icon

Ako sa porozprávať s manželom, aby som nevyzerala ako stíhačka?

lejka218
22. apr 2023

Ahojte už som písala tu ohľadom tejto témy...
Ako by ste reagovali alebo ako sa s manželom porozprávať aby som nevyzerala ako "stíhačka"?
S manželom sme spolu 15 rokov máme dve deti...manžel sa pred dvoma rokmi zoznámil s jednou vydatou ženou... má ju vraj ako kamarátku a nič s ňou nemá len šport s rovnakú kondičku...
Ide o to že keď som mu povedala nech mi povie že ide s ňou teda na ten šport povedal hej poviem následne išiel nepovedal mi stalo sa to viackrát zakaždým mi povedal že bol sám dokonca raz mi aj iné miesto povedal...teraz s ňou občas aj volá...mne stále hovorí že nemá ani jej telefónne číslo...
Ako mu toto celé povedať?on mi len povie že som paranoidna a vymýšľam si, že nič zle nerobí a neklame mi...

Strana
z6
ckocka
24. apr 2023

Na to aby si sa rozviedla nepotrebuješ detektíva, priznanie ani odtlačky prstov. A jemu sa snáď ani nečudujem.

gejb
24. apr 2023

@lejka218 tvoj problém je aj ten, že nevieš argumentovať... Ty po jednom jeho argumente sklopis uši a chvost a ideš sa hanbiť bez slova do kúta. On ma vždy na vrch, ako povie tak je. . Neveríš si na neho, ze by ste boli seberovni... tvoja submisivita spôsobí, že sa budeš len sťažovať a trpieť a nikdy sa nepostavis za seba a deti. Aj ked by si ich nacapala v posteli nespravis nic...ci ano?

gejb
24. apr 2023

@lejka218 ešte som chcela doplniť, že by som ti poradila psychológa, naozaj. Správny človek ta vypočuje a pomôže ti sformulovať tvoje myšlienky do viet, keď máš s tým sama problém.

annamarin
24. apr 2023

A jak vies ze to je jej číslo? Možno to je fakt na niekoho ineho a namyslas si.

Inak zariad si zivot tak ci tak podla seba. I keby za nou nechodil, tak očividne to nie je pre teba zdravý vzťah.

nurielka
25. apr 2023

Nečítala som všetky komenty, len tvoje. Bohužiaľ, hráš tretiu koľaj, chapem, že je to ťažké si to priznať, že si tá druhá. Ťahá sa to už dlho, akýkoľvek chlap by to nepriznal, lebo ma deti, nechce im zle, ale na druhú stranu, keby chcel byť s tebou, nechodil a nepísal a nevyvolaval druhej. Mám kamošku, ktorá si priznala až 2 roky po rozchode(boli spolu 5 rokov, a oficiálne sa s ňou rozišiel) že ju vlastne opustil, až keď bývalého videla na vlastné oči s druhou ako sa vodí za ruky, dovtedy si myslela, že ju ľúbi, a že jej len nechce ublizit a okolkuje. Veľmi mi ju pripomínas.. prosím neubližuj si. Chápem, že máš strach čo bude. Ale ono sa to už DEJE. Nechaj ho ísť. Tvoju lásku si nezaslúži. Je horda chlapov, ktorý by sa pre teba rozdali. Držím ti palce. Predstav si to najhoršie čo sa môže stať, a to je rozvod a za ním je čo, otrepes sa a budeš šťastná, že sa nebudeš zaoberať chlapom, ktorý si ťa nezaslúži. Sebavedomie a sebalaska.. to je to čo ti chýba.

vorkola
23. aug 2024

@lejka218 Ja buda teba,by som s nim uz nespala. pre istotu.Uvidis,ci sa sexu bude dozadovat,ak mu nebude sex chybat,tak kontrolka jasna

mikadooo
23. aug 2024

@lejka218 sorry, ale toto robí môj 6-ročný syn. Klame mi do xichtu a povie že on neklame. A vieš čo je sranda? Že ty rozmýšľaš, že čo máš ty na sebe zmeniť, aby on prestal klamať... 🤷. Proste ti klame a ešte ťa obviní, že ty ho krivo obviňuješ a nedajbože je chudáčik urazený, že má doma stíhačku, nie? No asi najlepšie, aby si sa mu úplne odpratala z cesty a už len tichúčko navarila, oprala a nechala ho na pokoji... Zaľúbený somár.

gubcikova
23. aug 2024

@vorkola
@mikadooo baby a všimli ste si že tá téma je už vyše roka stará? Tam už žiadna rada nepomôže a autorka sa už viac neozvala

mikadooo
23. aug 2024

@gubcikova nie, dik za upozornenie

jana_eyre_2
23. aug 2024

Akože v takýchto situáciách by mi bolo srdečne jedno či vyzerám ako stíhačka alebo nie.. nerozumiem naozaj ako môže toto niekto tolerovať a ešte myslieť na to ako to vyzerá..

katkazuz
23. aug 2024

@gubcikova
Škoda, že nevieme ako to u nich nakoniec skončilo.

evansova
28. apr 2025

Po navrate z najblizsej "sportovej aktivity"by ho pred dverami cakali zbalene kufre a vymenena zamka na dverach. Naco cakat kým sa zbali sam? Lebo ak sa znizuje frekvencia sexu, znamena to len jedno: uziva si že inde. A to sa tolerovat neda!

Strana
z6