icon

Ako sa vyrovnať s manipulatívnym rodičom?

robik_25
1. feb 2025

Zdravim je tu niekto kto má podobný problém ? takáto manipulácia je nezvyčajná ale človek pochopí kedy je manipulovaný a není to najlepšie pre človeka ide o to že mám narodky 19.2 čo je už hraničný dátum ale je to považované za znamenie Ryby mám aj sestru Rybu a otca mám Vodnára problém je v tom že on si myslí že som Vodnár a je v to presvedčený aj keď sa mýli mne by to až tak nevadilo keby mi to nedával vyžrať že som znamenie Vodnár trvá to už 3 mesiace ak nie viac naposledy čo som mal narodky minulý rok tak mi bolo až ľúto ako si myslí že som Vodnár a úplne som videl ako sa to snaží dokázať správaním ja som iba prešiel do druhej izby a viac sa s ním nebavil vtedy to bolo ešte v pohode ale teraz keď okolo neho prejdem hneď mám nervy lebo cítiť z neho ako sa stále snaží dokázať že som Vodnár lebo ak je niečo pravda tak človek nato nemysli nieto ešte dávať najavo človeku správaním ktoré druhých ľudí len odpudzuje najviac ma zaráža že má mobil stále ma nový ale nevie otvoriť google chcem týmto príspevkom tiež povedať že aj takáto manipulácia dokáže človeku narobiť problémy lebo človek uverí a presvedčí sa že druhý človek má pravdu a dokonca si to začne sám sebe dokazovať je to už choré chcem od vás rady ako ďalej alebo ako to povedať rodičom ? mám pocit že ak im to poviem oco sa sklame a stane sa z neho agresor na druhú stranu mi je to jedno lebo keby nebol hlúpy sám by si to zistil a ja by som mal pokoj manipulácia je nová téma ktorá ma zaujímala je to hrozné ako obeť nemá šancu sa brániť pred manipulátorom a mozog to už nezvláda ale aj napriek tomu manipulátor má šancu ťa manipulovať verím že sú aj horšie prípady ale myslím že to je úplne to isté ale ak ti niekto zmanipuluje myseľ je to horšie pretože to môže chvíľku trvať kým to odznie najlepšie riešenie je toho človeka nestretávať no keď to není možné tak je to ťažké ďakujem každému kto si to celé prečítal budem rád za odpovede možno je to blbosť ale bol by som rád ak by sa našiel niekto s podobným problémom

bielasovicka
2. feb 2025

@robik_25 no zbohom..... Prosím ta, načo to riešiš, ved je úplne jedno aké má niekto znamenie. K čomu ti to v živote pomôže? Kašli na otca nech si hovorí co chce. Neverím ze niekto ide riešiť takúto blbosť. Som kozorožec 😁

amazonka13
2. feb 2025

😂 ... robik_25, aj ja mám problém, pomôžeš mi, prosím, keď tu vyriešia ten tvoj ? Môj problém : Môjho otca, koňa brata syn . Ďakujem.

domak2
2. feb 2025

Ak sa teda nepýtas na znamenia ale ako sa vyrovnať s manipuláciou tak musíš mentálne dospieť, aby si pochopil, ze nie názor všetkých ľudí ta musí ovplyvňovať. On si niečo myslí a to je v poriadku, ty si myslíš niečo iné, to je v poriadku tiež.

cacianka
2. feb 2025

@dadanu5 len nech sa toto čudo nerozmnožuje, budhova noha to čo je za exota ?!
To sa ani čítať nedá, horšie ako motak z basy kríženy pseudoveštením v jazyku ugluj

robik_25
autor
2. feb 2025

@cacianka keby si vedela že ja som naozaj exot 😂 mať môj dátum a byť výnimočná tak si rada ( yk yk )

cacianka
2. feb 2025

@robik_25 ty nie si výnimočný, dátum nedatum, nemáš to v hlave v poriadku.

robik_25
autor
2. feb 2025

@dadanu5 ja viem že si prial syna v rovnakom znamení ako je on sám bohužiaľ život je krutý a udeľuje ranu každému kto si to nezaslúži ja by som drámu nerobil kým by ma neooberal o energiu niečím čo nieje pravda a ešte si to dokazovať poznám aj iných ľudí v rodine napr. brat a brat majú rovnaké znamenia no povedali že nato nemyslia mne je až otca ľúto ale nato má mobil no

robik_25
autor
2. feb 2025

@januska12323 áno ubližuje prečo sa silou mocou chce dokázať niečo čo nieje pravda a trápiť tým mňa ja keď okolo neho len prejdem hneď vycítim že na čo myslí proste ide len o ten fakt že ak by to bola pravda nespráva sa takto na moje narodeniny ešte prišiel z práce a ako mi gratuloval zobudil ostatných proste je to dosť na nervy a nečudujem sa ľuďom ktorý páchajú zlobu

0silvia0
2. feb 2025

@robik_25 akoze ku psychickemu stavu celej rodiny sa nejdem vyjadrovat. Ale pokial budes ukazovat otcovi, ze ti to vadi, potial ti to bude robit. Skus to ignorovat.

anna777115
2. feb 2025

@robik_25 A to ti čo,gratuloval tri týždne dopredu?

abbey1
2. feb 2025

@robik_25 Mne je ľúto tvojich rodičov.

januska12323
2. feb 2025

@robik_25 ale je to len znamenie preboha, nehovorí o tebe, že si vrah aby si sa musel brániť. Prečo ti tak veľmi záleží na jeho názore?

