Ako sa vyrovnať s problémovým bývalým partnerom?
Namiesto toho, aby sklopil uši a snažil sa, aby deti mali pekné detstvo, tam nám stále podkopáva nohy - doslovne. Ťahám starostlivosť, domácnosť, vybavovačky, choroby sama na úkor môjho voľna a dokonca aj zdravotnej statostlivosti o mňa a aby toho nebolo na mňa/nás málo, tak vo všetkom nájde spôsob, aby nám ešte priťažil. Nebudem rozpisovať konkrétne detaily len ma zaujíma, či ste to niektorá zažila a či sa to niekedy zmenilo?
tiež si myslím že je to len preto, lebo sa prosto "nudí". keď si niekoho nájde, tak absolútne nebude mať na toto čas a myslím si že mu to jeho nová polovička ani nedovolí.
Jednoznacne sa nudi a nevie, co so sebou. Ak si raz najde novu partnerku, tak by to mohlo prestat. Ale ktovie, na ako dlho. 🙊
Ahoj, nereaguj na jeho provokáciu. Musíš byť s ním v kontakte? Jednoducho ho o nič nežiadaj, len výživné, dieťa mu odovzaj a dovi-dopo. Keď vidí, že Ťa niečím vytočí, nas.rie, len ho tým povzbudíš k ďalšiemu ataku. Mala som podobné, hoci len cez SMS sme riešili. Napísala som mu, že syn po víkende s ním nemá urobený projekt do školy. Odpísal:"Súd zveril deti do tvojej starostlivosti, tak sa láskavo staraj! A nevypisuj mi chujoviny!" Neriešim, len deti potom robia úlohy v nedeľu v noci, ja nervy, ide ma poraziť. Už nič od neho nechcem, nekontaktujeme sa.
Ahoj, nereaguj na jeho provokáciu. Musíš byť s ním v kontakte? Jednoducho ho o nič nežiadaj, len výživné, dieťa mu odovzaj a dovi-dopo. Keď vidí, že Ťa niečím vytočí, nas.rie, len ho tým povzbudíš k ďalšiemu ataku. Mala som podobné, hoci len cez SMS sme riešili. Napísala som mu, že syn po víkende s ním nemá urobený projekt do školy. Odpísal:"Súd zveril deti do tvojej starostlivosti, tak sa láskavo staraj! A nevypisuj mi chujoviny!" Neriešim, len deti potom robia úlohy v nedeľu v noci, ja nervy, ide ma poraziť. Už nič od neho nechcem, nekontaktujeme sa.
@ika02 akože ten tvoj je tiež riadny ujo ...
@biba_18 prepáč ale ja som asi nepochopila tvoj komentár😂 co s tým má spoločné nejaký český futbalista?
@nin12345 takže ho nepoznáš 🙂 nevadí, preto som sa pýtala ...
ten xuj urobil so svojou novou frajerkou nejaký účet na meno svojej ex, kde dali jej číslo a fake nahé fotky že robí eskort... normálne on kvôli tomu išiel do basy a tá jeho frajerka dostala pokutu ...
to som tým chcela, že niekedy aj tá nová partnerka môže byť rovnako vyšinutá ako ex... ...
@nin12345 takže ho nepoznáš 🙂 nevadí, preto som sa pýtala ...
ten xuj urobil so svojou novou frajerkou nejaký účet na meno svojej ex, kde dali jej číslo a fake nahé fotky že robí eskort... normálne on kvôli tomu išiel do basy a tá jeho frajerka dostala pokutu ...
to som tým chcela, že niekedy aj tá nová partnerka môže byť rovnako vyšinutá ako ex... ...
@biba_18 akože aj ja mám vysinuteho ex ale toto je už iný level😂😂 dúfam že autorke sa to nestane
každý keď si nájdete iného partnera , popr. založí novú rodinu tak to prestane...
nastanú iné radosti a starosti...

Ty si napisala aj tu predoslu temu ze?