icon

Ako sa vyrovnať s neverou po

anamaja
22. júl 2018

Myslím, že s mojím problémom sa stretla nejedná žena registrovaná tu na MK. (Na túto diskusiu mám nový nick). Môj problém je, že sa neviem vyrovnať s mužovou neverou. Je tomu už pár mesiacov a stále je to raz hore a raz dole. Niekedy mám pocit, že mi z toho až prepína. S mužom sme sa dohodli, že to skúsime urovnať. Lenže, i keď si hovorím, že som mu odpustila, asi neodpustila, nemôžem mu to zabudnúť, prepáčiť, neustále sa mi to niečím pripomína. Hlava mi hovorí, ak chcem s ním ísť ďalej, že mu to nemôžem vyhadzovať na oči-pripomínať, mala by som to hodiť za hlavu a ísť ďalej a začať mu opäť pomaly veriť. Ale nedá sa a ja sa tak veľmi snažím.
Neviem mu veľa vecí odpustiť, že ma hnusne klamal a ešte aj vtedy keď sa to všetko prevalilo a kryl svoju frajerku, že sa ku mne po dlhoročnom vzťahu hnusne správal a ja som bola v jeho očiach ta najhoršia, najblbšia, najtučnejšia, že som sa vlastne sama starala o naše baby, zatiaľ čo on si užíval pozornosť frajerky, že ako vyhlásil: ona bola pre mňa jediným svetlým bodom v živote (priam úžas), ako po prevalení sa frajerky nevzdal a neustále jej písal-volal, zatiaľ čo ja som trpela vedľa v izbe a mne do očí tvrdil, ako chce nás vzťah zachrániť a samozrejme ich písaníčko: ktoré keď som čítala som sa rovno povracala od stresu.
Teraz má môj partner fázu po, vraví, že ju už nemiluje, nekontaktuje (aj to musela prerušiť ona, lebo on nedokázal). Vidím na ňom zmenu, že sa mu ten hmlistý frajerkin opar rozplynul spred očí. Už mi aj tvrdil, ako ho to mrzí a ako by chcel vrátiť čas naspäť a keď môžem, nech mu odpustím a bude sa veľmi snažiť ako predtým a byť ešte lepší a , že ma miluje a vždy aj, len to bolo prekryté poblúznením z frajerky.
A ja by som strašne chcela, strašne som ho milovala, verila, vždy bol na mňa veľmi dobrý, dieťa miluje a veľmi sa on stará, lenže nedá mi to, ako mohol byť taká s prepáčením "sračka" a keď sa to prevalilo nebojovať za nás-za svoju mladú rodinu, neujasniť si to trochu v hlave, ja som za nás bojovala ako lev a potom som to musela vzdať-pre jeho totálny nezáujem niečo zachraňovať. Aj teraz ho milujem, len tá hrdá žena sa vo mne bije a chce mu tresknúť za tú všetku bolesť dverami pred tvárou a tá druhá s ním chce zostať. Niekedy mám pocit, že sa zbláznim. Žienky mali ste niektorá podobné pocity? Ako ste to celé prežili, ukľudnili ste sa a zostali ste s mužom? Bolesť ustúpila, prešla vás niekdy? Dal sa vám vzťah vrátiť-posunúť, kde bol predtým. Ďakujem za rady

lenka1993
9. sep 2018

@katkazocele no mas vyberany slovnik tak teda ty si urcite uzasna matka 😉. Posudzovanie o tom aka som matka prosím nechaj na moju dceru. Nesud lebo budes sudena.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka mať do pekla milenku nie je zakopnutie, ale absolútne poníženie manželky! A áno, podvedie raz podvedie znova, toto ti tu napíše 90% žien na MK, čítala som skoro všetky témy, a písali, že to stále majú v sebe keď sním zostali, a že už to nie je ako predtým, a čuduj sa svetu, sú kvôli deťom a peniazom s ním. Prečo by mal verný muž byť impotent? to je od veci či si tu napísala

katkazocele
9. sep 2018

@lenka1993 neboj, vychovávaš z nej ženu, že keď ju niekto podvedie tak má mávnuť rukou a ešte mu pripraviť večeru :D

katkazocele
9. sep 2018

@romiada aha, takže vlastne ten rozvod keď manžel podvedie, tak zapríčiní že žena ktorá začne nový život, že je odsúdená na smútok? skoro všetky našli lepších a sú šťastné, ved čítaj témy na MKm!!!

