Ako sa viac k sebe priblížiť?
Baby,ja neviem....pomôžte mi dešifrovať mužské správanie alebo náznaky alebo ja neviem ako to nazvať. Mám chlapa na sex už veľmi dlho,vyhovuje mi,stretávame sa cca 1-2x mesačne,okrem dohadovania sexu nie sme v nijakom kontakte. Keď sme spolu,vždy sa v poslednej dobe pýta,či som z niekým za ten čas čo sme sa nevideli spala a tak podobne. Keď príde pre mňa,tak sa pozdravime a nič ideme k nemu,prehodíme pár slov počas cesty,no naposledy ma objal dal mi pusu a v objatí som takto odkráčali sexovať. Neviem,ale zaskočili ma tie nežnosti na verejnosti,nikdy pred tým to nerobil. Začal mať reči typu že nedá sa stále sexovať,tak som mu navrhla,že môžme kľudne čas tráviť aj inak ako v posteli, súhlasil,akurát,ze preto nerobí vôbec nič a ja neviem ako a čo s touto situáciou. Jednoducho všetko necháva akoby na mne....
Neviem, ja toto najradšej na rovinu, možno keby si prehovorila len tak, že môžete na drink niekam skočiť, že čo by na to povedal a uvidíš. Možno je to fakt o tom, že má obavu z reakcie a prečo vyčkáva.
@0silvia0 áno vyhovuje mi z viac takých aj organizačných stránok čo sa toho stretávania týka,nechcem písať úplne podrobnosti,ale možno budeš prekvapena,ale mám veľký problém nájsť niekoho na čo i len sex. Ja mám dosť nároky,aj keď ide iba o sex,nebudem s hocikým len tak súložiť,ten človek musí mať úroveň a musím ho pre niečo obdivovať,aby som s ním dokázala sexovať
2x do mesiaca sa stretnete na sex a on povie,ze nemusite stale len skoncit v posteli? To mu staci 2x mesacne si vrznut? Divny chlap
Dievčatá, teraz nerýpem ani neodsudzujem... Nezdá sa vám divné, že nie je problém mať spolu sex (to najintímnejšie spojenie na svete), ale problémom je otvorene povedať "Počuj, chcem sa s tebou stretnúť aj inde ako v posteli. V piatok o tretej dáme kávu?" 😎
Naco vobec riesis,ci chce nieco viac. Vsak si realne zvaz,ci by si s takym chlapom vedela mat vztah. Nejako sa k nicomu nema,nejde z neho sexualnost,stavi mu 2x do mesiaca. Takehoto partnera by si chcela? Ja by som sa narovinu opytala,co chce ako si to dalej predstavu,vysvetlila by som mu,ze som zmetena z jeho spravania. Ja sa vzdy narovinu bavim,nemam rada domyslat si.
Čomu nerozumieš? Si len na sex. Aj to len "bokovka". Keby chcel niečo viac, snažil by sa a správal by sa podľa toho. Keď ti povie "jasne, môžme niekam zájsť" je to len preto aby ti zalepil oči a ústa a nepýtala si viac. Sľúbiť sa vždy dá a očividne nevyvodzujes dôsledky z toho ze slovo nedrží, takže pre neho no stress. Možno ma občas slabú chvíľku a správa sa emotivnejsie, nič hlbšie by som v tom ale nehľadala. Ak sa aj pýta ci si bola s niekym iným, je to obyčajná chlapska majetnickost a jesitnost. Nie láska.
Sorry ak píšem príliš narovinu...
praveze bolo to z cista jasna. nic tomu nepredchadzalo. my sme sa stretli taki dvaja zufalci, obaja po tazkych rozchodoch a ani jeden z nas vztah nechcel. on mi prvy mesiac nasho "stretavania", po kazdom stretnuti, ked odchadzal odo mna, vo dverach povedal, ze nech som opatrna a ustrazim si city, ze mi ublizit nechce, ale vztah nechce. mne to uz potom zacalo liezt na nervy a normalne som mu vykricala, ze nie som retardovana a viem, ze sa stretavame kvoli sexu a ak mi to este raz povie, uz ani ten sex nebude. tak s tymi recami prestal. ako som uz pisala predtym, tak sa zacal akoby menit, pytal sa ma take veci, co sme predtym neriesili, bol u mna coraz dlhsie a vzdy, ked prisiel nieco mi doniesol - nejaku sladkost, ci moju oblubenu cinu. ale ja som tu zmenu v jeho spravani nejako prehliadala. po pol roku prisiel raz ku mne neskoro vecer, neohlasene, pripity, s polamanou kyticou kvetou a uplne smiesne a neohrabane mi vo dverach so slzami vyznal lasku. ja som bola v takom soku, ze by sa vo mne krvi nedorezal! poslala som ho hned prec, lebo mi bolo aj trapne, aj som nevedela, co povedat, aj som sa bala, ze pridem o ten uzasny sex s nim. potom, dalsie tyzdne bol nesmierne vytrvaly, az neodbytny, tak sme sa zacali opatrne postupne stretavat - na kavu, do kina, atd. Po roku ma poziadal o ruku.
