mne to tu aj tak cosi nehra..
Ze toto bol extrem z oboch stran je jasne kazdemu asi okrem vas..
Malo detailov z vasho zivota na posudenie, ale obaja ste bud vyhoreni alebo sibnuti alebo aj aj.. takto sa nesprava ani nerozpravaju 2 ludia, ci je tam problem alebo nie
@anonym_autor ukážkový partner. Nabudúce bude v správach, ako svoje dielo dokonal a ostali 3siroty..
Mne sa vždy v takýchto príbehoch paci ako si ho na konci zastaneš. ..inak he veľmi dobrý otec....o deti sa stará...😁😁😁ak toto vidia deti tak ano veľmi dobrý otec.

@anonym_autor Neboj sa 4. dieťa všetko napraviť. Tak šup do postele a nebudete sa hádať. /s