icon

Ako sa pozeráte na ľudí, ktorí sa rozhodnú byť sami?

2. aug 2020

Ostat sam, sama, bez partnera, ci uz na zaciatku dospelosti, alebo po tom co odrastu deti. Ci po rozvode, alebo po ovdoveni. Ma to aj vyhody ale aj nevyhody. Ako sa ale pozerate na takych ludi? Su cudaci? Maju osamote tazsi alebo lahsi zivot?
Mam na mysli skor take typy, ktore udrziavaju socialne kontakty v akejkolvek miere, ci chodia von s priatelmi, alebo kolegami, alebo semtam sa navstivia s rodinou.
Mozno takych poznate osobne - Vasa mama? Teta? Vas syn?
Su neprisposobivy? Je pre takeho cloveka lepsie ked radsej zije sam?

Strana
z2
lucinkaboz
25. jan 2022

Kedy už konečne ľudia prestanú na iných ľudí pozerať ako na iných , lebo nežijú tak asi ako farár káže, každý nech si žije ako chce po svojom, s deťmi bez deti s mužom či ženou, sám , single ...nesudme, nebuďme ako ovce, či žena porodi v 50 tke, či má mladšieho o desať rokov , buďme tolerantní a nebuďme ako staré klebetnice z dediny, žiť sám je úplne normálne a bežné

narcista
5. feb 2022

@lucinkaboz nová doba..

annamalaga
20. mar 2022

Pozerám sa nato normálne, pretože aj ja budem cely život sama. Uvedomujem si to, zmierila som sa stym, ešte do budúcnosti by som chcela cestovať, navštíviť aspoň 2 moje obľúbené miesta, či je to výhoda , neviem, ale u mna sú to aj zdravotne problémy aj výzor aj iné veci, pre ktoré budem sama. Trocha sice závidím , tým , čo majú rodiny, budu mať rodinu, no nieje to zase povinnosť mať rodinu a deti. Uvedomila som si, že nie vždy budem mať všetko čo chcem, vzťah a rodinu mať určite nebudem. Čiže asi tak. Ja už idem mať 28, čiže neverím, že niekoho stretnem. Ale ja som to už takto tušila od mojich 15 že budem sama.

narcista
20. mar 2022

@annamalaga Stále máš šancu, si niekoho nájsť, pokiaľ chceš..
Ale keď nechceš, nemáš šancu..
Ja napríklad viem, že budem ženy, naháňať do smrti..

liusa82
20. mar 2022

@annamalaga píšeš ako keby si bola už na smrtelnej posteli😀 to nikdy nevieš koho stretneš.Preto ja nikdy nehovorim nikdy.Kludne to môže byť o 10 aj 20 rokov.A niekto veru až na starobu stretne takú pravú lásku

narcista
20. mar 2022

@liusa82 Presne tak..
To som mal na mysli..
Len my to vyfučalo..

elementissa
20. mar 2022

Nijako ich nehodnotím, je to rovnaká voľba ako vydať sa/nevydat sa, mať deti/nemať deti, mať jedno dieťa/mať 2-3-5-10.. jediné, čo nemám rada sú sektári, čo majú vymyté mozgy. Triezvo uvažujúci jedinci nich robia čokoľvek a akokoľvek- ich život, ich voľba

elementissa
20. mar 2022

@annamalaga 28? Ale čo sa opúšťaš moja 🙂 chytíš druhú várku 🙂 rozvedených v 40-45. Neboj, celý život pred sebou.

Strana
z2