Ako sa vyrovnať s manželovým prehraním peňazí?
Ahojte , myslela som si ze to nikdy nebudem riesit ale stalo sa .. mam muza a male dieta, muz zacal tipovat a prehral cez 1000eur ..co je pre mna dost kedze som na materskej … teraz slubuje ze to uz nikdy nespravi a prosi aby som mu odpustila…neviem co mam robit ..stalo sa vam to niektorej ? Rozvidedli ste sa ?
Ak mu ide o rodinu, tak len skúšal ľahšiu cestu ako rodinu podporiť. no keďže mu to nevyšlo, zistil že tadiaľ to nepôjde, a už to riskovať nebude. myslím že je podstatné a veľmi dôležité mu dať pocítiť, že rodina chce aby bol s ňou. on bude tým silneší a vymyslí bezpečnejší spôsob ako sa o rodinu postarať
S týmto sa NEVYROVANAVA, ale bud robia prisne opatrenia ako radia dievčatá, s tým ze sanca LEN 1, a ked nedodrží pravidlá partner, utekaj. S ním ta čakajú len dlhy dlhy a dlhy....toto chceš pre svojr dieťa?
@trjo prepač, ale nechapem tvoje nesuhlasenie ku ktoremu môjmu prispevku? Nepomýlila si si ma s iným komentom? Z toho čo píšeš vyznieva, že tvrdím, že mu nema pomôcť rodina, či že nema narok na chybu. Ale nič take som nepisal ani netvrdil. Pisal som len, že takí ludia stratia všetko- jasne, že su prípady, ktorym sa podarí pomôcť a treba sa snažiť, ale veľmi male percento. Zavislosti na automatoch je najnaročnejšie sa zbaviť.
@karinly nie ale tak sa to začina aj môj svokor hral v malom a teraz su to už miliony.
@majusik1304 Hlavne si ho nebrať za manžela (kto nečítal všetky príspevky: nie sú manželia, len admini zase bezhlavo prepísali asi "muža" za "manžela), lebo odvtedy by každé ďalšie dlhy boli spoločné.
Toto je jeden z mála prípadov, kedy manželstvo neodporúčam (resp. ani nie že ja osobne, ale jeden psychológ, ktorého postoje sa približne kryjú s mojimi).
@hefo Neboli sme zobratí s ex,ale niekedy ani to nepomôže. Ja som mu požrala také veci aj s navijákom,ako typická 80 ročná babička,ktorá háďže svoje úspory v igelitke z balkóna. Keď ostal pár dní nezvestný a potom nadránom prišiel strhaný,že mal nehodu a niekoho zrazil a musí mu vyplatiť peniaze,inak ho udá a pôjde do basy.No tak som ráno šla do banky a vybavila som si úver.Sú majstri v klamaní.Napožičiaval si od môjho otca poza chrbát,od miestnych priekupníkov s cigaretami, od farára.Tak rôzne.Ovládanie im ide znamenito. Syn mal 2 roky,keď som odišla.Nenapraví to síce moje chyby a naivitu,ale som poučená.Šancu by som mu nedala.Mám len jedno zdravie,jeden život.Nepremrhám ho s úbožiakom a klamárom.

Spraví to znovu.