robik_25
autor
2. feb 2025

@0silvia0 skúšal som veľa krát aj som si myslel myslel že vie pravdu ale to len prišli z práce unavený lebo potom prišiel a takisto sa správal ako doteraz chcem odísť a pokoj lebo pri ňom sa nedá fungovať nieto ešte myslieť na iné veci ako na znamenie zmanipuloval ma až tak že nato myslím kým niesom vonku a to všetko kvôli jeho správaniu a nervy mám a to už není sranda neviem či si to niekto v 50+ veku uvedomuje ale také isté znamenia si skoro vôbec nesadnú je to ako s rovnakými pohlaviami a to som sa presvedčil sám ja si prajem aby mu to raz došlo a nemusel to s ním riešiť ale tak už bude starý možno to nebude riešiť ale nemienim v tomto žiť je to zlé na psychiku a to sa snažím neriešiť blbosti

tom_i
2. feb 2025

@robik_25 ty muj kvitku medový som rada , že len toto ťa trápi. Ale sklamem ťa ... Si vodnár aj keby si sa narodil minútu pred pol nocou... tata má pravdu 😁

kikush182329
2. feb 2025

@robik_25 no ... Ako to povedat. Uz si z toho ako stale riesis svojho otca, co si mysli, preco sa sprava tak a inak a vsetko co si vlastne on moze o tebe mysliet, to uz ta posadlo a mas z toho Paranoidnu poruchu osobnosti. A ryba nie si, to som si ista. Tie sa inak spravaju...

earlgrey
2. feb 2025

A ja ani neviem, aké znamenie je moja dcéra...idem vygoogliť, nech sa mám s ňou o čom hádať...a skúsi tvrdiť, že nemám pravdu ☝️☝️☝️

robik_25
autor
2. feb 2025

@tom_i
@kikush182329 prečo sa ozyvaju ženy ktoré nič nevedia ? 😂 a kto má pravdu ? nič nevie ako aj vy a múdrujete proste tu ide o iný problém tak ak viete poradiť tak píšte a sklamem ťa ale adhd a iné poruchy správania nemá vplyv na znamenie takže môžeš byť aj baran alebo lev 😂 ani ma nepoznáš osobné a píšeš o správaní xd

robik_25
autor
2. feb 2025

Fakt ma bavia ženy ktoré nič nevedia a múdruju a ešte podporujú svoje názory 😂 proste keď sa v tom nevyznáte nepíšte nič

robik_25
autor
2. feb 2025

Pri znameni hrá rolu aj ascedent a milión iných planét ktoré určujú aký budete a tam vyhodí aj znamenie takže preto záleží aj na čas narodenia alebo stačí keď sa pozriete na celebrity narodené 18.2 a 19.2 a pochopíte 😂 to je niekto až taký lenivý že si nezistí informácie a trepe nezmysli xd

abbey1
2. feb 2025

@robik_25 Ó čo vlastne ide? Veď je úplne nepodstatné, aké si znamenie

tetapetra
2. feb 2025

@robik_25 stále rozmýšľam, čo tým chces vlastne povedať. Či chces byť len zaujímavý a nevydalo? Som narodená v deň,kedy sa stalo najviac nešťastí a neprežívam.

robik_25
autor
2. feb 2025

Prečítajte si názov diskusie ja neriešim znamenie ale nájdu sa aj taký ktorý múdruju ale tu ide o iný problém nakoľko neviem ako sa sústrediť na iné veci a možno týmto príspevkom pomôžem aj iným ľuďom

kikush182329
2. feb 2025

@robik_25 hej ty riesis, ze otec je manipulator. A pri tom ty sam mas Paranoidnu poruchu osobnosti. Otec je ok.

robik_25
autor
2. feb 2025

@kikush182329 takže je pre teba ok keď otec sa správa ako manipulátor a chce to chce silou mocou dokázať že má pravdu ? a rieši niečo čo nieje pravda a skôr by sa nad tým mal zamyslieť ? keby si bola v mojej situácii tak by si nepovedala že je ok 😂 a je to aj sebeckosť povedať svoj názor a viac neriešiť takže to nemá cenu xd

abbey1
2. feb 2025

@robik_25 Veď sa správaš rovnako ako tvoj otec. Čo tam po znamení. Gény a výchova zjavne urobili svoje
Koľko máš rokov? Prečo vlastne žiješ s rodičmi?

robik_25
autor
Autor odpoveď zmazal
robik_25
autor
2. feb 2025

@abbey1 ja znamenie neriešim aj keď som sa s tým trápil ľudia to majú ťažké ak sú narodený 19.2 on si iba myslí že som rovnaké znamenie a správa sa tak to je ten problém ak by to tak bolo priznám si to a neriešim ja som bol tiež v tom že som Vodnár takže asi toľko k tomu xd keď budú peniaze tak sa odsťahujem len aby som mal pokoj xd

robik_25
autor
Autor odpoveď zmazal
robik_25
autor
2. feb 2025

Už neviem ako ďalej ale tak najlepšie riešenie bude keď sa odsťahujem lebo bývanie s rodičmi je tak či tak do 18 rokov 😂

momo00
2. feb 2025

No neviem ako ťa neuraziť. Stále omieľaš iba znamenie a manipuláciu. Pritom to vyzerá tak, že ty robíš otcovi to isté. On ťa nemanipuluje to by vyzeralo inak. Ty si posadnutý znameniami a chceš byť silou mocou rybami. K čomu ti to vlastne je? Dohadovať sa práve o tomto? Má to celé význam? Zamysli sa nad sebou. V živote to nemá nijakú podstatnú pointu. Buď čím chceš. Či budeš to či ono je nepodstatné. Začni sa správať ako človek, ktorý nebude blb.