icon

Ako sa staráte o svoj vzťah s partnerom?

3. okt 2021

Co robite pre svojho partner? Ako sa starate o svoj vztah, aby bol stale pekny? Ako davate najavo, ze vam na partnerovi zalezi a lubite ho? Ako neupadat do rutiny a stereotypu?

Strana
z2
panelacikova
3. okt 2021

nuž dávam mu to najavo tak, že mu to dávam najavo 😀

autor
3. okt 2021

@panelacikova sposobov je vela, co tak to konkretizovat

petricka1984
3. okt 2021

Rozprávame sa spolu, smejeme sa spolu, zaujímame sa jeden o druhého.

0silvia0
3. okt 2021

Chodime spolu do kina a vecer si niekam sadnut, pizza, pivo a tak. A ty?

mondolina
3. okt 2021

dotýkame sa, bozkávanie, hladkáme, rozprávame, sexujeme atď

autor
3. okt 2021

@0silvia0 praveze v poslednom case len vecer TV a oriesky 🙈 manzel unaveny z prace a zo stavby na dome a ja sama cely den s detmi. Nedavno spolocny welness, sem-tam posedenie s priatelmi

0silvia0
3. okt 2021

Tak ked sme mali deti male, tak sme sami dvaja nechodili nikam, stale len s detmi program... Ale robili sme si vylety casto, ale ako rodina.

mauduska
3. okt 2021

ja veľmi odporúčam rande aspoň raz za týždeň - aj popri deťoch. Buď sa len porozprávať pri víne alebo si pozrieť film, ak nemôžete ísť von. Alebo si zohnať opatrovanie a na pár hodín niekomu zveriť deti, ísť do kina, divadla na večeru alebo len tak do mesta. Hlavné je to, aby ste mali ma seba čas a venovali sa jeden druhému, neriešili deti, domácnosť, peniaze... ale posunúť sa na hlbšiu úroveň komunikácie - inak dopadnete ako spolubývajúci, ktorí si len odovzdávajú inštrukcie.

miskakyska
3. okt 2021

Ja Ti ani neviem...ide to všetko akosi samo😊😃sme tu jeden pre druhého ... Zajtra...vlastne o pár minút máme výročie☘️24☘️

michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
miskakyska
3. okt 2021

@elizabet173 ďakujem

marianarem
4. okt 2021

Podla mna treba zachovat blizkost a pritazlivost. Kazdy ma mozno ine kriteria na blizkost, no ja potrebujem rozhovory o tom, co vnutri prezivame, cim sa prave v zivote zaoberame, proste aby sme sa stale poznali. Ked nejaky cas riesime len maleho a organizacne veci, tak akoby stracam kontakt a snazim sa najst a dohodnut nejaky spolocny cas pre nas. Moze to byt aj ked maly spi, nemusime niekam vyrazat. Tiez potrebujem fyzicku blizkost, hoci aj len sediet prituleni pri tom filme a orieskoch. Pritazlivost...ja nie som na vysportovanie a oblecenie, pritahuje ma, ked vidim, ze sa sprava ako muz ku mne, je mi oporou, zaujima sa o mna, ked vidim, aky je otec, ako sa stara o dom..a este ze ma svoj nazor 🙂 Unho to bude asi podobne, lebo ja sa tu na materskej nejako neupravujem a vsetko klape. Ale toto ma kazdy par inac. Aha a u nas je pre vztah podstatny este humor, robit si srandu jeden z druheho, ale aj z hocicoho, proste zasmiat sa spolu.

