icon

Ako sa správať, aby som bola pre muža neodolateľná?

21. nov 2020

Ako sa spravat, aby som bola pre muza neodolatelna?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ivanka12311
21. nov 2020

Ten nadpis pobavil..dnes to tu bude zaujímavé😁 hlavne sa nezanedbávať s starať sa o seba

limetka69
21. nov 2020

Ako dáma, gazdiná a štetka v jednom. V správnom pomere. A vedieť kedy ktrorou máš práve byť

moonlight1210
21. nov 2020

Ako byt neodolatelna? Nic specialne to nevyzaduje. Staci byt sama sebou.
A nejakeho uz zaujmes, s kym si sadnes zaujmami, prioritami, nazormi. S kym budes zdielat zalubu v rovnakych filmoch na dlhe vecery a v rovnakej hudbe, ktoru si budete pustat v aute a bez zabran si spievat spolu.

Ak ti ide o konkretneho muza, tak ak raz nie si jeho typ, mozes robit, co chces a nebudes ho nikdy zaujimat viac nez velmi dobra kamoska.
Ak ho predsa len zbalis, tak nachvilu. Proste, ked v sebe nemas to, co ho pritahuje, tak mozes vyzerat dobre, obliekat sa s vkusom, byt dama i stetka i gazdina v jednom a nic. Zaujme ho popri vztahu s tebou ina, ktora mu sadne viac. Kludne skaredsia, menej starostliva, menej snazivejsia. Ale ma v spravani a v povahe od prirody dane to, co jeho pritiahne. Sposob myslenia, humoru, sebavedomia, cokolvek. Veci, pre ktore prehliadne a prepaci aj tie negativa, co ma.

Takze bud sama sebou, chovaj sa milo, priatelsky, staraj sa o seba a niekoho uz zaujmes.

slobodnamama777
21. nov 2020

Bud sama sebou.

marseillefan
21. nov 2020

Mišo Kopecký má k tomu dobrú knižku. Ja tieto patoky nečítam, ale čo som videl diskusie, tak ženy s to pochvaľujú... možno ti pomôže.

ckatka
21. nov 2020

V momente keď sa toto potrebuješ pýtať na koniku...tak je ti hádam jasne, ze neodolateľná nebudeš.
Pretože čokoľvek ti ktokoľvek poradí, budeš robiť niečo, hrať sa na niekoho, robiť podľa rád iných....už nebudeš ty.
Kašli na to a ži si život podľa seba. A niekto sa určite nájde

moonlight1210
21. nov 2020

@marseillefan automaticky som precitala Milos Kopecky a hlboko sa zamyslela, ze neviem o ziadnej takej knihe od tohoto herca. Aj ked on a jeho zalety by boli zrejme dobra studnica informacii 😁

marseillefan
21. nov 2020

@moonlight1210 Kto vie, možno by sme sa mohli aj od neho niečo poučiť v tejto oblasti 🙂

majkeel
Autor odpoveď zmazal
ruzasipova
21. nov 2020

Knizka, co tu spominali od Kopeckeho sa vola Žena snov. Ja som sa ju donutila docitat celu (ze hadam ma daka kapitola prekvapi) ale teda mne osobne nic nedala. Autor tam opisuje ako sa mas spravat/obliekat a ako kedy chovat.

hefo
22. nov 2020

@limetka69 Ale v tom vtipe to nakoniec končí tak, že dostal som dámu v kuchyni, gazdinú v posteli a štetku v spoločnosti (alebo iná komická kombinácia, ale táto mi dáva najviac zmysel) 😉

mirage
22. nov 2020

@marseillefan podla mna si to spravne nazval.. patoky.. ja som prekvapena, kolko ludi cita a veri takemuto braku.

mamutka
22. nov 2020

Mne sa zdá, že veľa báb je dosť chichichi chachacha, cele preč, keď vidia chlapa, čo by stal za hriech. Rehoty, úsmevy, flirtovanie, sak naladicka musí byť, no, ked sa zavrú dvere, čo si takí chlapi o tych dievčatách povedia, to mi ani napísať nejde. Hodne času som strávila v mužskom kolektíve, asi tak. Nepíšem, že hrať sa na nedostupnu a záhadnú, ale čo v poslednej dobe registrujem, tak chlapi sú z kategórie co spomínam dosť ohucani. A myslím ze v takej dosť rozšírenej kategórii ani nehľadajú nič dlhodobo neodolateľné.
Lenže toto zas moc asi neobabres, to musíš mat v krvi, že pôsobis ako dama, ktorá si vie udržať odstup a nadhľad, no zároveň máš šmrnc a vtip, teda chlap sa nenudí a k tomu aj budis dojem, že posteľ by pod vami zhorela 😁 a teda moc by som pred chlapom pri tom všetkom nespominala moderné trendy v stravovaní, raw koláčiky, bezlepkové maškrty a pod. Tam treba sondovat opatrne, predsa len ta láska prejde aj žalúdkom

limetka69
22. nov 2020

@hefo ale ja nevtipkujem a funguje to 😉