icon

Ako sa vyrovnať s minulosťou muža?

ennylilith
16. okt 2015

po 10 rokoch som sa vratila k muzovi ktory bol mojou velkou laskou ale on medzitim narobil v intimnej oblasti veci ktore sa mi hnusia teda to s kym spal sa mi hnusi ako sa vyrovnat s jeho minulostou.nedokazem ho opustit lebo ho privelmi milujem ale vzdy ked si na to spomeniem zurim,tuzim po pomste a trapim sa.neviem co s tim robit ako sa vyrovnat s jeho minulostou a da sa to vobec?

Strana
z4
jana_eyre
17. okt 2015

@ennylilith je pekne, ze mi dakujes za radu.. ale coked som cierna? 😅 to by si mi uz asi nedakovala, vsak?

nemam rada rasizmus, ked ta trapi len to, ze tvoj muz spal s niekym kto nemal bielu pokozku, tak to je smutne.. ja som to totiz pochopila tak, ze ta trapi len mozny sex s maloletou...

caoli
17. okt 2015

..."presne je to zver na ktoru zabudli dat zakaz lovu"… toto si uz vazne ťažko prestrelila!!!
@admin (alebo aka je teraz adresa administratora), prosim zavriet tuto temu pre vyroky, ktore nie su v sulade s pravidlami MK, zakonmi SR a ludskou moralkou.

elanor
17. okt 2015

@caoli tema je nahlasena ako celok uz od vcera vecera 😉

caoli
17. okt 2015

@elanor tak sorry, nevedela som. nevladala som ju precitat celu, prislo mi zle uz na 2 strane.

elanor
17. okt 2015

@caoli v pohodke 😉 ani sa ti nedivim, ja som to vcera vecer tiez uz pri teh 2hej strane nevydrzala a nahlasila, bo teda co je vela to uz je priliz...

moonlight1210
17. okt 2015

lillith je zkrestanskeho hladiska meno pre diablicu. 🙂

ci fake,ci realita - autorka sa vystihla. 🙂

erika04
17. okt 2015

@snubenci08 necitala som celu diskusiu, iba uvodny prispevok. Sorry, nevedela som, ze ich nazvala zverou a treba ich strielat.... len som reagovala na to, ze chapem, ze ma zrazu pochybnosti, ked sa dozvedela s kym spal. Lebo bohuzial je to tak, ze vela o partnerovi povie aj jeho minulost

katka1981
17. okt 2015

@ennylilith, chlap, kt. ma zdrave sebavedomie, tak sa neznizi na to, aby mal pomer s...... zjavne mal nejaky problem a musel si zvysovat svoje ego. Nemali by sme riesit minulost, lebo nas to znici. Chapem, ze ti to vadi, bud to prestanes riesit, alebo sa rozidte, inak to to bude zozierat a privodis si nejaku chorobu.

sissy27
17. okt 2015

@ennylilith takto... vy dvaja ste si súdení a stvorení jeden pre druhého... lebo tak, ako by žiadna normálna žena s aspoň dvojciferným IQ ani len nezakopla oňho, tak presne tak by o teba žiadny normálny chlap ani len ten hrdzavý bicykel bez predného kolesa neoprel... zostali na teba len alkoholici a takí, ako je ten tvoj zázrak 🙂 nie nadarmo sa hovorí, že na každú dieru sa záplata nájde 😀
akurát tej tvojej dcéry mi je úprimne ľúto ☹ snáď budeš dobrá aspoň ako negatívny príklad a bude na tom dievča lepšie ako ty...

maja2039
17. okt 2015

@ennylilith ked to nedokazes naco si sa vracala je to cele na hlavu 🤐

googlinqa
17. okt 2015

Fuj ved to je humus co pises, s kym to spal, ruky od neho prec

macamac
17. okt 2015

@googlinqa čítala si všetko od nej? Ako sa vyjadruje? A aký je ten jej chlap v skutočnosti?
Nuž podľa toho,čo píše,ani ona nebude práve "mňam " 😀 😒

marianna162
17. okt 2015

😀 😀 😀 ja odpadnem,,,, to čo ma byť,,, aj podľa mňa by ti poradil najlepšie nejaký odborník,,no keď sa nevieš s tým vyrovnať šťastna po jeho boku určite nebudeš,, a vlastne ani neviem akú radu potrebuješ,,

snubenci08
17. okt 2015

@erika04 jasné ak si nečítala všetko tak chápem, no ak máš čas precitaj si jej správy. To skôr ona je zver

oli18
17. okt 2015

Baby, prečítala som všetky jej príspevky k tejto téme. Buď je to vymyslené nejakou pubertiačkou, alebo, ak dotyčná je skutočná, tak má IQ hojdacieho koníka a tu je každá rada zbytočná. Ten jej je na tom ešte horšie.