mauduska
4. okt 2021

@elizabet173 poznám ľudí, čo to robia, takže vychádzam z ich skúseností 🙂 Ja sama som chodila strážiť deti snúbencovej sestre, skoro každý týždeň šli s mužom von len spolu sami. A keď som ich nestrážila, tak ich dali spať medzi 7 - 8 večer a potom boli už len spolu. Ja vždy v takýchto situáciách hovorím, že niekto hľadá dôvody a niekto spôsoby. ;)

katulienkax
4. okt 2021

Ano ked si bezdetna strazit chodis, ale ked uz vsetci maju svoje deti a k tomu este male a stari rodicia daleko, tak nehrozi zeby sme kazdy tyzden niekde spolu sami vyrazili, to tak mozno raz za pol roka a to je malo ☹ Musela by som si bud niekoho zaplatit - to nechcem a v podstate aj v mojom veku zname a kamosky uz vsetci maju male deti, tak vzajomne strazenie moc nehrozi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
via88
4. okt 2021

@elizabet173 hejze; to je tak lahko napisat. Staci aj jedno dieta, ktore proste nemas komu dat strazit 😀 potom co...

fiffinkaa
4. okt 2021

Kino víno prechádzka šport hudba film humor..ale najčastejšie víno a humor🤩

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kikundela
4. okt 2021

Baby a mate niektorá vzťah že priateľ chodí robiť preč? Co potom? Dva týždne je doma... Mne to príde niekedy akoby tu ani nebol 😔 ja mam dve detičky.... Pokiaľ sú zdravé tak sme spolu cez deň kým po. Nich neidem do školy škôlky... Ale posledne 4 týždne sú furt chori.... Som s nimi stále doma... Príde k nám doobedu dáme si obed a ide preč.... Alebo sa ani nevidíme niektoré dni. A poviem vám pravdu hnevá ma ze ja som doma s chori mi deťmi a on ide na pivo, za kamošmi a ja mam byt šťastná spokojná....

0silvia0
4. okt 2021

@kikundela ale to asi nie su jeho deti, vsak? A byvate spolu?

kikundela
4. okt 2021

@0silvia0 nie nie sú.. Ale aj tak ma to štve neskutočne 🤦‍♀️.. Nebývam spolu

via88
4. okt 2021

@elizabet173 iste, rande raz do tyzdna je pekna myslienka no, len to sa tak lahko pise, dajte deti k babke sestre... a ked babka este pracuje a sestru nemame... 😀 tak co

0silvia0
4. okt 2021

@kikundela neviem kolko ste spolu, ani neviem, ci spolu planujete byvat. Ale on tvoje deti berie ako iba tvoje deti, nema asi potrebu ani ziadnu otcovsku zodpovednost ti s nimi pomahat ani ti robit spolocnost...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
0silvia0
4. okt 2021

@elizabet173 my sme to mali s detmi tak ako ty. Ziadne odkladanie deti, planovali sme si aktivity s detmi, ved sa to v pohode dalo.

angelous1991
4. okt 2021

Tak manžel pracuje v zahraničí . Sme nonstop v kontakte cez telefón keď je tam cez deň mu posielam pravidelne správy smajlíka len tak že naňho myslím večer telefonujeme dlho každý deň . Keď je doma chodíme na spoločne výlety najmä turistika . Keď je teda doma a pracujem prídem domov čaká ma dáme si kávičku alebo príde pre mna pokecame ako sa kto mal v ten deň , aj pri vínku večer na záhrade keď sa dá , večer pri telke lezime spolu tulkame sa bozkavame sex je stále … najmä treba komunikovať a dať aj mužovi najavo že je tiež pre vás pekný a fešák a robiť pre seba take maličkosti ja neviem napr kúpiť tomu druhému čo ma rad , pripraviť preňho nejakú dobrotu len tak …. Je to rôzne najmä sa veľa rozprávať a tráviť čas spolu … to je dôležité .

kikundela
4. okt 2021

@elizabet173 on nie je taký zase.... Možno som to dosť blbo napísala lebo som už unavená zo všetkého.... Ale príde, nakúpi nám, varíme si spolu... Perie väčšinou on 😂 doniesol deťom kde co na posilnenie imunity... Len ma to štve teraz všetko... Ale Elizabet on fakt nie je taký

Strana
z2