icon

Ako sa s ním zoznámiť?

sofi445
14. máj 2015

Ahojte baby...prosím o radu...som síce komunikatívny typ....ale neviem ako na to....dnes som v práci ráno stretla chapa, ktorý ma neskutočne zaujal...vystúpili sme naraz z áut...šli sme cez dvere do budovy, on mi ich s krásnym úsmevom podržal, pri ďalších dverách sa opakovalo to isté....zdal sa mi ale taký plachý typ...aj keď úsmev mal krásny...pri snímači, keď som sa snímala v práci sa snímal predo mnou, takže viem, ako sa volá, na ktorom úseku pracuje...baby....ako sa k nemu dostať? Videla som ho teraz pred chvíľou na chodbe...v zozname zamestnancov som si našla jeho klapku, mail....baby poraďte nejakú fintu...som ako pubertiačka🙂 Jasné, že nechcem byť ako stíhačka...🙂 Ale rada by som ho nejako na seba upozornila....v budove pracuje dosť ďaleko odo mňa..takže ďalśie náhodné stretko predpokladám tak za pol roka...☹

Strana
z2
prego81
14. máj 2015

@sofi445
prijemna tema, aspon tu je nieco ine ako detske sople a mlieko 😀
email by som nepisala, to mu das pekne najavo ze si si dala namahu zistit meno, atd,...
to ze ma fotky s nejakou zenou a dietatom nemusi znamenat ze dieta je jeho, zena jeho, atd atd

@mimina00
ale ved kvetinka az tak neohana, iba chce trosku "zasvietit" medzi ostatnymi kvetinkami aby si ju cmelo vsimol 😉

kazdopadne daj vediet ak sa nieco zaujimave stane... 😕

mia265
14. máj 2015

Chlap musí mať vždy pocit,že on je ten,čo má záujem. A napísať mail? To by si pomyslel teda ... 😀 Akokoľvek nesmelý muž v prípade záujmu aspoň naznačuje. To sú len domýšľania žien,aby ospravedlnili nezáujem . Že je hanblivý. 🙂

mimina00
14. máj 2015

@prego81 no dobre 🙂 ale nedavala by som rozumy ze dieta a zena nemusia byt jeho.skor su jeho nez nie.dievca dostane odvahu,da mu najavo sympatie a chlapik aby nezabudol ze ta zena a dieta su jeho.
Ja len tak ked sa vcitim do tej zeny,chuda ani nevie..asi by sa jej nepacili tieto povzbudzenia.

mima4
15. máj 2015

@sofi445

klepni mu auto svojim autom 😀

mircalla
15. máj 2015

@terezka1947 suhlas....tiez by som to nechala zatial...
inak som stara skola a myslim, ze balit by mali chlapi...maximalne by som nejako dopomohla k nejakemu nahodnemu stretnutiu, ale urcite by som ho neoslovovala....

mima4
15. máj 2015

@mircalla

len kde su ti rytieri 😀 čo balia? 😀

pekne to bolo zobrazene v statocnom srci (filme), kde mel gibson isiel na to 😉 pekne, romanticky..citlivo... aaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀

mircalla
15. máj 2015

rsrsfafsg

peneloppe
15. máj 2015

@mircalla

kebyze sa mi niekto velmi zapaci, kludne by som aj oslovila, uz som to aj realne spravila raz a bolo to uspesne, ziadne planovanie, uplne spontanne a to som o muzov nikdy nudzu nemala ale jednoducho, niekedy sa cloveku nechce cakat kym sa druha strana rozhybe 😀

kazdopadne, muzi to asi maju radsej ked su v rezii oni

mircalla
15. máj 2015

Toto pisal inak moj syn, sorry🙂 rsrsfafsg

mircalla
15. máj 2015

@peneloppe mna vzdy balili chlapi....kedysi davno....sama som tusim vyvinula iniciativu raz a neuspesne...
asi by som ho nejako "nahodne" stretla a sledovala ci su nejake naznaky zaujmu, predpokladam, ze sa videli len raz

sofi445
autor
21. máj 2015

ahojte baby....no, zatial som nic nepodnikala, vcera som zrovna na parkovisku zaparkovala pri jeho aute...ale uplnou nahodou, lebo to bolo jedine miesto...kukla som dnu a tam dve autosedacky pre deticky....tak skladam zbrane...hladam dalej...🙂

moonlight1210
21. máj 2015

@sofi445 dobre rozhodnutie 🙂

tomaas
25. máj 2015

@sofi445 kazdopadne si uzasna, mne sa velmi paci ked zena vie co chce a je vasniva v pristupe a zaroven nerozbija manzelstvo/partnerstvo. tak ti Sofi zo srdca zelam nech najdes toho praveho

sofi445
autor
25. máj 2015

@tomaas dakujem 🙂

Strana
z2