sealaris
17. okt 2015

Hah...sranda teda...vibec sem nechodim,neviem ako to tu funguje..no prvy krat dnes som si precitala temu..zaujala ma a tak ciitam...ciitam..no budem sem chodievat castejsie;)) najlepsie je,ze ten ,,chlap" ked bol s cigankou,podvadzal ciganku s ennylilith ale ennylilith bol vzdy verny,ale ked mal chut tak isiel za cigankou..vlastne..preco,ked spaval uz s ennylilith...fuuu..brutal;)) ale tak...ja nemozem nikoho posudzovat..kazdy si je strojcom svojho stastia...aa kazdemu sa vsetko vrati...skor ci neskor..aj s urokmi..noo ale tak...srdcu nerozkazes..ennylilith..nemala by si takto uvažovať a branit mu..aj jednemu aj druhemu..kazdy robi chyby...aj ty..tal ak sa by dvaja lubite,tak spolu budte..ale tie male deti za nic nemozu..tak nebud taka zaujata...

maja2039
18. okt 2015

@ennylilith no teraz citam ze mas aj dcerku sa ti divim ze sa o svoju vlastnu dcerku nebojis pri takom uchylovi co sa vyspal s maloletou!!!!!, ako sorry no podla mna nie si normalna teba treba riesit u odbornika!!!!! nie tu, ja len lutujem tvoju dcerku chudatko!!!!
PS. jasne ze ma dobry vztah k dcerke ked lubi mlade maska

ennylilith
autor
18. okt 2015

Moonlight mas pravdu je to diablica ale nie v preklade,ale prva a najmocnejsia diablica skratka na dlhy vyklad ale mas pravdu vystihla som sa :D nehanbim sa priznat,ze som diablica,mrcha,zmija alebo nazvyte si to jak chcete.a z tohoto slovenska je mi zle lebo ne to tu jedna velka falos tieto damicky tu vykrikuju o rovnopravnost ras a pritom ohrnaju nozteky ked si k nim niekde sadne smradlavy cigan to vravi za vsetko preco sa vtedy neusmemu a pekne nepozdravia
A to ze im prajem aby ich opusgil partner no ano aby sa vedeli vcitit do toho jak im bude jedno s kym po ich rozchode spaval ci budu potom vykrikovat ze s nimi nebol to bola jebo vec
A z toho vsetkeho je jasne,ze ma kvoli nej ani neopustil ani nas nemal obe.som zvedava ako sa sa da niekto podvadzat dva,tri roky po rozchode,ale hlavneze ja mam iq hupacieho konika :D
Keby som vedela ako sa tema maze sama to spravim,ale nie za to ze sa za seba hanbim,ze nazyvam veci pravym menom,ale za to ze na slovensku vladne FALOS

macamac
18. okt 2015

"A to ze im prajem aby ich opusgil partner no ano aby sa vedeli vcitit do toho jak im bude jedno s kym po ich rozchode spaval ci budu potom vykrikovat ze s nimi nebol to bola jebo vec"

