icon

Ako sa rozhodujete v zásadných životných situáciach?

26. júl 2022

Ako sa rozhodujete v zásadných životných situáciach? Riadite sa srdcom či rozumom? Čo by ste spravili napr.v situácii že si máte vybrať medzi zotrvaním v zamestnaní, s prípadným aj vyšším platom ale s pravdepodobnosťou že budete osočovaný alebo vystavovaný nepríjemným rečiam od ublíženej strany (ublíženej skôr v zmysle ublíženého ega dotyčnej osoby) a ukončením práce. Po ukončení práce by nasledovala návšteva úradu práce, hľadanie nového zamestnania atď. Kiež by človek vedel čo ktorá varianta prinesie...ale možno pohľad niekoho nezainteresovaného mi pomôže,tak ďakujem za váš čas a za prečítanie 🙂

Strana
z2
derdia
28. júl 2022

Ja sa rozhodujem tak, ze nikdy nedam pniaze a majetky na prve miesto... Prve miesto ma u mna, ja sama(nemyslim egoisticky, ale ked aom ja vyspata, a spokojna, je vsetko ok) a to uzko suvisi so spokojnostou clenov mojej rodiny) a rodina.....
To au moje priority... Ja sa cudujem ludom co dokazu spravit pre peniaze a aj tak trpia, su nestastni atd. PUSTI SI PIESEN "TVOJOU CHUDOBOU" ... PRESNE TAK TO V ZIVOTE CHODI.... Som sestra.. Vidim ludi umierat.. Skoncime vsetci rovnako. Kazdy den je dar...a mas ho vyuzit pre svoje dobre a radost...

Strana
z2