Ako sa vyrovnať s problémovým bývalým partnerom?
Namiesto toho, aby sklopil uši a snažil sa, aby deti mali pekné detstvo, tam nám stále podkopáva nohy - doslovne. Ťahám starostlivosť, domácnosť, vybavovačky, choroby sama na úkor môjho voľna a dokonca aj zdravotnej statostlivosti o mňa a aby toho nebolo na mňa/nás málo, tak vo všetkom nájde spôsob, aby nám ešte priťažil. Nebudem rozpisovať konkrétne detaily len ma zaujíma, či ste to niektorá zažila a či sa to niekedy zmenilo?
Ty si napisala aj tu predoslu temu ze?
@vanilkovazmrzka nie iba túto.
Má už novú frajerku? Potom to na čas prestane. Presunie to na ňu
tiež si myslím že je to len preto, lebo sa prosto "nudí". keď si niekoho nájde, tak absolútne nebude mať na toto čas a myslím si že mu to jeho nová polovička ani nedovolí.
Jednoznacne sa nudi a nevie, co so sebou. Ak si raz najde novu partnerku, tak by to mohlo prestat. Ale ktovie, na ako dlho. 🙊
Akého si vybrala takého máš
Ahoj, nereaguj na jeho provokáciu. Musíš byť s ním v kontakte? Jednoducho ho o nič nežiadaj, len výživné, dieťa mu odovzaj a dovi-dopo. Keď vidí, že Ťa niečím vytočí, nas.rie, len ho tým povzbudíš k ďalšiemu ataku. Mala som podobné, hoci len cez SMS sme riešili. Napísala som mu, že syn po víkende s ním nemá urobený projekt do školy. Odpísal:"Súd zveril deti do tvojej starostlivosti, tak sa láskavo staraj! A nevypisuj mi chujoviny!" Neriešim, len deti potom robia úlohy v nedeľu v noci, ja nervy, ide ma poraziť. Už nič od neho nechcem, nekontaktujeme sa.
Ahoj, nereaguj na jeho provokáciu. Musíš byť s ním v kontakte? Jednoducho ho o nič nežiadaj, len výživné, dieťa mu odovzaj a dovi-dopo. Keď vidí, že Ťa niečím vytočí, nas.rie, len ho tým povzbudíš k ďalšiemu ataku. Mala som podobné, hoci len cez SMS sme riešili. Napísala som mu, že syn po víkende s ním nemá urobený projekt do školy. Odpísal:"Súd zveril deti do tvojej starostlivosti, tak sa láskavo staraj! A nevypisuj mi chujoviny!" Neriešim, len deti potom robia úlohy v nedeľu v noci, ja nervy, ide ma poraziť. Už nič od neho nechcem, nekontaktujeme sa.
@ika02 akože ten tvoj je tiež riadny ujo ...
@biba_18 prepáč ale ja som asi nepochopila tvoj komentár😂 co s tým má spoločné nejaký český futbalista?
@nin12345 takže ho nepoznáš 🙂 nevadí, preto som sa pýtala ...
ten xuj urobil so svojou novou frajerkou nejaký účet na meno svojej ex, kde dali jej číslo a fake nahé fotky že robí eskort... normálne on kvôli tomu išiel do basy a tá jeho frajerka dostala pokutu ...
to som tým chcela, že niekedy aj tá nová partnerka môže byť rovnako vyšinutá ako ex... ...
@nin12345 takže ho nepoznáš 🙂 nevadí, preto som sa pýtala ...
ten xuj urobil so svojou novou frajerkou nejaký účet na meno svojej ex, kde dali jej číslo a fake nahé fotky že robí eskort... normálne on kvôli tomu išiel do basy a tá jeho frajerka dostala pokutu ...
to som tým chcela, že niekedy aj tá nová partnerka môže byť rovnako vyšinutá ako ex... ...
@biba_18 akože aj ja mám vysinuteho ex ale toto je už iný level😂😂 dúfam že autorke sa to nestane
urazené ego sa nevie preniesť cez rozvod...
každý keď si nájdete iného partnera , popr. založí novú rodinu tak to prestane...
nastanú iné radosti a starosti...

Ty si napisala aj tu predoslu temu ze?