icon

Ako sa správať voči svokre v konflikte?

17. apr 2024

Ahojte dneska mi moje skoro 4 ročne dieta povedalo že lubi babku a ma ho aj račej (svokru) ... Ale minuli víkend som sa dozvedela ze svokra pre mužom a asi aj pre malou pretca co poviem a vymýšľa si napr. v piatok bola u nás a mala nám vracala a keďže vo štvrtok prišla z nemocnici tak som volala dr. A povedľa že mohla chytiť ma vyrozu tak jej mame zaviesť diétu a povedľa co jej mame dávať a výrazne zakázala vývar a svokra silov moco že vyvar jej pomôže... a potom muzovy poslala že som sa s ňou chcela hádať ale vôbec nie ... ako sa mam chovať ?

mysicka36
17. apr 2024

😲 čo? Tejto vete som nepochopila.

autor
17. apr 2024

@mysicka36 prepáč nedala som prosni nadpis .. len je tam napísané o co ide...

0silvia0
17. apr 2024

Nevesajte svokre vsetko na nos, ty jej nemusis vsetko zvestovat a referovat. No snad so svokrou nebyvate.
A ako by som sa zachovala? Nijako, poprosila by som muza, nech svokre dohovori, nech sa do vas nestara a nespochybnuje rady lekara. Vyvar nech si da svokra na obed, ked jej chuti.

tykat
17. apr 2024

To su take zabo-mysie vojny. Deti toho nakecaju, svokry tiez. Povedz decku ze si rada ze sa s babkou lubia, ze tak to ma byt. Vyvar nedaj, ty si rodic. Muza do toho vobec netahaj, max mu povedz ze mate rozdielne nazory, ty sa riadis tym co ti povedala dr. A so svokrou ak sa da nebojuj.

autor
17. apr 2024

@tykat ja som ňou nebojujem ale to je ze svokra sa sťažuje mužovi a prepvraca ja povie A a ona urobi s toho Y ... a do teraz som to nevedela vôbec že to robí... a na posledný povedala ze k nám nebude chodiť lebo sa jej nepáči správanie..práveže som vždy robila všetko ako ona chcela a povedľa aby bolo dobre ( keď povedľa že mala ma ísť od 3 rokou do škôlky aj keď som doma s mladšou tak som ju dala ak keď som nesúhlasila a tak ďalej) ..

0silvia0
17. apr 2024

Ved nech k vam nechodi, ked sa jej nepaci spravanie. Kyve s tebou, lebo tancujes ako ona piska, aby dobre bolo. To preco robis? Ved ries veci ohladom deti s muzom, nie so svokrou.

himedzi
17. apr 2024

Ak sa aj správaš rovnako,ako píšeš, potom hrozné

autor
17. apr 2024

@0silvia0 nie nebývame našťastie bývame pár dedín od nej ... lebo muža vie dosť ovplivnit

autor
17. apr 2024

@himedzi ako to myslíte prosím ?

matullienka
17. apr 2024

Jedným uchom dnu, druhým von a urobím si ako uznam za vhodné. Lekár povedal žiadny vývar tak jesť nebude lekár má na to vzdelávanie a vie prečo to hovorí

minenkak
17. apr 2024

Ako ako sa máš chovať,svokra je svokra ty si matka,kto má väčšie slovo

petulda333
17. apr 2024

@himedzi asi prvykrat mam pocit,ze to nepise rodena slovenka,ale mozem sa mylit.

jesenzima
17. apr 2024

Chovaj sa ako dospelá hlavne 🙄

cimage
17. apr 2024

Svokra chce aby dieta islo do skolky, tak ho das aj ked je ti to proti srsti. To nepochopim. Nech si povie nazor a hotovo, za dieta rozhodujem ja a nie svokra.

zanka777
17. apr 2024

Nerieš hlúposti radšej (a fakt oveľa raČej)si študuj gramatiku lebo toto mi normálne vypaľuje oči

minenkak
17. apr 2024

Prosím ťa ,sadni si a napíš to ešte raz a píš pomaly,dýchajú a rozmýšľaj

lalenka33
17. apr 2024

Absolútne som nepochopila. Toto písal minimálne hotentót. Až sa aj doma takto vyjadruješ, tak Pán Boh pomáhaj.

ekira1
18. apr 2024

Píšeš hrozne, akej si národnosti? Svokra deti už vychovávala, svoje, ty vychovávaj svoje. To koľko máte rokov, že svokra povie dieťa to a to a vy utekáte, aby to bolo ako svokra chce? Tvoj muž sa na čo ženil, aby mal partnerku alebo aby mala svokra ďalšie dieťa? Vy ste rodičia a vy ste partneri, správajte sa tak 🙄

heidi4
17. apr 2025

@petulda333 podla mna to pisala Slovenka, bohuzial....