Ako sa s ním zoznámiť?
Ahojte baby...prosím o radu...som síce komunikatívny typ....ale neviem ako na to....dnes som v práci ráno stretla chapa, ktorý ma neskutočne zaujal...vystúpili sme naraz z áut...šli sme cez dvere do budovy, on mi ich s krásnym úsmevom podržal, pri ďalších dverách sa opakovalo to isté....zdal sa mi ale taký plachý typ...aj keď úsmev mal krásny...pri snímači, keď som sa snímala v práci sa snímal predo mnou, takže viem, ako sa volá, na ktorom úseku pracuje...baby....ako sa k nemu dostať? Videla som ho teraz pred chvíľou na chodbe...v zozname zamestnancov som si našla jeho klapku, mail....baby poraďte nejakú fintu...som ako pubertiačka🙂 Jasné, že nechcem byť ako stíhačka...🙂 Ale rada by som ho nejako na seba upozornila....v budove pracuje dosť ďaleko odo mňa..takže ďalśie náhodné stretko predpokladám tak za pol roka...☹
Chlap musí mať vždy pocit,že on je ten,čo má záujem. A napísať mail? To by si pomyslel teda ... 😀 Akokoľvek nesmelý muž v prípade záujmu aspoň naznačuje. To sú len domýšľania žien,aby ospravedlnili nezáujem . Že je hanblivý. 🙂
@prego81 no dobre 🙂 ale nedavala by som rozumy ze dieta a zena nemusia byt jeho.skor su jeho nez nie.dievca dostane odvahu,da mu najavo sympatie a chlapik aby nezabudol ze ta zena a dieta su jeho.
Ja len tak ked sa vcitim do tej zeny,chuda ani nevie..asi by sa jej nepacili tieto povzbudzenia.
@terezka1947 suhlas....tiez by som to nechala zatial...
inak som stara skola a myslim, ze balit by mali chlapi...maximalne by som nejako dopomohla k nejakemu nahodnemu stretnutiu, ale urcite by som ho neoslovovala....
rsrsfafsg
kebyze sa mi niekto velmi zapaci, kludne by som aj oslovila, uz som to aj realne spravila raz a bolo to uspesne, ziadne planovanie, uplne spontanne a to som o muzov nikdy nudzu nemala ale jednoducho, niekedy sa cloveku nechce cakat kym sa druha strana rozhybe 😀
kazdopadne, muzi to asi maju radsej ked su v rezii oni
Toto pisal inak moj syn, sorry🙂 rsrsfafsg
ahojte baby....no, zatial som nic nepodnikala, vcera som zrovna na parkovisku zaparkovala pri jeho aute...ale uplnou nahodou, lebo to bolo jedine miesto...kukla som dnu a tam dve autosedacky pre deticky....tak skladam zbrane...hladam dalej...🙂
@sofi445 dobre rozhodnutie 🙂

@sofi445
prijemna tema, aspon tu je nieco ine ako detske sople a mlieko 😀
email by som nepisala, to mu das pekne najavo ze si si dala namahu zistit meno, atd,...
to ze ma fotky s nejakou zenou a dietatom nemusi znamenat ze dieta je jeho, zena jeho, atd atd
@mimina00
ale ved kvetinka az tak neohana, iba chce trosku "zasvietit" medzi ostatnymi kvetinkami aby si ju cmelo vsimol 😉
kazdopadne daj vediet ak sa nieco zaujimave stane... 😕