lenka1993
9. sep 2018

@katkazocele ty musis byt naozaj labilna osoba. Tak ti teda prajem aby si sa raz stastne rozviedla, ukazala detom ze takto sa to robit ma a je to spravne, aby sa aj oni v buducnosti porozvadzali a budete jedna stastna rozvedena rodina 😉

romiada
9. sep 2018

@katkazocele ja netvrdim ze bol predtym stastny kym sa ta nevera stala! Boze Ty si fakt zabrzdena!

katkazocele
Odpoveď bola odstránená
katkazocele
9. sep 2018

@romiada takže priznávaš že nie si šťastná zo svojim úbohým životom po nevere? ďakujem, vidíš ani to nebolelo 🙂

pininka
9. sep 2018

@katkazocele zas pises len za seba svoje pocity, ok, to ti nikto neberie, ale skus pre boha pochopit ze nie kazda to tak vnima. Tu zeny pisu take bludy,ze tym by som sa neohanala,ja sa riadim radsej skusenostami realnych zien,ktore poznam a ktore to dokazali prekonat. Ja nemusi s mojim ostavat ani pre prachy,ani pre deti, ale preto ze nezabudam. Ze viem.co sme spolu vsetko prezili a dokazali, ano urcite by ma to bolelo, ale zivot je taky strasne kratky,ze si radsej patkrat rozmyslim ci chcem byt strasne hrda a bit sa do hrude, alebo chcem prezit svoj zivot hoc aj s prekazkami. Ty by si neodpustila, ok, pre teba je to absolutne ponizenie, ok. Pre mna nie.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka takže pre teba nie je ponižujúce že ten ktorý sľúbil vernosť pred Bohom, tak ho dal do inej ako keby sa nechumelilo? a nevera je pre teba malinká prekážka? Naozaj si ho rovnako vážiš? rovnako mu veríš? keď mu príde správa nerozbúši sa ti srdce či to nie je milenka?

pininka
9. sep 2018

@katkazocele inak kukni so statistiky, len tak pre srandu, ze najviac vrazd a nasilnych zlocinov pachaju ludia z rozvrateneho prostredia. Takze neviem o akom priklade hovoris. Ja nepoznam v okoli jedinu zenu ktora sa rozviedla po nevere a je stastna pri inom muzovi. Ine je ked si obaja prestanu rozumiet,doma je total rozklad a rozhodnu sa pre rozvod. Vacsina zien ktore su podvadzane a dlhodobo si podvedome hladaju rovnakych partnerov, to iste ako zeny ktore mali doma nasilnika. Su to typy,ktore pritahuju takyto ludia.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka aha takže tie ktoré si povedlo DOSŤ, nebudem ti robiť Madrec a full servis sú smutné? :D :D :D jasné daj ešte nejaký vtip, lebo to Bohyňa ktorý odpustila neveru má teraz šťastné manželstvo :D už vidím ako tŕpneš pri smskách

ukulela
Autor odpoveď zmazal
romiada
9. sep 2018

@katkazocele vies co? Nikomu som to tu este nepovedala,ale mas trapne argumenty vytrhnute z kontextu, sudis bez toho aby si poznala cloveka a situaciu a myslis si aka si vtipna a mas patent na rozum. Len tak dalej. Lutujem Tvoje kamaratky alebo cudzie zeny ktore by si zobrali Tvoje rady k srdcu. Vies pred rokmi som scasti aj ja mala taky radikalny nazor ako Ty, ale nikdy, nikdy som si nedovolila nejakej podvedenej zene nieco radit alebo odporucat! A uz toboz nie urazat za iny nazor! Napriek tomu Ti prajem zivot bez nevery...aby si fakt riesila len chujoviny typu nesplachnute WC a nevynesene smeti, lebo na ine nemas mentalnu kapacitu 😉

pininka
9. sep 2018

@katkazocele nie, nerozbusi sa mi srdce, lebo som si pobedala ze sa nebudem takto ponizovat a robit zo seba stoparskeho psa. Nekontrolujem ho, ani nesledujem, je to pod moju uroven, lebo ked si to doteraz nepochopila,tak je to ponizenie toho muza, to on je slaboch a ma sa citit ponizene, nie ja. Nebudem si kazit svoj zivot niekoho preslapom, a mysliet na to cely den, to ani zdaleka,mam ine starosti. A prestan tu klamat,ze mi tvrdime ze podvod je pre nas malina. Je to len prekonatelna prekazka,pre teba nie, to je cele.