@haley7897 tak ja nepotrebujem z toho vyvodzovať dôsledky,ako načo? Mne to je jedno, veľakrát zrušil aj sex a neriešim to,len proste sa začal trochu inak správať,tak ma zaujímali aj iné názory,možno to vidí niekto objektívnejšie ako ja,inak nie je za tým nič,nič nemení na fakte,že si ho chcem ponechať.
@marca12 ano, hlavne je romanticke vysvetlovat cudzim ludom a vlastnej pubertacke, ako sme sa dali s tatinom dokopy 😂
Dôsledky nemyslím hneď trstenicou po krížoch 😂 ale skrátka si to nechala bez komentára, nevrátila sa k tomu. Takže vie, že v pohode môže takúto konverzáciu zhodiť zo stola tým ze ti povie "jasne" a ty zostaneš v dobrej nálade a nepokazí si tým po čo prišiel. Osobne by som za tým nič hlbšie nehľadala.
@matkahelka tak to je milé naozaj,ja som v tomto asi taká ako ty,ja fakt s ním nič neriešim iné, ja mu vzdy matvrdo napíšem narovinu,že mám chuť a on mi odpoveda v štýle či na sex alebo či chcem pokecať....no tak ja neviem no....a zase ja o ten sex nechcem prísť,takže to nerozoberam ako to vníma alebo nevníma on
Cudny chlap na to ako starostlivo si ho vyberala. 2x mesacne sex a aj ten zrusi. Bud je to jeho jesitnost,ze sa pýta na inych alebo zacal spavat aj s nejakou inou a zaujima ho,ci aj ty niekho mas. Vies to je ako s neverou. Ak zacne byt chlap doma zrazu ziarlivy, je to znak toho,ze ma bokovku. Najvacsi ziarlivci su najvacsi nevernici. To s tymto ale nesuvisi. Ale mne by vrtala v hlave ta intenzita styku. Dost co ho mate malo,on ho chce vymenit za stretko mimo postele. Mozno uz ma sexu s tebou dost a nevie ako ta odpalkovat. Alebo ta chce naozaj chce viac spoznat,ale tomu by som velmi neverila
@matkahelka presne to ma napadlo,ze ako riesite otazky typu ako ste sa spoznali,len som nechcela byt netaktna 🤭
@marca12 však prečo by ma mal odpalkovat? Veď hádam keby nechcel,tak povie narovinu,snáď si nebude robiť násilie a ťahať ma k sebe aj keď nechce
@matkahelka no to som si aj ja povodne myslela o mojom terajsom manzelovi, vtedy mi to bol len spolubyvajuci na letnu brigadu, ale inak sme od seba zili daleko, ale bol strasne sexi, tak som si povedala, ze aspon na tu sezonu ako sexualny partner... no a uz sme sa od seba nepohli 😁
No kedze sme boli spolubyvajuci, kazdy sme mali vlastnu izbu, ja som raz u neho ostala na noc a uz som neodisla 😁 ale my sme boli spolu nonstop, aj v praci, ja si to ani nepamatam, kedy sa to prelomilo, ale uz po mesiaci mi bolo jasne, ze to nebude len o sexe
sorry Jako, ale mat sex kazdy druhy stvrtok v mesiaci, ak vobec, mi viac pride, ze mas sluzbicku so 100% zlavou...
aspon to moje chapanie fwb je trochu inde...
Mne sa zda ze on praveze chce frekvenciu sexu este viac obmadzit (preto vravi ze neda sa stale len sexovat) ale vie ze pre teba je to malo a boji sa ze si najdes niekoho ineho (a preto sa pyta ci mas niekoho ineho)
Ja by som mu povedala presne na rovinu ako sa citis... ze jeho reci a spravanie sa ti v poslednej dobe zdaju cudne a nevies co to znamena. A tiez to ze chces/nechces viac sexu...
@andreatytler ono s tou frekvenciou sexu bolo tak,že som mu medzi rečou povedala,že by bolo ideálne aspoň raz za týždeň a na to mi povedal,že koho by to bavilo furt len sexovať
Tak keď budete mat ďalšie sex stretko sa ho opýtaj či idete teda aj nieco iné podniknúť. Či má nejaké nápady alebo je to ok tak ako to je.
ak si mu navrhla, ze sa mozete vidiet aj inokedy, mimo sexu a on povedal, ze dobre a potom nevyvijal aktivitu, tak by som to neriesila. zrejme mu vyhovuje jeho zivotny styl. ja by som ho teda nikde nevolala, pretoze ano, mozno pojdete na drink, na diskoteku, na hory, kdekolvek, ale ak iniciativa nejde aj z jeho strany, potom by to bolo stale iba na tebe. ty by si mozno od toho zacala nieco ocakavat, nejaku aktivitu, nieco na oplatku, nejaky rozvoj vztahu a on by nic take nemal v plane. kde ho polozis, tam lezi.
No takze on vie ze ty chces sex castejsie ale on nechce a tak vyzveda ci mavas sex niekde inde. Ja byt tebou, asi by som si nasla dalsieho milenca. Ak sa to tomuto sucasnemu nebude pacit, nech sa snazi castejsie.

@matkahelka a vy ste to mali teda ako? Jasné,stretávali ste sa častejšie,ale okrem toho,že ti vyznal lásku,tomu muselo niečo predchádzať,asi to tiež nebolo len tak zo sexu z cistaa jasna