Ako sa s ním zoznámiť?
Ahojte baby...prosím o radu...som síce komunikatívny typ....ale neviem ako na to....dnes som v práci ráno stretla chapa, ktorý ma neskutočne zaujal...vystúpili sme naraz z áut...šli sme cez dvere do budovy, on mi ich s krásnym úsmevom podržal, pri ďalších dverách sa opakovalo to isté....zdal sa mi ale taký plachý typ...aj keď úsmev mal krásny...pri snímači, keď som sa snímala v práci sa snímal predo mnou, takže viem, ako sa volá, na ktorom úseku pracuje...baby....ako sa k nemu dostať? Videla som ho teraz pred chvíľou na chodbe...v zozname zamestnancov som si našla jeho klapku, mail....baby poraďte nejakú fintu...som ako pubertiačka🙂 Jasné, že nechcem byť ako stíhačka...🙂 Ale rada by som ho nejako na seba upozornila....v budove pracuje dosť ďaleko odo mňa..takže ďalśie náhodné stretko predpokladám tak za pol roka...☹
@bonaqa2013 ... jasné, chcem to zistiť...ak by mal rodinku, priateľku, manželku....nejdem do toho 🙂 ale neviem ani ako to zistím, keďže pracuje na inom úseku ako ja a odtiaľ nikoho nepoznám
počkaj do poobedia ked bude finish-a zase teras budete ,,nastupovat do aut,, 😉 a prihovor sa že mate dnes na seba sťastie 🙂
@marika1230 keď u nás je pružný pracovný čas...☹
rozmyšľam čo to ňom pohľadať na sociálnych sieťach....aj keď ja nie som nikde zaregistrovaná....
@sofi445 no skus aj tam sa vela dozvies
@sofi445 On robil v tej istej budove, len v inej firme. Tiez som vedela, ktore je jeho auto, tak som tam po praci cakala v aute. No a ked som videla, ze ide, tak som sa zacala hrabat v kufri, akoze nieco hladam a tak som ho oslovila....z videnia sme sa poznali....chodili sme spolu tri roky...teraz som vydata, ale za ineho 😉
mozno keby som mu npaisala mail, ze dakujem za pekne rano...popripade za otvorenie dveri...ale nebolo by to odvazne? zas nechcem byt vtierka..jasne, ze ked mu napisem, bude vediet o co mi ide...
@sofi445 a co tak to trosku nechat na "osud"???? 😉 aspon par dni...co stratis???
@terezka1947 asi to tak spravim 🙂
no baby...dopatrala som sa na nete k nejakym fotkam, ma tam fotky s priatelkou/manzelkou...to uz neviem + tiez fotku dietatka...neviem ci je ich, ale radsej prestavam snivat...🙂 skrtam ho zo zoznamu....tak pekny dnik a dakujeeem za rady...ste zlate
@sofi445 ja by som pekne hodila do mailu, ze "dakujem za poznanie, ze gentlemani este nevymreli a prijemny den zelam---" 🙂
aha, tak ziadny mail nepis...
@ivivaiveta ...dakujem...no, to by som mozno dala....je to take neutralne...🙂 V kazdom pripade radsej nepisem teda...nech je stastny s rodinkou
@sofi445 treba si byt ista, ci je to rodinka...ak ano, ruky prec, ak nie, pis mail 🙂 je neutralny, nemas nim co pokazit
@marika1230
To napadlo aj mna 😀
@marika1230 môj to nebude, ten spí po nočnej.
@bonaqa2013 😀 😀 😀
@bonaqa2013 no moj išiel rano tiez do práce 🙂 🙂 ....heheh
@sofi445 zavolaj kamaratovi, nech svojim autom zablokuje to jeho :D a napis mu e-mail, ze mu niekto blokuje auto :D
jezis baby, toto je aka dobra diskusia. az mi to pripomenulo, ako sme sa s mojim dali dokopy, ked bol moj sef 😀

@sofi445 záleží aj od toho čo si od toho sĺubuješ. Vzťah? Naskôr by som si zistila niečo o ňom viac. Má partnerku, manž., deti? ako sa ja poznám, asi by som čakala toho pol roka......