icon

Ako sa opäť dostať na Pokec?

clarke
26. jan 2020

Ahojte neviete mi náhodou poradiť ako sa znovu dostať na svoj pokec. Lebo v minulosti som dávala všetky hesla svojmu teraz už bývalému od veľa účtov... A potom som tie hesla pomenila. Ci tam sa nedá aby sa mi to poslalo na mail keď neviem presne svoje meno? /heslo?

adusa1987
•
26. jan 2020

Nick sa po 30dnoch uplne zrusi...vytvor si novy

evkao
•
26. jan 2020

@clarke ak uz si nepamatas ani prihlasovacie meno, tak sa tam uz nedostanes... a ak si tam nebola dlhsie ako 3 roky, uz je nick aj tak zruseny

clarke
autor
•
26. jan 2020

@evkao ako neviem práveže som tam chodila. Len je mi ľúto keďže som si tam písala s ľuďmi že by som ich stratila.. Takže sa nedá nejak zistit tj prihlasovacie meno?

clarke
autor
•
26. jan 2020

Už ho mám späť 🙂 teším sa neskutočne

clarke
autor
•
26. jan 2020

Je divne ze som tam mala konverzácie a zmizli.

zuzpar
•
26. jan 2020

Ako si sa k tomu dostala spat? 🙂

clarke
autor
•
26. jan 2020

@zuzpar zadala svoje meno a skúšala heslo a vyšlo.. Len škoda nič tam nemám žiadne spravy co som tam mala :(

ketrint
•
26. jan 2020

@adusa1987 to nebude pravda, ja bezne aj pol roka (aj viac) som off a ked nakuknem tak mi ide prihlasit...

clarke
autor
•
26. jan 2020

@ketrint nevieš náhodou prečo tie správy zmizli? Lebo ja fakt netuším...

evkao
•
26. jan 2020

@clarke ktore spravy? RP, e-mail alebo co bola kedysi posta?

clarke
autor
•
26. jan 2020

@evkao asi RP. A emaily som tam dostala max dva a tie sú tiež preč

evkao
•
26. jan 2020

@clarke RP sa mazu, ak nemas aktivovane plusko (platena sluzba), ak ti zmizli e-maily, tak skus napisat na kontakt@azet.sk, tam ti to mozu preverit

clarke
autor
•
26. jan 2020

@evkao aha dobre to som nevedela ale nejak sa asi nedá zistiť ze s kým som si vtedy písala keď sa to maže?

evkao
•
26. jan 2020

@clarke no to sa neda

veronika4495
•
Odpoveď bola odstránená
•
robodracica
•
26. jan 2020

Emaily sa tam same mažu po polroku alebo roku. Raz som si kupila notebook a na email azet mi prisli faktury, t.j. zarucny list. tesne predtym ako mal notebbok 2 roky sa pokazil, a emaily boli zmazane. Myslela som že ma picne. Odvtedy pouzivam len gmail. tam sa same nič nemaže.

evkao
•
26. jan 2020

@robodracica e-maily sa same nemazu, moze dojst k zmazaniu pri stahovani cez postoveho klienta, prip.priecinok spam sa maze po 30 dnoch (ja mam stale v e-mailovej schranke e-maily este aj z roku 2014)

clarke
autor
•
26. jan 2020

@veronika4495 no neviem ci aj odtiaľto lebo od fb a msg mal tak ale neviem nebol by až taky kreten ci?

adusa1987
•
26. jan 2020

@ketrint aale myslela som ze ona zrusila nick nie ze len nechodi a zabudla udaje

23121974
•
26. jan 2020

@evkao Presne tak,samé sa nemažú..Mažú sa notifikácie zo sociálnych sietí automaticky.

ketrint
•
26. jan 2020

@clarke no, nemam presne odsledovane po kolkych dnoch (a neviem preco si myslim ze po 30 😂), mi uz RPcky nesvietia vobec... Ale ked porozklikavam komunikacie, tak tie nove spravy mi zobrazi, len teda nesvieti notifikacia ze tam su nove...

peto0
•
Odpoveď bola odstránená
•
davidhutnik1
•
22. dec 2021

Davidhutnik1

dievca34
•
21. dec 2023

@adusa1987
Dobrý deň prečo mi nejde azet učet Elizabeth543 keď som si ho včera vytvorila a heslo si pamätam ďakujem