Ako sa vyrovnať s manipulatívnym rodičom?
Zdravim je tu niekto kto má podobný problém ? takáto manipulácia je nezvyčajná ale človek pochopí kedy je manipulovaný a není to najlepšie pre človeka ide o to že mám narodky 19.2 čo je už hraničný dátum ale je to považované za znamenie Ryby mám aj sestru Rybu a otca mám Vodnára problém je v tom že on si myslí že som Vodnár a je v to presvedčený aj keď sa mýli mne by to až tak nevadilo keby mi to nedával vyžrať že som znamenie Vodnár trvá to už 3 mesiace ak nie viac naposledy čo som mal narodky minulý rok tak mi bolo až ľúto ako si myslí že som Vodnár a úplne som videl ako sa to snaží dokázať správaním ja som iba prešiel do druhej izby a viac sa s ním nebavil vtedy to bolo ešte v pohode ale teraz keď okolo neho prejdem hneď mám nervy lebo cítiť z neho ako sa stále snaží dokázať že som Vodnár lebo ak je niečo pravda tak človek nato nemysli nieto ešte dávať najavo človeku správaním ktoré druhých ľudí len odpudzuje najviac ma zaráža že má mobil stále ma nový ale nevie otvoriť google chcem týmto príspevkom tiež povedať že aj takáto manipulácia dokáže človeku narobiť problémy lebo človek uverí a presvedčí sa že druhý človek má pravdu a dokonca si to začne sám sebe dokazovať je to už choré chcem od vás rady ako ďalej alebo ako to povedať rodičom ? mám pocit že ak im to poviem oco sa sklame a stane sa z neho agresor na druhú stranu mi je to jedno lebo keby nebol hlúpy sám by si to zistil a ja by som mal pokoj manipulácia je nová téma ktorá ma zaujímala je to hrozné ako obeť nemá šancu sa brániť pred manipulátorom a mozog to už nezvláda ale aj napriek tomu manipulátor má šancu ťa manipulovať verím že sú aj horšie prípady ale myslím že to je úplne to isté ale ak ti niekto zmanipuluje myseľ je to horšie pretože to môže chvíľku trvať kým to odznie najlepšie riešenie je toho človeka nestretávať no keď to není možné tak je to ťažké ďakujem každému kto si to celé prečítal budem rád za odpovede možno je to blbosť ale bol by som rád ak by sa našiel niekto s podobným problémom
ale ty si znamenie vodnar..ziadna hranica ani prd tam nieje proste si vodnar ci chces alebo nie a darmo budes zakaldat temy a trepotat rucicakami a noziuckami ... ani google ti to nepotvrdi a to je uz iny macher
@robik_25
Chlape...!!
1. Bodky a ciarky ti zdrhli z klavesnice???
2. To fakt ta serie, ze ti vravi, ze si Vodnar? Fakt nemas ine starosti??
Btw zaujimal by ma tvoj vek
Skoncila som s citanim pri otcovi vodnarovi a len jedno sa spytam… padol si 19.2. na hlavu?
Dátum 19. február je na rozhraní znamení Vodnár (Aquarius) a Ryby (Pisces), čo spôsobuje nejednotnosť v zdrojoch. Toto je spôsobené tým, že slnečné znamenia sa určujú na základe presného okamihu vstupu Slnka do nového znamenia, a ten sa môže mierne líšiť v závislosti od roku a časového pásma. 🌍⏳
Prečo je to tak?
Presný prechod Slnka medzi znameniami sa mení každý rok, obvykle sa to deje 18., 19. alebo 20. februára.
Astrologické tabuľky môžu používať priemerované alebo zastarané údaje.
Časové pásmo hrá rolu – v jednej krajine môže byť Slnko ešte vo Vodnárovi, zatiaľ čo inde už v Rybách.
Ako to zistiť presne?
Ak sa niekto narodil 19. februára, najlepšie je skontrolovať presný čas a miesto narodenia a použiť astrologickú kalkulačku na výpočet znamenia. 🌟🔮
Ako baran ti hovorím, vyser sa mu na hlavu.
Ako lev kaslem na to, idem spat 😄🦬
@rozculena jedna žena somnou súhlasí a ty máš svoj názor ktorý ti neberiem 😃 darmo budeš múdrovať xd nie nemám 10 rokov aby som nevedel čo je manipulácia a hlavne aby som si to uvedomil a to nehovorím o tom keď ťa kamaráti nahovoria atď ja píšem o psychologickej manipulácii takže si zisti čo to je a potom píš
Alebo si prečítaj diskusiu ešte raz lebo nič z toho si nepochopila 😂
A keby si ty tak tušil, že kvôli rôznym fyzikálnym javom, ktoré vplývajú na našu planétu, ako je napríklad kolísavá zemská os, sú súhvezdia posunuté oproti pôvodnému stavu v čase, kedy vlastne boli znamenia popísané. To znamená, že ak pripustíme, že hviezdy majú vplyv na našu povahu ako i správanie, tak súhvezdia už dávno nie sú tam, kde by mali byť podľa astrológie. Nuž, a teraz ako sa z toho nezblázniť, však? 😂
@mojemenonikto áno menili sa aj znamenia medzi nami bol Hadonos a už není znamenia neboli prvý krát správne ale nemôžme tvrdiť že znamenia niesu pravda vynašli ich babylončania pred 3000 rokmi len sa to upravilo aby to dávalo zmysel 😂 zarážajúci je aj fakt že ak niekto v nejaký deň narodenia bol lev a teraz je to rak tak tam sedia tie črty tým pádom sa dá spoznať aké je znamenie xd
Oprava : zverokruh rozdelený na dvanásť časti mali uz sumeri dávno pred babylončanmi dokonca aj pomenovanie jednotlivých znamení sa odvtedy významovo výrazne nezmenilo
Ako strelec sa len čudujem nad tým,s akými sprostosťami ľudia dokážu strácať čas.
A k téme.Si úplne rovnaký ako tvoj otec a o manipulácii vieš len veľmi málo.
Proste ste len rodina sibnutych,ktorá sa hada pre blbost
@robik_25 ako ti ubližuje keď tvrdí, že si iné znamenie? Ty tomu tak strašne veríš? Však sa usmej, áno tato máš pravdu a choď preč.
@robik_25 naucil si sa nove slovo, tak ho budes teraz pouzivat vsade?
aj ja chcem mat len takuto starost ... kym jedine manipulovanie z jeho strany je presvedcit ta o tvojom znameni tak ser na to... jak ja by som ho vytacala do nepricetna 😅 kazdu hodinu by som bola ine znamenie
@robik_25 🙈🙈🙈

Moj ty kvitku, ine problemy nemas?