icon

Ako riešite partnerovo chrápanie?

9. feb 2025

Ahojte, viem že tu týchto diskusii už pár bolo ale, ako riešite keď váš partner chrápe? My sme spolu krátko zatiaľ iba prestávame ale nikdy sa moc nevyspim, neviem či tretiu noc po sebe som už taká unavená alebo som si zvykla že je to lepšie. No neviem čo do budúcna lebo takto nebudeme môcť spávať v jednej miestnosti asi mňa z toho porazí

Strana
z2
ibatanecnica
9. feb 2025

Stuple dso usi . A ak.je toho moc idem na gauc.

qwert87
9. feb 2025

@pehavcek tiež hľadám ubytovanie s 2 izbami. Lebo inak sa to nedá, som bola taka unavena, nevyspata. Si pamätám jeden pobyt, keď sme spali v jednej izbe, musela som zobrať matrac a ísť spať do chodbičky k topánkam na zem, lebo to sa nedalo pri nom vydržať

ma77
10. feb 2025

@pehavcek Ja to isté už sa teším domov do svojej spálne 😀

libusak
10. feb 2025

Asi by to uz moj partner nebol 🤷

orini
13. feb 2025

Bohuzial spime oddelene... nikdy som si to nevedela anilen predstavit, ze az raz budem mat muza nebudem s nim zdielat postel, nuz realita mi trosku pozmenila moje priority 😄😄

skodovam
14. feb 2025

@jaska25 ahoj, môžem sa spýtať aké sú to štuple, ďakujem 🙂

jamidea
14. feb 2025

Chrape o poschodie nizsie, dovolenky vacsinou rodinne ubytovanie, tj dve izby, alebo sa
nevyspim.

bielasovicka
24. feb 2025

My sme spali oddelene kvôli tomuto dlhé roky. Zo začiatku keď sme spali ešte spolu som myslela ze ho zabijem 🤭 od nervov, že som nespala celú noc.

Strana
z2