katkazocele
9. sep 2018

@romiada stovky žien tu na MK radí kopnúť ho preč, a ja plne a hrdo s nimi súhlasím. lebo keby ĺúbil tak predsa nepodvedie, tomu sa drahá hovorí logika 🙂

katkazocele
9. sep 2018

@pininka Správne nekontroluješ a tu sa biješ do hrude aký zrazu verný :D ty si ale naivná, to sa nečudujem že si samú dokázala presvedčiť že máš dobré manželstvo 🙂

pininka
9. sep 2018

@katkazocele ejha, ty mas ale prehlad, ze stovky zien, aspon vidime co doma robis, cely den lustrujes MK. Teraz miesto hadania sa s nami by si radsej mohla s muzom sexovat, on by to isto ocenil viac keby si sa mu venovala miesto hadania sa tu s nami. Lebo aj to je znak spokojneho manzelstva ze hodiny presedis vo virtualnom.svete. asi si vela toho doma nemate co povedat.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka tak toto bolo riadne od veci, asi nemáš čo na svoju obranu povedať, lebo som ťa dostala do rohu, keby by si si musela priznať že si sním z vypočítavosti a z pohodlia, a nie z lásky, a to je na tom to najsmutnejšie :(

pininka
9. sep 2018

@katkazocele jedina kto sa tu bije do hrude si ty, ako by si zatocila s nasimi muzmi. Ved kludne, zatoc, so vsetkymi nevernikmi, vsetky ti budeme neskutocne vdacne. A na rozdiel od tvojich ruzovych okuliarov ja povazujem za normalne manzelstvo len to,ktore prechadza aj problemami a rokmi sa to obaja naucia riesit a robia kompromisy, lebo ak si toto nepresla,tak nemas sajnu o com je manzelstvo.

pininka
9. sep 2018

@katkazocele jaaaj zasa pravda, tak je to od veci, ja svojho muza milujem a nemusim to nastastie nikomu dokazovat, dokazali sme si to asi pred pol hodkou v obyvacke na gauci. Urcite neuprednosnim pred nim nikdy citanie stoviek pribehov na internete ako si sa ty vyjadrila.

katkazocele
Odpoveď bola odstránená
pininka
9. sep 2018

@katkazocele mna tymto neurazis. Moj muz nema svoj telefon ani v pate. Vsetci maju nanho nervy ze sa mu nevedia dovolat lebo ho nechava doma. To urcite robi taky co podvadza, neviem.ako by si potom dohadoval tu neveru, zeby telepaticky 🤔🤔

romiada
9. sep 2018

@katkazocele uz viem preco mas ten zvlastny nick. Lebo Ty si neodbytna v navážaní sa do kazdeho kto ma iny nazor ako Ty - fakt z ocele!!! Tvoj muz musi byt potom pod Tvojou ocelou riadne prikvačeny .... nevypisuj na MK a šup šup kuknut ci sa chudak uz nedusi pod Tvojou ocelou.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka a ako si ju predtým dohovoril?? :D ty múdra manželka ktorá nekontroluje svojho muža ktorý už ju raz podviedol :D

pininka
9. sep 2018

@katkazocele
Ja nemam pravo komu co radit, kazda sa musime rozhodnut sama ako chceme zit. Tvoj sposob je podla mna zbabele utekanie z pola problemov nehladiac na city absolutne nikoho, ach, chudak deti.

katkazocele
9. sep 2018

@romiada počkať čo je zlé na dôraze byť verný vo vzťahu, ešte ani jedna mi nedala na to odpoveď. Prečo? lebo vy neviete čo je to vernosť, vy si nevážite lebo vaši muži sa k vám zachovali tak ako ste si to zaslúžili, naivky treba využiť a odkopnúť

pininka
9. sep 2018

@katkazocele kedy ma moj muz podviedol? Tebe sa to tu uz riadne pletie. Ti to opakujem tretikrat ale asi sa hadas aj v inej skupine.

ukulela
9. sep 2018

@pininka & co, obdiv, že máte snahu argumentovat. Tak zabednenu osobu bez rozhladu a schopnosti pochopenia argumentov tu len tak ľahko nenájdeme. Ja som neveru prekonala. Teda my sme. Spolu sme to vyriešili a posunuli sa. Od vtedy sme stihli stavať dom a splodiť dve deti. A nemám žiadne stigmy ani výčitky ani strhavanie zo sna kvôli sms. Obaja sme totiž mentálne aj zivotne inde ako pred 10 rokmi. Ja som tu už písala, ako som to riešila v sebe aj s ním, nebudem sa opakovať. Ale tá životná skúsenosť nás oboch zmenila a mnohé sme si dokázali uvedomiť.

katkazocele
9. sep 2018

@pininka počkať ja utekám pred problémami že nechcem aby sa muž kurvil? toto je naša ženská logika v praxi? prepáč, píšem s viacerými, tak tuším že obhajovala neveru... takže ma napadlo že si ju už aj niekedy odpustila