icon

Ako sa s ním zoznámiť?

sofi445
14. máj 2015

Ahojte baby...prosím o radu...som síce komunikatívny typ....ale neviem ako na to....dnes som v práci ráno stretla chapa, ktorý ma neskutočne zaujal...vystúpili sme naraz z áut...šli sme cez dvere do budovy, on mi ich s krásnym úsmevom podržal, pri ďalších dverách sa opakovalo to isté....zdal sa mi ale taký plachý typ...aj keď úsmev mal krásny...pri snímači, keď som sa snímala v práci sa snímal predo mnou, takže viem, ako sa volá, na ktorom úseku pracuje...baby....ako sa k nemu dostať? Videla som ho teraz pred chvíľou na chodbe...v zozname zamestnancov som si našla jeho klapku, mail....baby poraďte nejakú fintu...som ako pubertiačka🙂 Jasné, že nechcem byť ako stíhačka...🙂 Ale rada by som ho nejako na seba upozornila....v budove pracuje dosť ďaleko odo mňa..takže ďalśie náhodné stretko predpokladám tak za pol roka...☹

Strana
z2
bonaqa2013
14. máj 2015

@sofi445 záleží aj od toho čo si od toho sĺubuješ. Vzťah? Naskôr by som si zistila niečo o ňom viac. Má partnerku, manž., deti? ako sa ja poznám, asi by som čakala toho pol roka......

sofi445
autor
14. máj 2015

@bonaqa2013 ... jasné, chcem to zistiť...ak by mal rodinku, priateľku, manželku....nejdem do toho 🙂 ale neviem ani ako to zistím, keďže pracuje na inom úseku ako ja a odtiaľ nikoho nepoznám

marika1230
14. máj 2015

počkaj do poobedia ked bude finish-a zase teras budete ,,nastupovat do aut,, 😉 a prihovor sa že mate dnes na seba sťastie 🙂

sofi445
autor
14. máj 2015

@marika1230 keď u nás je pružný pracovný čas...☹

sofi445
autor
14. máj 2015

rozmyšľam čo to ňom pohľadať na sociálnych sieťach....aj keď ja nie som nikde zaregistrovaná....

steinarka
14. máj 2015

@sofi445 mrkni podla mena na fb.. ci tam nema fotky s rodinou, popripade ci nemate spolocnych znamych a od nich pozistuj o nom viac

sophie32
14. máj 2015

@sofi445 To mi pripomenulo moju mladost....ja som cakala na parkovisku, kym skonci 😀

sofi445
autor
14. máj 2015

@sophie32 🙂 a ako? vyšlo to?

tinqua
Autor odpoveď zmazal
marika1230
14. máj 2015

@sofi445 no skus aj tam sa vela dozvies

sophie32
14. máj 2015

@sofi445 On robil v tej istej budove, len v inej firme. Tiez som vedela, ktore je jeho auto, tak som tam po praci cakala v aute. No a ked som videla, ze ide, tak som sa zacala hrabat v kufri, akoze nieco hladam a tak som ho oslovila....z videnia sme sa poznali....chodili sme spolu tri roky...teraz som vydata, ale za ineho 😉

eeffka
14. máj 2015

@sofi445 si komunikativna a nevies ako? posli mu mejl ci neskocite spolu na obed, ak bude suhlasit pytaj sa, mozno ma zenu a 4 deti a mas po probleme.

sofi445
autor
14. máj 2015

@eeffka komunikativna som, keby osm ho stretla teraz na chodbe, tak mu poviem ze este raz sa stretneme a ideme na pivo 🙂 len problem je ho stretnut...a mail? fuha...nemam odvahu na to....inak zda sa mi tu novy...takze prihovorit by som sa vedela.....

sofi445
autor
14. máj 2015

mozno keby som mu npaisala mail, ze dakujem za pekne rano...popripade za otvorenie dveri...ale nebolo by to odvazne? zas nechcem byt vtierka..jasne, ze ked mu napisem, bude vediet o co mi ide...

terezka1947
14. máj 2015

@sofi445 a co tak to trosku nechat na "osud"???? 😉 aspon par dni...co stratis???

sofi445
autor
14. máj 2015

@terezka1947 asi to tak spravim 🙂

sofi445
autor
14. máj 2015

no baby...dopatrala som sa na nete k nejakym fotkam, ma tam fotky s priatelkou/manzelkou...to uz neviem + tiez fotku dietatka...neviem ci je ich, ale radsej prestavam snivat...🙂 skrtam ho zo zoznamu....tak pekny dnik a dakujeeem za rady...ste zlate

ivivaiveta
14. máj 2015

@sofi445 ja by som pekne hodila do mailu, ze "dakujem za poznanie, ze gentlemani este nevymreli a prijemny den zelam---" 🙂
aha, tak ziadny mail nepis...

sofi445
autor
14. máj 2015

@ivivaiveta ...dakujem...no, to by som mozno dala....je to take neutralne...🙂 V kazdom pripade radsej nepisem teda...nech je stastny s rodinkou

ivivaiveta
14. máj 2015

@sofi445 treba si byt ista, ci je to rodinka...ak ano, ruky prec, ak nie, pis mail 🙂 je neutralny, nemas nim co pokazit

marika1230
14. máj 2015

@eeffka 😀 😀 sranda by bola keby to bol manžel jednej znas 😀 😀 😀
@sofi445 no vidiš hovorila som že FB napovie veľa-nevadi este ti niekto ,,padne do oka,, určite 🙂 🙂 🙂

mimina00
14. máj 2015

@sofi445 čmelo ma opelovat kvetinku 🙂 nie kvetinka ohanat čmela.

olifcek
14. máj 2015

@sofi445 spravne rozhodnutie 🙂

peneloppe
14. máj 2015

@marika1230
To napadlo aj mna 😀

bonaqa2013
14. máj 2015

@marika1230 môj to nebude, ten spí po nočnej.

ivivaiveta
14. máj 2015

@bonaqa2013 😀 😀 😀

marika1230
14. máj 2015

@bonaqa2013 no moj išiel rano tiez do práce 🙂 🙂 ....heheh

katallinka
14. máj 2015

@sofi445 zavolaj kamaratovi, nech svojim autom zablokuje to jeho :D a napis mu e-mail, ze mu niekto blokuje auto :D

alaguema
14. máj 2015

@sofi445 aj keby nebol zadaný, tak mail s poďakovaním za podržanie dverí, mi príde fest smiešny, veď si mu poďakovala keď ti ich otváral, nie? to je presne v štýle vterky..nie, nie. Ja byť chlap, tak si pomyslím, ako málo ti stačí, aby si sa namotala.

bubinko1506
14. máj 2015

jezis baby, toto je aka dobra diskusia. az mi to pripomenulo, ako sme sa s mojim dali dokopy, ked bol moj sef 😀

Strana
z2