Ako sa správajú vaši manželia, keď sa poriadne opijú?
Ako sa spravaju vasi manzelia ked sa poriadne opiju? Ste s tym spokojne? Ako reagujete?
Moj manzel zacne byt velmi uprimny, povie veci ktore za triezva nepovie a vobec neviem ako na to reagovat.
Nikdy som môjho muža nevidela opitého, on nemá rád alkohol chvalabohu 🙏 keď si dá pivo alebo víno stačí pohár a zaspáva a je pritulny 😀
aha teda vsetky nevedomele osoby budu teraz odpovedat na jednu vetu vytrhnutu z kontextu namiesto toho aby odpovedali na otazku..ved naco odpovedat na otazku treba rypat a rypat do jednej vety ktora je uplne nepodstatna lebo je na svete xy chlapov ktory piju a su zdravy a aj xy chlapov ktory nepiju a su zdravy ale otazka vobec neznela tak ze je clovek co pije zdravy ci chory..? otazka znela tak ako sa sprava vas opity manzel .?.. tak pre tych co ich manzelia nepiju ja ani nechapem na co vobec odpovedaju... mna nezaujima ci vasi chlapi piju.. alebo nie a ani to ake sceny by ste robili keby sa raz za 5 rokov opil
@sense odpoveda sa na otazku nie na nepodstatnu vetu vytrhnutu z kontextu.. ked uz odpovedat chcete
Nenapísala som to jednoznačne? Pýtala si sa, ako iné ženy reagujú na opilstvo svojich mužov a či sú s tým spokojné. Keďže je to u mňa len hypotetická možnosť, napísala som, čo BY som ja urobila, keby som bola v takej situácii. A že spokojná BY som nebola, lebo mne to normálne ani nahodou nepríde.
Môjho muža som total opitého ešte nezažila no keď je v nálade je s ním sranda a je až nenormálne zhovorčivý 🤣čo je úplne opak v jeho bežnom živote. A tie čo tu tvrdia akých abstitentov majú doma asi nevedia buď čítať tvoju otázku,alebo sa majú potrebu pochváliť 🙈. Ja nemám prečo stresovať keď viem že môj muž nie je agresor ani rypak čo nevie kde má svoju hranicu . A určite mu nebudem zazlievať pohárik na dovolenke,či pivko na festivale.
Ja teda mám zrejme normálneho chlapa ktory sa občas podarí byť opitý no na mol nie, a pri príležitosti - oslavy, chaty, stretnutia dovolenky s partiami viac vypije vie kde má hranicu občas to nevyjde ak je zla konštelácia hviezd 😄 ( malo sa poje alebo prudko dobrá nálada ) vtedy mu je aj zle a stane sa že hodinu strávil na wc. Snažím sa mu pomôcť ale nie je to priestor na nadávky ani na debatu , nemám rada opitých ľudí tak radšej to v tichosti prežijeme obaja a viem že na druhý deň čaká čo poviem lebo si nie je úplne istý čo sa dialo 😏. Našťastie sme v takomto zložení skoro všetky rodiny kamarátov a známych nikto sa neopij pod obraz boží že by sa valal ale zážitky z opilosti sa nájdu a to sa nikto na nikoho nehrá že že to bolo niečo zle vypiť , alebo niečo hrozitanske . Naši chlapi majú radi kvalitny alkohol každý niečo iné a dajú si čo komu chuti a ked sa nájde niekto kto nepije neriesia proste nemá to rád tak si nič nedá .
Takže ako sa tu už niektoré púšťate do otázky zdravý s nezdravý chlap to ja len na odlahcenie - mám normálneho zdravého 50tnika manžela 🙂
.
@annm81 pre pána čo ti nepride normálne ? Sa opiť? Že vypije viac alebo že pije niekto alkohol? Ja teda žasnem.
@margaretka Nie, nepride mi absolútne normálne opiť sa tak, že neviem, čo robím, napr. že táram o tom, o čom by som v normalnom stave nehovorila. Tebe príde normálne ožrať sa tak, že stratíš kontrolu sama nad sebou? Ja to nevídavam ani v rodine ani v okolí... zjavne iná sociálna bublina.
Ja ani manzel nepijeme pivo, alkohol, kavu, lebo nám to nechuti. Kolegovia však lubia popit, ale nie tvrde a nie je to ziaden extrem, takze sa správajú celkom normálne.
No to je tu sám andel každý snáď...môj si dá sem tam , a záleží od hladinky , raz sranda, inokedy frajer , ,niekedy najsrandovnejši v okolí 10m, niekedy spač,podľa okolností
@annm81 iná sociálna bublina ?? 😂😂😂 Musím zistiť do akej sociálnej bubliny patríme 😂🙂 aj to sa na MK dozviem ? Pošli link nech sa zaradime
@margaretka Nuž, ak sa v tvojom okolí muži bežne ožierajú, tak áno, pohybujeme sa vo veľmi odlišných sociálnych skupinách, nievem, čo je na tom nejako zarážajúce - rôzni ľudia pochádzajú z rôznych rodín odkiaľ si odnášajú iné hodnoty, zvyky a postoje, rozliční ľudia si hľadajú rozličných kamarátov a známych a rozliční ľudia sa pohybujú po rôznych pracoviskách - normalna vec, nie?
@annm81 😂😂😂😂 prepac toto je topka komentar
Kto tu rieši že BEZNE ozieraju ? Ale ok ži a nechaj žiť 😄 čakám na tú kategóriu do akej sociálnej bubliny alkacov patríme aby som do budúcna vedela keď si nalejeme pohárik dobrého rumu alebo vínka
@jabadabadu To sú tie anonymne zakladajúce témy...Tie, čo tu majú meno, alebo fotku, tak napíšu, že ich muž nikdy nevypil ani kvapku😝
@margaretka Kto to rieši? No zjavne autorka, ktorej to príde normálne, dokonca má pocit, že je to prejav zdravého muža. A zjavne aj ty, ak ti príde normálne dobrovoľne sa dostať do takého stavu, keď nevieš, čo robíš.
Ako podľa teba mam vedieť, v akej sociálnej bubline sa pohybuješ? Viem v akej sa pohybujem ja a viem, že v nej spiť sa do straty kontroly je hanba.
1x za rok to preženie ale to sa človek nasmeje ako keď je triezvy 🤣🤣🤣 takže taky istý ako triezvy
@margaretka ved autorka to sama riesi, ze je to normalne ze si kazdy zdravy chlap tak raz za 5r vypije trochu viac. Jej vlastne slova.
A nejde o poharik rumu alebo vinka, autorka riesi, ze jej chlap vravi veci, na ktore nevie reagovat, ktore za triezva nepovie. A to nie je z “poharika rumu”, to ich musi byt veru trochu viac. A v kontexte s jej hned druhym komentarom v poradi, ano, vacsina sa chytila toho, ze nie je nic normalne na tom, raz za 5 (2,3,.) rokov sa opit tak, ze clovek nevie, co hovori, resp. aby som pouzila autorkine slova: poriadne sa opit.
Mojho muža som videla za 11 rokov 3x poriadne opitého. Mal dobrú náladu, chcel spievať v okne, čo som mu samozrejme nedovolila🙂 a raz sedel 2h v sprche, lebo mu bolo tak zle. Bola by som rada, keby si vypil častejšie, lebo vtedy je s nim sranda, len popri deťoch nemáme velmi priležitosť.
Presne som vedela, uz pri citani nadpisu, ake tu budu odpovede a presne trafila nicky, ktore tu pridu hviezdit. 😂😂😁😁

@zuzinabila a odpoved na otazku je aka?