Ako sa mám vyrovnať s mojou situáciou?
Zdravím všetky maminy aj nemaminy skrátka žienky.Chcela by som Vás vopred poprosit ,aby ste ma nesudili,neodcudzovali atd.Ani neviem ako začať zrejme od začiatku.S manželom sme sa spoznali veľmi zamilovali zobrali a milujeme sa aj teraz tak ako po prvý krát.Mám v nom oporu nikdy mi neklamal až raz ,ale k tomu sa dostanem neskor.Ja som bola rozvedena s dcerkou on tiež rozvedený s dcerkou má striedavu starostlivost.Narodilo sa nám spoločné vytužené dievcatko.So svojou ex zenou komunikoval iba ohladom ich dcery nic viac rozviedli sa pretoze si nasla ineho malu nechala jemu odisla a neskor sa vratila maju striedavku.Manzel si ju zobral kvoli tomu ze bola tehotna ze ju mal rad ale nemiloval je totizto extremne zodpovedny.Nase manzelstvo bolo idealne az po dobu ked som porodila dcerku a mala asi tri mesiace prisiel za mnou s placom ze mi musi nieco povedat ze to bolo predo mnou ale ze ho to velmi boli trapi atd.a ze nech mu dam cas par dni aby nabral odvahu mi to povedat.Velmi som sa bala ale tak co uz napadalo ma vselico ale toto urcite nie.Zacal mi rozpravat...Tesne po tom ako sa rozvadzal so zenou rozvadzali sa cca styri roky si nasiel priatelku nemiloval ju len potreboval spolocnost a niekomu sa vyrozpravat po troch mesiacoch mu oznamila ze je tehotna nechapal ako je to mozne nieze by nevedel ako sa robia deti ale nahucala mu ze ma neplodne dni atd..Jemu to bolo podozrive lebo mu vkuse hucala ze chce dieta a on vopred jej vravel ze ten vztah s nou nieje prenho vazny a deti nechce ani z prvou zenou nechcel s nou duplom.Fajn zasa manzelova zodpovednost povedal si co uz je to asi moj osud budem s nnou aj s dietatom nezobral si ju zacala mu robit sceny nenechala ho dychat tak sa nastval praskli mu nervy vyhodil ju z bytu dohosli sa na vyzivnom a od vtedy sa nevideli.Problem je ten ze ja s as tym neviem vyrovnat zoziera ma to vkuse manzelovi nieco vykrikujem urazam ho ponizuje ma to ze to co som si myslela ze preziva iba so mnou myslim krasne tehotenstvo porod kocikovanie uz ma davno za sebou a to s dvomi zenami.Zmenil sa moj postoj k jeho dcerke preco ju chcel to druhe dieta nie iba nanho plati a pritom si neviem predstavit na druhej strane dalsie dieta v domacnosti.Asi som chora pomozte mi sa s tym vyrovnat prosim dakujem.Ak mate otazky rada odpoviem
@smutna27 práve že si myslím, že máš manžela týmto smerom nezodpovedného, alebo naivného skôr. Je to na tebe, čo pre teba znamená. Buď to odpustíš a prenesieš sa cez to, alebo to skonči. Nemá zmysel, aby ste sa trápili navzájom. Prinajhoršom by som mu povedala že nech sa tej druhej zriekne. A téma uzavretá. Bude to ale pre teba ťažké. Manžel ťa v podstate zavádzal v jeho prospech. Fakt. Buď tak alebo tak. Ináč možnosť nieje.
Je mozne podat o vyzivne ked maju rodicia striedavu staroistlivost?Idem to poguglit lebo asi ma trafi opat slak
ja ho asi prizabijem ...a to nevravim o tom ze som chcela este jedno babatko mozem zabudnut
No a o tom som presne vravela teda pisala ja sa upokojim naladim sa na vynikajucu vlnu a potom buuum a je to tu zasa nieco co ma vynervuje....
@smutna27 fíha, to ti riadne odložila termín
ale tak - snaž sa vydržať, ak ťa prepadnú zlé chvíľky, zažeň ich inou činnosťou,... 😉
no a k tým alimentom - dúfam, že v tomto prípade to posiela aspoň z účtu na účet, resp. na účet vkladom, alebo poštovou poukážkou, aby mal doklad o platení
lebo - nikdy nevieš
ale rozhodne by som to mala radšej ešte spísané na papieri u právnika
v dnešnej dobe určite 😉
@smutna27 tak potom, ak na účet, tak to je vlastne doklad
a do poznámky píše "výživné" ?
ešte tým by som to nejak zichrovala
a chcem sa ti ospravedlniť, ak som bola možno tvrdšia v mojich príspevkoch, ale tak som to nejak cítila
ja som taká extrovertnejšia povaha, viem sa vcítiť do kože druhých ( väčšinou tých, čo im bolo ublížené) a rozčúlilo ma to 😀 😉
stojím si za svojim pohľadom na vec, ale netvrdím, že by to bolo neriešiteľné, alebo riešiteľné len ako "rozvod"
ten som ti ani neradila - už v prvom mojom príspevku
len naozaj by ma asi kleplo, dlho by som potrebovala na rozdýchanie a riešila by som to po čase, v prípade potreby po porade s odborníkom a vychladnutou hlavou
lebo v afekte nemusí byť riešenie správne ( a asi ani by nebolo)
naozaj ti moc držím palce a dúfam, že po čase poinformuješ, ako to ide ďalej a že budeš už šťastnejšia 🙂 🙂

Dakuejm Vam vsetkym za nazor a podporu az som prekvapena milo