@ennylilith
áno, ak sa s niekým rozídem ( pokiaľ ma teda on nevymenil za "lepšiu" 😉 ), tak mi je naozaj šuma fuk s kým spáva. takto nejak myslia normálne ženy. je koniec - on má svoj život a ja svoj. Ak sa po x rokoch nejak znova osudovo stretneme a budeme chcieť dať to dokopy, tak zrelí jedinci nezačnú vzájomnú spoveď o intímnostiach z čias, keď sme si boli cudzí, keď sme boli od seba. zrelí jedinci to neriešia a už vôbec to neotrieskavajú partnerovi o hlavu. jedine vtedy, ak sa jeden cíti "ukrátený o zážitky", menejcenný a má potrebu toho druhého ponižovať a vládnuť nad ním tým, že mu bude pripomínať, aký bol "hajzel", zatiaľ čo ten "dokonalý" žil čestne. ale toto sa už nebavíme o zrelom jedincovi, ale o hlboko zakomplexovanej osobe.
k tej poznámke o "smradľavom cigánovi" : mne je fuk, kto je akej rasy. ale máš pravdu - ak si prisadne ku mne smradľavý ČLOVEK, je mi jedno, akej je pleti, to v tú chvíľu neskúmam. pomyslím si svoje o hygiene a zariadim sa. ty však prvé, čo spravíš, pozrieš na pleť a aj keby voňal, bude ti smrdieť.
takže ty si tu tá posledná, čo môže Slovensko hodnotiť ako krajinu falošnú. Slovensko je totiž len NÁZOV štátu a ak nevieš, štát TVORIA ľudia. bohužiaľ, aj takí, ako ty. a preto to tu tak vyzerá 😝

moonlight1210
18. okt 2015

@ennylilith
Mas pravdu. Chovas dravo a pahltne. Vidis len svoje prava. Konecne mas vytuzenu lasku a predsa je to stale len o tebe, o tebe, o tebe. Nie o vas. Len ty aj tvoje komplexy.
Hrdis sa tym, ze pre teba chlap opustil rodinu a postupne sa prestal o nu zaujimat, aj o tri deti. A to eln preto ze ty si taka dolezita.
Hrdis sa tym, ze ty si viac ako daka skareda olasska cigana (tvoje slova. Myslim, ze to nie je krajsia od teba je tvoje zachranne koleso, lebo sa mas aspon coho chytit, ze si viac).

A predsa skaces ako velryba na spendliku kedykolvek si spomenies, ze on zil s cigankou.

Proste (poviem ti to tvojim jazyokm) - teba ta ciganka prestala. A ty si z toho rozlozena na prvocisla. Neschopna to prekusnut.
Mas svojho chlapa (konecne po rokoch cakania!) a predsa ta stale skruca od jedu.
Tak co vlastne od zivota chces?

Naozaj nevidis ake je smiesne to, co tu tak dolezito riesis?

marcelatje
18. okt 2015

@macamac Slovensko je smrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrť! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

macamac
18. okt 2015

@marcelatje 😀 😀 😀 tiež mám dojem 😀 😉

libka1
18. okt 2015

@ennylilith dievca, priama cesta odbornik na dusevne zdravie. tam hladaj pomoc. nie len preto, ze sa nedokazes vyrovnat s niecim co sa ta netyka, kedze ste v tom obdobi spolu neboli, ale hlavne preto, ze ked si po sebe sama objektivne precitas co tu pises, tak nie si bud v poriadku dusevne (odbornik moze pomoct), alebo ti priroda nenadelila cohosi (to ti zial nepomoze nik)

gabyvt
18. okt 2015

@sissy27 Úplný súhlas, je mi úprimne ľúto dcéry v akej príkladnej rodine žije 😢 a oni dvaja sú rovnakí, nenadarmo sa hovorí, že vrana k vrane sadá.

charlie1980
18. okt 2015

@sealaris Ubezpecujem ta, ze mozes zrusit satelit, prestat odoberat casopisy, vyhodit vsetky knihy, na ktore len prach sada, lebo tu je vsetko v jednom, od krimi, akcne, psycho a telenovely az po tragikomedie a recepty na kazdy den. To je proste Modry konik. Len sa do toho velmi nevzi, inak si bez Kona uz ani neporadis, aby si nahodou nemusela riesit to, akej konzistencie dnes mali tvoje deti stolicu. Zelam vela peknych vecerov.

libka1
18. okt 2015

@gabyvt aký hľadal, takú našiel 😀 😀

sealaris
18. okt 2015

@charlie1980 no tak to sa tu na to tesim;)) ale toto...pribehy zo zivota???;)) to ma bavi;)) a hej veru to mas pravdu.. to by som velmi nerada tu ostala zavisla na tom/))budem si davat na to pozor;)) vdaka;))

Strana
z4