Ako sa vyrovnať s odlúčením vo vzťahu?
Sme s priateľom ešte len krátko,no čaká nás dlhé odlúčenie.Ako si na to zvyknúť ? A ako sa s tým vyrovnať ? Len keď si na to spomeniem mám úzkosť s záchvat plaču keďže si to tu bez neho už neviem prestaviť,aj keď viem že sa vráti.Poraďte mi prosím
Na toto asi neexistuje žiadna ultimátna rada, musíte si nájsť niečo spoločné, ale všeobecne pomáha, keď si okrem písania aj zavoláte, najlepšie aj s obrazom, aby ste jeden druheho videli
ak máte byť spolu, diaľka Vás ešte viac zomkne 🙂, určite to bude skúška ktorá môže priniesť pozitíva aj negatíva... no, z dlhodobého hľadiska určite len pozitíva 😉 Život má pre nás pripravené rôzne skúšky, jednu máte pred sebou. Čo má byť, bude.🙂
Časté písanie, Skype, my sme si hocikedy tak pozreli spolu film, dali víno 😉 zvládli sme to celý rok 😉 sú samozrejme aj ťažšie dni ale keď sa chce z oboch strán, tak sa to dá zvládnuť
@julia210 ahoj, neboj bud vás to rozdelí alebo to prekonáte. Ja som bola s mojim ex keď sme spolu chodili odlúčena pol roka, odcestovala som na Cyprus.. A teda prekonali sme to, volali sme si každý deň niekoľko x a keď som prišla všetko bolo krásne ako keby sme spolu zasa od začiatku😊 už sidce spolu nie sme, ale nás to nepoložilo lebo sme sa veľmi lubili a všimla som si ze mate vek aký sme mali cca v tom čase odlúčenia 😊 len teda keď som odcestovala už sme spolu chodili asi rok a pol, ale na tom nezáleží, pokiaľ cítite k sebe lásku vzájomne, tak môžeš byť v kľude
@julia210 ahoj... chodím s priatelom 4 mesiace a máme vztah na dialku... ja som s PE a on je s BA.. nemôžem sa za nim este momentálne teraz prestahovat kedze ja tu chodím do školy a on pracuje... vidíme sa cca každý druhý vikend ... je to síce ťažké ale zvládame to... neboj určite to zvládneš aj ty🙃😉

@julia210 Bojim sa že nás tá diaľka nejak rozdelí a odcudzí,aj keď viem aké je to medzi nami silné a akú lásku od neho cítim a dostávam. Verím mu v tom že ma tam nepodvedie,to by nespravil len mám o neho strach